Scudo Sports

Konya

@Mesut Girgiç

saolasın teşekkür ederim.....

rudi4219 gerenkli sorularıma canlı bir şekilde cevap verdi....

saolsın ahmet abey...:D

Scudo
@rudi4219

tükkandaki tanışmadan gerçekten çok memnun oldum...inşallah en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere...:D

thanx....

İronman yazı işlerinin boş durmadığını göstermek için bir takım faaliyetlerde bulundum ben ve ekibim (klavye,fare,pc) hummalı bir çalışma sonucu ironlara şiir yazdık..
memnuniyetinizi bana şikayetlerinizi dostlarınıza bildirebilirsiniz ;)

Dere tepe yollarda pedallar
Temiz kalpli, iyi yürekli ironlar
Sorun değil onlar için rampalar
Bu güzel insanlar İRONLAR..

Gözlerinde sevgiyle bakarlar
Tevazulu saygıyla konuşurlar
Herkesin yardımına koşarlar

İron olmadılar ,iron doğdular
Saygı sevgi, edeble durdular
Bisiklette bir numara oldular

@canmurad

şiirimiz oldu peki ironlara ait bi site forum vb. şeyler varmı?:confused:

17-23 ağustos tarihleri arasında Ovacık ta olacağım.
Bu sebeple bu ve önümüzdeki hafta sonları Konya da olmayacağımdan ironman ekibinin gezi ve paylaşımlarını yazıişleri müdürü Canmurad Beye bırakıyorum. Kendisi şu andan itibaren vekaleten genel müdür konumundadır.
Saygılarımla.

@Mesut Girgiç

Merhaba Arkadaşlar
Sabah bu mesajı okuduğumdan beri üzerimde bir sıkıntı meydana geldiki sormayın . Mesut hocama özel yazdığım halde hala cevap gelmemesi beni iyice terletmiş genel müdür vekilliği üzerimde bir afakan haline dönüşmüştür . yol bilmez iz bilmez adama bu işi yaptırırsanız böyle olur. Hocam bu görevide özellikle bana verip ironlukta bir merhale daha yükselmemi talep etmiştir . Her neyse napalım bu mesajı okuyan ironlar sanırım yarın hakkında bir şeyler bekliyor. Aslında daha önce olsaydı , istişare imkanımız olurdu ama hocam direk yükledi bu yükü kalk kalkabilirsen ..
Gezi programı şu şekildedir..

Buluşma yeri : Real önü benzinlik
Buluşma saati :07:00
Gidilecek yer : ladik
içilecek çorba : mercimek ( orda çorba ikram etmeyi düşünüyorum :) umarım iyi bir çorbacı bilen vardır )

isteyenler yolun kenarındaki araziden giderek ekşın yapabilirler :D

inş. saat 12 ye kadar evlerde oluruz
başka bir alternatfi olan arkadaşlar varsa bu gün saat 17:00 a kadar yazsın yoksa yarın saat 07:00 de ben orda olacağım gelen olursa pedallarız :) olmazsa pilav yeriz :)

Bu vesile ile bütün arkadaşların , Berat kandilini kutlar ,bu gecede bizlerede dua etmelerini isteriz Sevgi ve saygılarımla ..

tarih i unutmuşum :)

tarih : 17 ağustos 2008 pazar günü

Canmurad abi :D toplam kaç kilometre yol?Yoksa hiç gelen yokmu kimse birşey yazmamış?

Abi böyle bir günde seni yanlız bırakmak istemezdim :)
ama çok değer verdiğiö birisi 3-5 güne kadar konyadan tamamen ayrılıyor :(
bu nedenle yarın için bir plan program hazırlamıştık.
sözün özü bu seferlik beni affedin.
size keyifli pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: canmurad
saygılar sevgıler ıronlar;okulu ramazandan sonra acacaklarmıs bıraz daha gecıkecek gelmem ama yınede cogu gıttı azı kaldı gorusmek uzere aeo

• Beğen
Merhaba arkadaşlar izin bitti tekrar konyadayım pedallamaya devam pazar günü görüşmek üzere iyi akşamlar.

• Beğen
İronman arge genel müdür vekilliğinden duyuru . !! :)
Malumunuz Mesut Girgiç hocam şehir dışında olduğu için ,bu pazar nereye tur düzenleneceği konusunda bana yardımcı olacağınızı umuyorum .
Pazar gün saat 12 ye kadar sürecek ,asfalt olursa 100 km yi geçmeyecek bir program çizerseniz ,değerlendirip ortak bir karar alabiliriz ..
Görüş ve önerilernizi bekliyorum .
Şayet bir karar çıkmazsa vekillik haklarımı kullanarak bu pazarı ironman tatil ve pilav günü ilan edeceğim :)
Sevgi ve Saygılarımla .....

Selam Arkadaşlar, Benim ismim Uğur. Salı ve Perşembe günleri Realin önünde öğleden sonra buluşuyormuşsunuz. Malum işler ben bu günlerde çıkamıyorum. Ama pazar gezilerinize katılmak isterim. Sanırım size ayak uydurabilirim antrenmanlı sayılırım. Her sabah sabah 05.30 dan 7.00 a kadar tek başıma pedal basıyorum. Bu sabah Sille barajındaydım :) Bu siteyi tesadüfen dün keşfettim :) Konyada böyle arkadaşların olması Konyamız adına gerçekten gurur verici. Herkese saygılar sunarım.

Hoşgeldin uğur , sanırım şu haftalarda salı ve perşembe programları ertelenmiş durumda , pazar günleri devam ediyoruz . programları bu portaldan takip edebilirsin . Tekrar aramıza hoşgeldin . Birlikte pedallamak ümidiyle hoşcakal.... :)

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
Arkadaşlar, vatandaşlarım, eyy sevgili kılıbıklar familyası.. :D
Yarın yine öğlen 12 de hanımların dizinin dibinde olmak üzere yaptığım gezi planı şu şekildedir..

Pazar sabahı 7 de realin önündeki benzinlikte buluşacaz. O benzinliği meşhur ettiğimiz için adam başı yarım depo (yaklaşık 30 ar kilo) süper benzinimizi reklam gideri olarak benzinlikten talep edecez. Sonra Ladik yolundan>meydan köyünden>Kınık'a>oradan Güvenç'e> oradanda da Yazıbelen civarlarında Ankara Konya Antalya yoluna çıkacaz. Antalyaya varmadan önce Konyaya sapacaz. :D
Yol 100 km. civarı yada daha aşağısı yada zayıf bir ihtimal 350 km. civarı olabilir. (şaka şaka yol 100 km civarı)
Saat 12 de evde olmayı cenabı haktan niyaz eder olanların kasklı olmayanların miğferli olarak geziye katılmalarını hasseten rica ederim.
Selam sevgi hürmet ve saygı benzeri duygularla Ae olunuz. .
ironman kılıbıklar familyası angaryalar şube müdürlüğünden ilanen duyurulur.

• Beğen
slm arkadaslar ........... pazar gunune kimseden ses soluk cıkmadı hayrola:p benim bir fikrim var:boese153: sabah saat 07,00 sularında tarihi meram köprusunde bulusalım ordan meram dutlı kırı yolundan hatunsaraya dogru gider oradan cayırbagı ....................................................................................................... :48: ........................... :eek: ...................... :ha: ............:dua:
arodan antalya yokusunu tırmanırız dutlu kırı yolunda meram yeni yoldan evlere dagılırız fotograf makinası ben getiririm bu arada yol duz yol asfalt ona gore bisiklet ve lastik secimi yapınız kendinize gore yıyecek getirin :lick3:

Hoşgeldiniz, Mesut hocam ..
Yarın inş. orda olacağız. Rudiyede teşekkür ederim bir program yazmış ama,,,
1. si ,aslı geldi vekilin hükmü olmaz 2. si dört dk farkla mesut hocam önce çizmiş programı :) sevgiyle saygıyla kalın...

Sevgili ironman abilerim. Ben böyle uzun pedallamadım daha evvel. Düşünüyorum size ayak uydurabilirmiyim diye. bi kaç haftadır sabahları 1-1,5 saat bisiklete biniyorum. Ne dersiniz, bir sıkıntı olurmu size takılsam kondüsyon açısından. Yoksa biraz daha antremanmı yapmalıyım?
Saygılar herkese :)

• Beğen
Geri