Scudo Sports

Konya

@BuraKSandaL

Merhaba Burak, hoşgeldin. Konya`dan çok var pedal sever dostlarımız forumda. Özellikle de dağdan bayırdan inmeyen. Onlar ile tanış, keyifli vakitler geçireceğine eminim. Ayağından pedal eksik olmasın

Scudo
eee hadi yeni resimler .yeni hatıralar ,nasıldı antalya yolculuğu :) ilginç şeyler .. merakla bekliyoruz :)

@canmurad

Can bey "imzam"daki linke tıklayınız lütfen. Gezi paylaşımında bulunalı neredeyse 1 gün oldu. :) ;)

bu arada minik bir duyuru:

Cumartesi günü Tıp fak önünde saat 14 de buluşacağız 4 saatlik minik bir offroad gezinti yapacağız.

Pazar günü ise herhalde yol yaparız. Rotayı sonra açıklarım.

dur bi bakayım imzana bakmayı unuduvurmussum . nerden takip edeceğimi desene abi yaa :)

üstadlar hepinize merhaba,
Ben forumu yeni keşfettim.Böyle güzel etkinlikler yapıldığını görmek beni fevkalade memnun etti.Konyadan yeni katıldım.Bu spora daha doğrusu bu felsefeye ilgim gittikçe artıyor.Konyadan katılan bir üye olarak siz değerli arkadaşlarımı tek tek tebrik ederim.Şu an giant leader dx city tarzı bisiklet kullanıyorum inşallah en kısa sürede bir road bisiklet alıp bu gezilere iştirak etmeyi planlıyorum.Seğlıcakla kalın, yolları bizlersiz bırakmayın.avozkan.konya

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Gençler, ironlar, yurttaşlarım...

Yarın sabah saat 7 de tavusbaba da buluşup "bulumya" yapıp döneceğiz. Toplamda 80 -100 km. arası bir yol. 4-5 saati geçmez.

Haberiniz olsun, gelirken tekerlerinizi slik, karnınız tok olsun.. :)

@Mesut Girgiç

mesut abı koprude bulusalım mı
??? :D uzun bır aradan sonra

@sercangedik
köprüde saat 06:10 gibi olabilir.
Tam o sıralarda o köprüden Ergin Bey geçecek. Onunla da karşılaşabilirsin belki. Ben ikinci köprü olarak tabir ettiğimiz, oduncular-kömürcüler mevkiinde saat 06:20 gibi Ender bey i bekliyor olacağım. Artık oraya ikiniz beraber gelirsiniz.
Görüşmek üzere..:)

merhaba İRONMAN arkadaşlar ben AHMET forumda yeniyim.Ama bisiklet konusunda pek de yeni sayılmam.Turlarınıza katılmak isterim ama daha kendimi geliştirmem gerek.

• Beğen
Tepkiler: avozkan4
...DUYURU...

Arkadaşlar.
14-15 haziran tarihlerinde bir gece-iki günlük kamplı bir turumuz olacak.
muhtemelen Göksu nehri(Yerköprü şelalesi) ne yada Çumra Mavi boğaza gideriz.
Şimdiden duyuyorum ki, kimse vaktiyle duymamıştık demesin.
Hasan ve Bayrama özellikle duyurulur.

Gonyalı ironlar.

32 Mayıs Pazar günü (1 hazirana da tekabül eder) Realin önündeki benzinlikten yola çıkacaz.
Önce Aksaray yoluna doğru kendimizi vuracaz.
Çengeltiyi geçinsır Zincirliye sola sapacaz.
Divanlıda divan sazı çalacaz.
Sol tarafımızda kalan 1483 mt rakımlı Koyunkıran tepesinde yaban koyunlarını seyre dalacaz.
Sonra 1553 rakımlı Peynirli tepesine çıkacaz.
Onu da geçip 1232 mt rakımlı Bostanlıdağ tepesin uzaktan seyrederek HODULBABA dağında trans-tepe gezisi yapmış olacaz.
Sonra Göçü köyünden Yarmaya sapacaz.
Oradan Sakyatana ve en son Konya ya uzanacaz.

Rakamsal değerler
Konya-Divanlar 46,1 km.
Divanlar-Yarma 20,7 km.
Yarma-Konya 42.5
İlaveten %bilmem kaç oranında ironman KDV si.
GENEL TOPLAM = 150 km. lik yolumuz var.

SABAH: 6 da buluşacaz.
Herkes yiyeceğini kendi getirsin.

olanlar hibrit bisikletle olmayanlar mtb ye ince lastik takarak gelsin. Yol bisikletini Divanlar ile Yarma arasında tavsiye etmem zira 700x23 lastikler o yolda hiç durmaz yarılır.

TEKRAREN DUYURULUR.

14-15 HAZİRANDA kamplı olarak iki gündüz bir geceliğine Yerköprü şelalesine çadırlı kamplı geziye gideceğiz.
Özellikle Hasan sana duyuruyorum. Duy artık.

@sgtalper
Meraba,meraba;
Hangini duydun, hangini duydun...

Bu pazarı mı duydun, Yerköprüyü mü duydun?:) :cool:

KAMPLI TURA GETİRİLECEK MALZEMELER.

not: Lütfen; nasıl olsa başkaları da aynı şeyleri getirecek, onun için ben şu malzemeyi de almayıvereyim de kendime yük etmeyeyim DEMEYİN.

Elde eldiven, gözde gözlük, başta kask ayakta spd ayakkabı ve hafta sonu rütin bir gezide giydiğimiz kıyafete ilaveten.

1. Alt-üst rüzgarlık-yağmurluk. , polar kazak, yedek iç-dış forma ve yedek çorap.
2. Para ve kimlik.
3. Pompa, alyan takımı, lastik yama seti ve yedek iç lastik, zincir değiştirme aleti, akord anahtarı, bıçak.
4. foto makinası, cd yada mp3 player.
5. kafa lambası
6. yedek pil
7. Çadır,uyku tulumu,mat,yastık (Mat: üstüne yatılan kauçuk vb. malzeme)
8. ilk yardım seti
9. bisiklet kiliti.
10. Harita (bende var)
11. cezerye yada benzerleri. (Ana öğünler parkur üzerindeki lokantalarda geçirilecektir)
12 sabun, diş fırçası vb., ıslak mendil, pecete.
13. ip ve poşet. (Bunların neye yarayacağını bilmiyorum ama olsun.)
14. Cep telefonu. (Allerjim var ama yine de alacağım)
15. İhtihaç duyulacak türden bazı ilaçlar. (Ağrı kesici, allerji ilaçları vb.)
16. Sinek ve böcek savar.(Gece çadırın içinde gerekli )
17. Manyetolu radyo. (Bende var ama getirmeyeceğim. Çümkü manyeto kısmı yarım kilo kadar )
18. Bone, güneş siperlikli şapka, mayo, terlik.
19. Kitap (okuyacak vakit bulamayacak olsak ta)
20. Minik defter, kalem yada ses kayıt cihazı.
21. Uygun bir bisiklet. (yolda sorun çıkaracak bir bisikletle gelerek kendinizi de diğer ekip arkadaşlarının keyfini de riske atmayın lütfen)
22. Bisiklet arka bagaj selesi.
23. Bagaj çantası (heybe vb.)
24. çalar saat. (bende var)
25. Cırt-cırt. (şart değil)
26. birkaç mandal.
27. Japon yapıştırıcısı ve izola bant vb.
28. Pusula, altimetre, higmometre(!) (bende var)

29. Yiyecek malzemelerini Ahmet hoca ile ben toptan halledip daha sonra adam başına düşen maliyeti katılımcılardan tahsil ederiz. Ben et yemem, ben ot yemem demek yok. Herkes dengeli beslenecek. Biz aslan da değiliz inek de değiliz. Her şeyden dengeli biçimde yemek zorundayız. Ahmet hoca ne pişirdiyse herkes yiyecek. (inşallah o da yumurta ve tereyağını yine abartmaz :p )

SEVGİLİ IRON-DAŞLARIM.

Bu pazar günü aşağıdaki haritalardan hangisinde pedallamak istersiniz. (bugün 3 haziran, pazarı da ona göre siz hesaplayın.):)

Şekil A
http://i295.photobucket.com/albums/mm134/mygirgic/7.jpg

Şekil B
not: Bu rotadaki yol git gel 109+109=218km. ediyor. (KDV hariç)
http://i295.photobucket.com/albums/mm134/mygirgic/8.jpg

• Beğen
Tepkiler: neco91
abı sanırım a planı olursa
katılabılecegım pazartesı sınav var ama olsun gelmek ısıtoyurm ama dıgerını kaldırmam :D

Geri