Scudo Sports

Konya

03 Ağustos 2008 Pazar günü saat 07.00'de Tıp Faültesi'nin karşısından hareket edilip, asfalt yoldan Kızılören Kasabası'nın 5 km ilerisinde bulunan Sağlık (Ağrıs Petrol) Kasabası dönüşüne kadar gitmeyi ve öğlen en geç 12.00 de evlerde olmayı planladık. Şehir Merkezi'ne (Zafer Meydanı) 46 Km. olan Ağrıs Petrol'de dileyenler bir çorba içebilir. Gidiş Dönüş yaklaşık 90-95 km kadar tutacak ve toprak yola girilmeyecek. Kaskı olan arkadaşların kasklarını takmaları, olmayanların ise (en yakın zamanda kask almaları) güneşten korunmak üzere şapka ile gelmeleri rica olunur. Çorba içmem... diyenlerin, kendi yiyecekleri kadar bir beslenme ile gelmeleri önemle duyurulur... Zevkli bir yol. Eeeeee Ne de olsa Beyşehir yolu..... tabii ki güzel olur.:)

• Beğen
Tepkiler: ahtt
Scudo
@AHMTB

İnşallah Ağrısa varınca,
- eeeee bi de Höyük'e varıvırsaydık.. ne degüzel olurdu...

demezsin inşallah hocam. :)

Merhaba Arkadaşlar, :)
Yeniden sizlerle olabilmek ne güzel , tetilden döndüm sizleride özledim. 2 hafta bisiklete binmedim ama , bisiklete binmekten çok çok sizlerle pedallamayı özledim . İnş. bundan sonra yine birlikte gezilerimize sağlık ve mutluluk içinde devam ederiz . Sevgiyle ve mutlulukla kalın.

Zeki kardeşim .Dedene Allahtan rahmet ,yakınlarına sabrı cemil dilerim . Başınız sağolsun..

• Beğen
Tepkiler: heisenberg3910
@canmurad

hoşgeldin canmurad abi.Teşekkürler.
geçen hafta düz yoldu.bu hafta dağda sürme ihtimalimiz yüksek.
dökelim kurtlarımızı :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Murat abi hoşgeldin.Dünkü gezi çok süperdi.Keşke sende aramızda olsaydın.Bisiklettaşım benim...

@-aht-

hoşbuldum :) inş. kondüsyonumu tamamlayım en kısa zamanda katılacağım. Mesut hocam okuduysa ,bu hafta kondüsyon için kesin malasa çıkarır :D ama inanıyorum ki -aht- bir gün p5 lerle bütün gezileri herkesten önce tamamlayacağız. sadece benim şu ekstradan olan 10 kilo fazlalıktan kurtulmam gerekiyor :) .. herkese selamlar

beyşehirden selamlar.daha önce samsundaydım.ordaki bisiklet dostlarını da saygıyla anıyorum.bu taraflara yolu düşen tüm bisiklet dostlarıyla her türlü pedall dolu maceraya atılmak için hazır ve nazır bekliyorum.öğle sıcağında akyokuşu tırmanmanın hazzını alan adam.sevgiler.

• Beğen
Arkadaşlar bu pazar günkü rotamızı siz belirleyin.
ironman ekibi halka açıldı.
Artık halk karar verecek.
Hem daha ucuz hem daha kaliteli. Halk, halk, halk... (böylesi de her ne demekse :) )

Önemli not:
Canmurad şefim. Foto makinasını getir dersen getirecem. Yok ben yazı yazmam dersen makinayı getirmeyecem.
Bilgilerinize arz olunur. :cool: :)

• Beğen
Hımmm bir daha hımmmm.
Hocam , Bir bildiğimiz rotamız vardıda bizmi gitmedik . Biz yeni ironlar olarak istediğimiz , sizlerin daha önce görüpte, görmemizi tavsiye edeceğiniz yerlere birlikte pedallamak...
Halk kimin lider olacağına karar verir ,liderde halkı ona göre yönlendirir. yoksa birimiz hatunsaraya birimiz malasa ,birimiz sızmaya birimiz altınapaya ( gittiğim yerler :) ) gideriz , ama tavsiye isterseniz yardımcı olabiliriz :)
pazar gün meteororlojiden rüzgarın nerden kaç şiddetinde eseceğini öğrenerek ki ( geçen hatunsaray yolunda canım çıktı ) bir güzergah belirlene bilir :) birde hocam 4 haftadır hep rampa hep rampa :) bu hafta azcıkta olsa düz bir yol olsa iyi olur kanaatindeyim , ama ekip lideri "bu hafta malasa 5 defa inilip çıkılacak "derse de itirazımız olmaz vesselam.. :)

Önemli nota cevap :
Sayın hocam ,Foto makinasıyla siz bir bütünsünüz, ne o sizsiz ne siz onsuz olabilirsiniz . Bu olay artık sizdende bizdende çıktı . Fotoğraf ve yorumları ancak halk ister yada istemez.Bir dahakine bakarız .Teşekkür sayısı bir öncekinden azsa özeleştirimiz yaparız . Fazlaysa daha iyisini yapmaya gayret ederiz . Yazı yazarım az olur öz olur inş. Saygılarımla....

@canmurad

O taktirde, hıımmmm....
Aslında daha önce gittiğimiz yerleri inceleyip oralardan da seçim yapabilirsiniz..

Aslında bu hafta dağ haftası. Ama dedenin omuz sorunu yüzünden çok dik yerlere gidemeyiz.
İsterseniz sizi değişik bir yolda Çatal höyüğe götürüp getireyim. Söz bu sefer mayıs kokusu(tezek) olmayacak inşallah. Eğer olursa da benim değil ya o mayıslar.. bana ne.. :p
Toplam km:110 civarı olup 12 sularında evlerde olabiliriz. Ancak güneş altında gül gibi sola da biliriz. :)

Olduda bitti maşallah,
Evet değişik yoldan çatalhüyüğe gidelim inş. ( çatalhüyük neresi , değişik olmayan yolu neresi bilmiyorum ) ama öğreniriz :)
Ramazandan sonra ,azıcık daha alışırsam inş. beyşehire balık yemeye tüm bisikletle katılacak arkadaşlar davetlimdir. (bakın hocam şimdiden bir rotamız oldu :) ) Sevgiyle kalın...

sıcağın altında 110 km (en az) asfalt yol.
traktör lastikleri.
arka yay.
17 kg pisiklet (yaklaşık)

hımm.korku filmi senaryosu gibi :D
kötü adam kim olacak ? :D:D:D

• Beğen
@zürey

abilik hakkımı kullanıyorum . senin yaşında olacam o bisiklete 3 daha amortisör atarım :) hemde 200 km giderim . ( gençliğinide bilirdik demişler )

Bu arada mesut hocam gezi planlarını cuma veya cumartesi tam olarak yayınlarsanız memnun oluruz . biz böyle atıştıkca araya kaynamasın . sıcak için formul sabah erken saatlerde çıkmak . siz bilirsiniz saygılarımla ..

Geri