Scudo Sports

Konya

selam arkadaşlar.bende selçuk ünide okuyorum bu okulda son senem.Okul açılınca konyada bir bisiklet almayı düşünüyorum ancak şöyle bir durum var.Sadece 1yıl kullanacağım sonrasında satabilirsem satarım ya da eşe dosta veririm diye düşünüyorum.yani memlekete getirmeyeceğim.
Bu durumda tavsiyelerinize ihtiyacım var. 100ytl belki de 150ytl bütçe ayırabilirim.Tanıdık bisiklet satanlar falan var mı acaba?2.el veya sıfır...teşekkürler

Scudo
@ugurcuum

Sevgili uğur . 1-1,5 saat pedallayan 2-3 saatte pedallar . problem olmaz .ilk başlarda biraz su kaynatabilirsin ki ,ben 2 ay geçti hala su kaynatıyorum :D
en geride gidenleri benim zaten :) yazık bazen beni beklemek zorunda kalırlar ..
olmazsa tamam dediğin yerden geri dönersin ama kondusyonun iyi olduğuna inanıyorum . sen katıl bize inş. iyi olur .

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
@rudi4219

Sevgili Rudi,

Farkındaysan senin mesajının bir üstünde benim tarafımdan yazılmış bir plan var. Eğer o planı beğenmediysen açık söyle. Yoksa aklından geçen fikirleri hiç kimsenin bir plan üretemediği zamanlar açıklardan daha yapıcı ve güzel olur, değil mi? :rolleyes:
Pazara seni de bekliyoruz.(pek zannetmem ama):)
Yol bisikletiyle gelebilirsin. ;)

Teşekkürler Canmurad kardeş:) Yarın inşallah orda olacağım. Su kaynatacağım kesin :D İnşallah yüzümün akıyla parkuru tamamlar mahcup olmam. Görüşmek üzere saygılar

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Hoşgeldin Mesut abi.Yarın inşallah orada olacağım.Son gezileri kaçırmak istemem.Kütahya ya gideceğim için artık son gezilerim.

• Beğen
Bu sabah erkenden uyandım, hazırlandım. Sevinçliydim çünki bugün güzel bir gün olacaktı. Bisikletime bindim ve Buluşma noktasına doğru yola çıktım. Fakat oda ne?! Kanal boyunun oradan, otogara doğru dönen göbekten dönmüştüm ki (Cumhuriyet mh. Civarı) sol ayağım boşa çıktı. Sol pedal kırılmıştı ve yolun ortasında öylece duruyordu :boese157: ilk önce sinirlendim ama yapacak bir şey yoktu ve muhakkak bundada bir hayır vardı. Yola çıktıktan sonra Konya dışında olmadığı için Allaha şükrettim. İnşallah öbür sefere. Canmurad kardeşe bu günkü geziye katılacağımı söylemiştim. Ama bugünkü gezi kısmet olmadı. Kendisinden özür diliyorum. İnşallah diğer gezilerde görüşmek ümidiyle.

Selametle Kalın.

• Beğen
@ugurcuum

Merhaba uğur . öncelikle geçmiş olsun .. aynen dediğin gibi herlşeyde bir hayır vardır .. o olay olmasaydı bir kaç km sonra ne olacağını kimse bilemezdi . inş. bu inanç olduktan sonra ,tanışmamız biraz geç olsun ama güç olmasın. özür dilenecek bir şey yok . tekrar geçmiş olsun Allaha emanet ol...

• Beğen
@canmurad

Allah razı olsun Murat kardeş. Bide bi şey sormak istiyorum. Benim bisikletim Golden wheel. Kadrosu baya ağır bir bisiklet. Dün epey bi bakım yaptırdım gerçi ama bide yol bisikleti almak istiyorum şöyle orta yollu pek pahalı olmayan. Ne tavsiye edersin nereye bakıyım. Saygılar

Ben bu işten çok anlamam .bende yeni sayılırım . sıfır mı ikinci el mi ne kadar bütce ayırabilirsin ona göre forumda değişik portallar var . bana sorarsan benim bisikletimden al derim :) scott p5 sporster..! hem yola hem geziye hatta dayatırsan dağa bile çıkar :) kendinize iyi bakın ..

@ugurcuum
Süper bir bisiklet ,bizim p5 lere benziyor. :) Güzel bir seçim tebrikler ,hayırlı olsun .kazasız belasız kullan inş. . nasip olursa beraber pedallar superioru yakından inceleriz . senin adına çok sevindim ... iyi akşamlar..

• Beğen
bende tıp tarafındayım fazla uzak dehgıl ama sende ne war bmx mı yoksa mtb mı

Ben Cuma pazarının oradayım bisikletimi kendim topladım herhangi bir markası yok fakat bisikletimi çok seviyorum

Bende konyadayım merkezde benim çok iyi bir bisikletim yok fakat kendim topladım günübirlik turlara katılmak istiyorum fakat küçük olduğum için ilgilenen pek yok

Bende konyadayım merkezde Meramda. benim çok iyi bir bisikletim yok fakat kendim topladım günübirlik turlara katılmak istiyorum fakat küçük olduğum için ilgilenen pek yok

Bende konyadayım merkezde benim çok iyi bir bisikletim yok fakat kendim topladım günübirlik turlara katılmak istiyorum fakat küçük olduğum için ilgilenen pek yok

Geri