Zeki Bilmiyorum Ama Bizim Bisikletlerle Bu Yol Kaldırılırmı Denemeye Çalışırız İnşallah
Zor Olaçak Ama Bakalım Yeni 600 km Yoldan Geldim Umarım Sabah Kalkarım
bende konyadan yeni üyeyim arkadaşlar. hepinize merhaba benimde arkadaş gibi hiç denecek kadar az bilgim var ama bitmek tükenmez bilmeyen enerjiyle herşeyi başarabilirim inş. herkese kolay gelsin saygılarr
Arkadaşlar çok isterdim ama yarın sabah erken yola çıkacağım için ben katılamam .10-15 gün aranızda olamayacağım. katılan arkadaşlara burdan selam ediyorum . Muhabbetiniz sohbetiniz daim olsun..
Bu vesile ile yeyip içip beraber pedalladığımız , forumdan tanıştığımız , bütün arkadaşlardan helallık dilerim .
Sevgiyle kalın . Allaha emanet olun..
Herkeze merhaba;
Bisiklet sporundan bisiklet dosluğu kuran ve karşılık beklemeden yardım eden abilerime en baştan teşekkur ediyorum.
Kendim Ankarada oturuyorum antremanımızın en yorucu ve karanlığın bastırdığı vakitte konyali abimiz aracıyla yanımıza yaklaştı ve bize sincana kadar yardımcı oldu rampaları sayesinde kolayca çıktık; şu anda evime geldim ve ilk işim bu mesajı yazmak oldu kendisini tanımıyorum fakat bu mesajı okuduğunda kendisi beni tanır.
En İçten Saygim Ve Selamlarimla. M.Akif ERSOY
Ankara-Yenimahalle Bisiklet Klübü www.bisikletevi.com XD
ARkadaşlar,
Klistra gezisinde yollarda çok vakit kaybettiğimizden eve 2 saat rötar yaptık, cezayı da yedik.
Önümüzdeki pazar günü sabah 7 da yine Tavusbabada buluşup, meram dere yolundan kent ormanına gidip döneceğiz ve saat 10-11 gibi evde olacağız. Böylece evin gözüne girmeye çalışacağız..
Bekarlık sultanlıktır, evlilik krallıktır. :rolleyes: :ci: :Skull-175 :rolleyes:
saat 11 de evde olmak şartıyla her türlü ekşın serbest.
Sen gel hele bir Zeki.
Kent ormanında kaybolacağımızı nice esrarengiz parkurlar biliyorum.
Tüm ironman ekibine duyurulur. !!!
Gezilerimize lütfen kaskı olanlar kaskını takarak gelsin.
Olmayanlar da bir kask edinsin.
Konya da bazı büyük marketlerin spor reyonlarında yada bisikletçi dükkanlarından her cebe uygun kasklar bulabilirsiniz.
Kargo ile almak isteyenlere ise bisikletforum dükkanları başta olmak üzere her yer serbest.