Scudo Sports

Konya

@zürey
Zeki birisine kaytarma kelimesini yakıştıramıyorum, her nedense... :)

Çatalhöyükten vazgeçtim.

Takkelidağa tırmanacaz. Ama bisikletlerle haaa.. yani adam gibi.. ayaklarımızı yere değmeden, ayakkabılarımızı toz etmeden zirve yapıp inecez.

Takkelidağ topu topu 3-5 km. Ama hatırlatırım, Ay'a varmadan az önce... :D
(Tepesine yaklaştıktan sonra tabi.. :))

Not:
1. Bunu siz istediniz. :D
2. Ay; Dünya nın uydusu.

Scudo
kaytarma olasılığım giderek azalıyor yazacaktım canmurad abinin sözünden sonra.aklım başka yerdeydi.
herkesden özür dilerim.:(

bu olayın ardından artık nereye isterseniz varım
çatalhöyük de olur takkelidağ da olur diğerleri de.
ama dağda DEDE miz zorlanacaksa benim yüzümden böyle birşey olmasını istemem

saygılar

tekrar özür dilerim

bu arada mesut abi eğer dağdan yine bisiklerle inecekse neden olmasın hatta çok da güzel olur :D

• Beğen
Tepkiler: canmurad
@Mesut Girgiç

Zekiye bende kızmıştım ama , demek klavyesi sürçmüş .. :)

hocam benim küheylan oraya çıkar mı ? çıkmazsada çıktığı yere kadar sizinleyim .
Daha önce demiştim ,uzaya çıkmış iması yapan ironlar var diye .Mahcup etmediniz teşekkür ederim :D
not :
1. Valla ben istemedim.
2. Bir günde mars mı yapsak diyorum ..

Hocam yarın yada cumartesi gün netleştirirsek bizde izinleri ona göre netleştirelim. Saygılarımla .

(dua edinde pazar güne kadar nezlem geçsin ,:eek: gelmemek için değil hee , hepinizi nezle etmemek için istiyorum .. ) :cool:

@canmurad

Pazar sabahı saat 8 de, Erenköy-Sille köprüsündeki Belediye otobüs terminalinde buluşup beni takip edin arkadaşlar.
Topraktan gelemeyeceklere asfalt yol alternatifim de var. Takkeli dağa çıkış konusunu ise o dağın eteğinde halledecez. Herkes eteklerindeki taşları dökecek, yani ak mı kara mı görecez. :rolleyes:
Saat öğlen 12 olmadan evliler hanımların, bekarlar annelerinin dizlerinin dibinde olacaz. ;) :cool: :ci:
Haydi hayırlı yolculuklar.

• Beğen
geçmiş olsun canmurad abi.hastalığı dert etme.o koşullarda mikropların yaşayabileceğini sanmıyorum.çıkışta atamazsak inişte atarız üzerimizden ;)

sabah 8.00 de orada olacağım.görüşmek üzere

• Beğen
SEvgili Canmurad..
bundan daha iyi fırsat mı olur..
gel işte..
Takkeli dağa burnunu sürter...
nezleni takkeli dağa bulaştırırsın...
böylelikle ondan kurtulmuş olursun..
Burnundan değil, nezleden yani...

Sürçi lisan ettimse nezle olıyım. :)

• Beğen
Bu yazıyı yazdıktan 5 saat 32 dk. sonra Dede ile Beyşehir Yollarına düşmüş olacağız inşaallah. Yani 09 Ağustos 2008 Cumartesi günü saat 06.00 da Tıp Fakültesi önünden hareket edeceğiz ve ikindi vakti Konya da olmayı düşünüyoruz inşaallah. Beyşehir de balık mı yeriz; Piynir-Ekmek- Karpuz mu yeriz? Bilmem gaaari. Dede ile ben, zıkkımın peki olsa yine de yerim. Hem de büyük bir zevkle. Darısı Mesut abimin başına. O da doktur olmayıvıraydı. Hayırlı nöbetler....

• Beğen
Tepkiler: rudi4219
@Mesut Girgiç

Saygıdeğer hocam..
Herşeyin başı sağlık derler ya ,çok doğru .. Dün 15 km de bile zorlandım diyebilirim . O zamankinden çok farklı değilim , ama gelecem inş. bu iş gönül işi.. Zorlandığım yerde bir şekilde eve gönderirsiniz :D
olmazsa gidonun bir ucundan sen ,bir ucundan zeki yapışır . önderin bisikletine de önden bir halat atarız arkadanda -aht- üfler tamam işte .. :)
Nezlemi takkeli dağa bulaştırırsam ,KOP ( Konya ovası sulama projesi) ne gerek kalmaz :)

Ahmet abiyle dede , yarın orda olacaklardır eminim . Bu gün beyşehire gitmeleri ,yarın onları tebrik etmemize bir engel oluşturmaz diye düşünüyorum.

Saygıyla sevgiyle kalın...

Nöbetim, 30 dk. önce bitti. kuş gibi özgürüm artık.
Yarın Takkeli dağın tepesine konmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Cik cik cik... cik cik de ciiiikkk... Özgürlük başka bir şey... :D

• Beğen
@AHMTB

ahmet abim süpersin tek kelime ile :D laflarında maşşallah kuş gibi cik cik cik cikde cik diye konu verdi kondu :D

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Ahmet hoca, Beyşehir gezisinin foto ve paylaşlımlarını bekliyoruz.
Dede torun neler yaptınız..???

Şimdiden tebrik ve teşekkürler.
Bol pedallı günler.
Sazan fotosu da gönderebilirsiniz... biz ce sakıncası yok. zira bugün gidip balık halinden ben de sazan aldım.
Yani Beyşehire gitmedik diye sazansız da kalacak değiliz ya.. :)

• Beğen
@Mesut Girgiç

Tüm resimler Dede'de Mesut Abi. Yarıh sabah ben olamayacağım. Amca oğlunun düğünü falan var. Telaşe memurluğuna atadılar beni yarın için. Ayağı yanmış tazı gibi koşturacağım sabah 8 den koç katımına ... pardon güvey katımına kadar (Sanki ben evleniyorum da.....???) ..Dede'yi 190 Km. Kesmedi zannedersem (Hibrit bisiklet ile 25.32 Km. ortalama hız). Yarın sabah 8 de yanınıza geldiğinde flash kartı alırsın. Güzel resimler çektiğime inanıyorum, gerçi çok değil ama.... senin resimlerin kadar düşündürücü olmasa da... Konuşturur... diyorum.Ya da... senin resimlerin kadar konuşmasa da... Hindi gibi düşündürür... diyorum. Başka da birşey demiyorum vesselam. Yarın benim için de Dağın döşünü yarmanız lazım bak... gücenirim...
Haaaa. abiiii... az daha unutuyordum... Bizim, 96 Km.'nin üzerine....Pulları, koyun derisi yüzer gibi temizlenip... 3'er milimlik halde çentik atılmış ve üstü bata saf sızma zeytinyağında nar gibi kızarmış koca bir sazanın yerini tutamaz... Haberin olsun. İstersen, balık halini komple satın al. Ama, asla bu gezinin sosu ile lezzetlenmiş balığı arama.. Hatta ve hatta Google'de bile arama. Bulaman... Hah.... Şimdi oldu. Fin.

• Beğen
selamun aleykum cumleten bisiklet sever arkadaşlar...
ben konyadan mustafa...aranıza yeni katılıyorum 6 gun dur forumu sureklı olarak gezdim ve forum gercekten yaralı bilgilerle dolu...konyada olmam dolayısı ile bende "ironman" gurubuna katılmak isteyorum...amatör bisikletci olmam nedeni ile ucuz marka bi bisikletim var..bende;sizler ile uygun oldukca bisiklet turlarınıza katılmak ve yeni arkadaşlıklar edinmek isterim.......

sev giler say gılar....

@canmurad

eywallah saolsın turlara katılmadan once atölyemize uğramam gerenk shimano sis lerimde biras sorun var ayarlanma konusun da..yardım edersen sevinirim...:D

@canmurad

bu yazıya göre bi..üst yetkili aranıyor...:D

@mustiki212

öncelikle aramıza hoşgeldin gezilerimizde hoş vakit gecirmen dileği ile ......
sanırım bisikletinizde bazı sorunlar var size hemteknik hemde pıratikde yardımcı olabilirim ......;)

Geri