KAMPLI TURA GETİRİLECEK MALZEMELER.
not: Lütfen; nasıl olsa başkaları da aynı şeyleri getirecek, onun için ben şu malzemeyi de almayıvereyim de kendime yük etmeyeyim DEMEYİN.
Elde eldiven, gözde gözlük, başta kask ayakta spd ayakkabı ve hafta sonu rütin bir gezide giydiğimiz kıyafete ilaveten.
1. Alt-üst rüzgarlık-yağmurluk. , polar kazak, yedek iç-dış forma ve yedek çorap.
2. Para ve kimlik.
3. Pompa, alyan takımı, lastik yama seti ve yedek iç lastik, zincir değiştirme aleti, akord anahtarı, bıçak.
4. foto makinası, cd yada mp3 player.
5. kafa lambası
6. yedek pil
7. Çadır,uyku tulumu,mat,yastık (Mat: üstüne yatılan kauçuk vb. malzeme)
8. ilk yardım seti
9. bisiklet kiliti.
10. Harita (bende var)
11. cezerye yada benzerleri. (Ana öğünler parkur üzerindeki lokantalarda geçirilecektir)
12 sabun, diş fırçası vb., ıslak mendil, pecete.
13. ip ve poşet. (Bunların neye yarayacağını bilmiyorum ama olsun.)
14. Cep telefonu. (Allerjim var ama yine de alacağım)
15. İhtihaç duyulacak türden bazı ilaçlar. (Ağrı kesici, allerji ilaçları vb.)
16. Sinek ve böcek savar.(Gece çadırın içinde gerekli )
17. Manyetolu radyo. (Bende var ama getirmeyeceğim. Çümkü manyeto kısmı yarım kilo kadar )
18. Bone, güneş siperlikli şapka, mayo, terlik.
19. Kitap (okuyacak vakit bulamayacak olsak ta)
20. Minik defter, kalem yada ses kayıt cihazı.
21. Uygun bir bisiklet. (yolda sorun çıkaracak bir bisikletle gelerek kendinizi de diğer ekip arkadaşlarının keyfini de riske atmayın lütfen)
22. Bisiklet arka bagaj selesi.
23. Bagaj çantası (heybe vb.)
24. çalar saat. (bende var)
25. Cırt-cırt. (şart değil)
26. birkaç mandal.
27. Japon yapıştırıcısı ve izola bant vb.
28. Pusula, altimetre, higmometre(!) (bende var)
29. Yiyecek malzemelerini Ahmet hoca ile ben toptan halledip daha sonra adam başına düşen maliyeti katılımcılardan tahsil ederiz. Ben et yemem, ben ot yemem demek yok. Herkes dengeli beslenecek. Biz aslan da değiliz inek de değiliz. Her şeyden dengeli biçimde yemek zorundayız. Ahmet hoca ne pişirdiyse herkes yiyecek. (inşallah o da yumurta ve tereyağını yine abartmaz

)