Scudo Sports

Konya

Scudo
yol durumu:
buluşma noktasından itibaren baraja kadar 25 km cıvarı stabilize,
barajdan ormana kadar 10km cıvarı asfalt.
toplamda en az 70 km olup 100km ye tamamlarız diye tahmin ediyorum. :)

(yazdıklarım ukalalık olarak anlaşılmasın lütfen, sadece yardımcı olmak için bildiğim kadarıyla söyledim)

@skyline_gt

benim adım hasan arabayla size eşlik eden bendim rica ederim inşaallah bisikletle görüşmek üzere diyelim klüpteki arkadaşlarına da selamlar

arkadaşlar bu gezide dağa taşa çıkılacakmı yoksa full yol mu?

@-aht-

Meram-Baraj arası : toprak köy yolu tarzında.
Baraj-Kent ormanı arası: Asfalt.

Kent ormanında dileyen arkadaşlar ile orman içi full offroad patika yollardan ekşın yapılabilir.

700x23 den daha kalın bütün lastiklerle bu geziye gelinebilir. ;)

• Beğen
Tepkiler: mustafakaranfil
@sgtalper

:D hasan bız nıye gormuyoruz boyle yardımlarını yollarda bı dahakı gezıde bana da yardım edecen :D bende arkadasın mesajını okuyunca dedım kım olabılır aceba ama aklıma gelmedı valla kımse

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
@Mesut Girgiç

@mustafakaranfil

teşekkür ederim.dostlar sağ olsun.

yarın saat 7 de bir kişiyle beraber tavusbabada olacağım.arkadaşa sözüm vardı.dönmek istemedim. :)
orada görüşürüz inşallah.kendimize yetecek kadar yiyecek alıyoruz yanımıza.a.e.o.

@zürey

Sabah 7 den 11 e dek pek acıkacağımızı sanmıyorum Zeki.
Onun için sabah kahvaltısını sıkı yapıp yol için ise sadece ani kan şekeri düşme ihtimaline karşı az miktarda cezerye bulundurmak yeterli olur sanırım. :)

• Beğen
Tepkiler: heisenberg3910
@sgtalper

Aleyküm Selam; Tekrar tanıştığımıza memnun oldum inşallah tekrar görüşmek kısmet olur. Saygı ve selamlarım'la iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
Arkadaşlar.
Ben yarın Konya dışına çıkacam. Cumartesi gece Konyadayım.

Ben yokken...
şöyle güzel bir organizasyon yapın. Bana da cepten alo deyin.
Pazar sabahı yataktan kalkıp, suya sabuna karışmadan direk gezi başlangıç yerine pedallıyayım..
Bi seferde siz yapın da ben hazırca yiyeyim.. ne olur sanki... elinize mi yapışır.. ? :)
Nereye isterseniz gelirim...
Bekliyorum iyi haberlerinizi..;)

Geri