Scudo Sports

Konya

@AHMTB

Ahmet hoca, hesapladım.

Senin bisiklet 40 yaşında.
Senin yaptığın hesap normal insanların bindiği bisikletler için. Ahmet yıldırımın diğer bisikletçilere 5 bastığına göre bisikleti de 5x8=40 yaşında.

Ancaaaakk patlayan bisiklet değildi, cant tel çukurcuklarını normal izolabant ile kapatmanız bir teknik hata idi. Senin bisikletteki bu teknik kusurun bedelini ilk olarak bizzat ben Çatalhöyükte ödemiş, senin bisikletle giderken hem iç lastiği hem de senin cantı içten yamamıştım. Ancak senin bisiklete binmekten bisiklete bakım yapmaya vaktin olmadığı için oluyor bunlar.

Gelemediğine ben gerçekten çok üzüldüm. Kestel ormanlarında Hasanla öyle güzel bir kayboluşumuz vardı ki.. oralarda sen olacaktın. ah bir olacaktın. Bayılırdın olaralara... Tam senlikti..
Bir ara karşımıza ayı çıkacak sandık. O denli ıssız ormanlardan geçtik.

Her neyse ağzının suyunu aktırmayayım.
İyiki varsın hocam. Sen ironların ironusun. İronhocaya selamlar. :)

• Beğen
Tepkiler: sgtalper ve AHMTB
Scudo
@rudi4219

Ne ironlady'si be...
ne yiyeceği içeceği...

antrenmana gidecez, damlı olaraktan düğün pilavı yemeye gitmiycez.. :cool: :ci: :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
Sayın herşeyi bilen........
Başta Tavuk Göğsü olmak üzere; Tüm göğüslerin uzmanı......
Zorluklara göğüs gerenlerin en azmanı....
Beyşehir işini napcez? Bi deyiver gaareh..
a) Konya-Beyşehir-Konya mı? (210 km.)
b) Konya-Beyşehir-Tolca-Beyşehir-Konya mı? (250 km)
c) Konya-Hüyük-Tolca-Hüyük-Konya mı? (220 km)
d) Moturlu araç ile Beyşehir'e; Aracı orada bırakıp Yeşildağ-Kurucaova-Yenişarbademli-Fele-Tolca-Beyşehir mi? Yani sadece göl-tur mu? (150km)
e) Konya-Beyşehir-Yeşildağ-Kurucaova-Yenişarbademli-Fele-Kıreli (Tolca)-Beyşehir-Konya mı? (360 km.)

He abi? ??? amidim? bemidim? cemidim? demidim? emidim?// Ha...? Ne diim?

Bence... diyarbakır'ın karpuzu iyi olur abi..... Sence?

@AHMTB

Ben bilmem beyim bilir.. :)

Hocam, Konya dan çıkacaz. Tavuk çiftliğinin orada mercimek içecez. Beyşehirde Baraj savağına en yakın lokantada balık yiyecez. Dönüşte mercimek içtiğimiz yerde pilav üstü kavurma yiyecez. Cemaat ikindi namazından çıkacağı vakit biz evlerde hanımların dizlerinin dibinde olacaz. Toplamda 220 km. civarı yapmış olacaz. Allah bereket versin. Rabbim olmayanlara da versin.

Başka fantaziye mahal yok.
Haydi hayırlı yolculuklar.

Düşünce Düşmesini Düştükten Sonra Ağlamasını Bil :p
Yokuşta Akmayan Ter İnişte Göz Yaşı Olur:cool:
Yokuşta Geçme Beni İnişte Geçerim Seni :eek:
Yollar Gide Gide Biter ;)

ahmet abeyyyyyy naptın sen lasiklere artık seni de soğuk kuyu lastikleriyle bekliyoruz aman slime sıkmayı unutma patlamıyor namuzsuz slime la testi pazar günü yapıldı
birde beyşehire giden arkadaşlar beyşehirin girişinde hız ve alkol kontrolü yapılıyor sakın uçak yakıtı içmeyin bisikletleri bağlatırsınız mazallah lastik almayı unutmayın terli terli su içmeyin benim yerimede gezin s.a

@sgtalper

Hasan senin adına üzülüyorum artık.
Ne yapacan sen bu patlatılamayan lastiklerle.. yoruldukça, lastik patladı diye bahane bulup duramassında bundan sonra ... düştün elime... ehehe...

not: slime sıvısını sadece Ahmet hocanın lastiklerine değil onu takip eden bisikletçilerin akciğerlerine de sıkmak lazım. Yoksa uzun yolda Ciğer yetmiyor ona yetişmeye.. :(
En son Krelli'ye gidişi hatırlıyorum. Ahmet hocanın ardından hepimiz bir kez Ahiret yaşamını görüp geri döndük. Hoş, Ahmet hocaya da soğuk göstermişti dünyanın kaç bucak olduğunu.. O da görmüştü ahreti, sıratı..

İşleri Ahmet hocaya bıraksak ya bizi çamura batırır, ya da uzun yola sürüp süründürür..
İnşallah bu sefer Beyşehire gidecez diye yola çıkıp, Kemer, Finike falan yapıp dönmek zorunda kalmayız.. :cool: :ci: :cool: :ci: :Skull-175

inşaallah gidersiniz mi desem acaba portakal falan getirirsiniz varsa
ahmet abinin işi kolay arayı açmaya başlamadan önce pattttt diye iyice bağırıverin hemen pazar günü yaşadıkları aklına gelir yavaşlar yalnız fazla uygulamayın bünyesi kaldırmaya bilir s.a ben pazar günü gelemiyorum size iyi eğlenceler .....

@sgtalper

Pazar geleme,
23 nisana geleme..

Rudi gibi sen de pilav sezonunu açtın galiba... :cool: :cool:

Sevgili Ironmen abilerim ve kardeşlerim... Attention Please...
23 April; Flight Time'ı 05.30 Beyşehir olan uçuşumuzda; iki tekerli uçaklarınıza fazla eşya ve yakıt almayınız. Çünkii,,,netekim,,,Ağrıs Petrol İstasyonu (Sağlık Petrol)'da bulunan Duty Free Shoplarda o havalinin en iyi Mercimek çorbası (uçak benzini) bulunmaktadır. Yapacağımız bu yakıt ikmali, bizi Beyşehir'e kadar beyler gibi götürmeye yeter evvelallah. Dönüşte de zaten Dünyanın, midede en hızlı sindirilen balığını yemiş olacağız (Zavallı Sazanım benim:( .) Normal zamanlarda tavsiye etmediğimiz etli pilavı (pilav üzeri kavurma) bu sefer sağlığımız için yine Sağlık'ta yiyeceğiz inşaallah...
NOT:Bu Senaryoda geçen tüm olaylar tamamen hayal ürünü olmayıp, gerçek kişiler oynayacak ve +18 yaşından büyük çocukların katılmasına izin verilecektir.
Off Mesut abi yaaa... vallahi ağzımın suları akıp gider.... Kendimi, çölde önüne ot uzatılmış deve gibi hissetmeye başladım... Sen bana tüm hedeflerde yemek- içmekten bahsedersen eğer... Ben seninle Tibet'e kadar giderim gaaari. Durum onu gösteriyoru.... Ooooff offf.... şafak 4

@Mesut Girgiç

slm sevgili buyuğum ağabeyim 13/04/2008 tarihinde talihsiz bir kaza oldu kaza sonucu sol dizim çatlamış DR dediğine gore ve tavsiyesine dayanarak az yemek bol bol istirahat buz tedavisi ve verdiği ilacları kullanmak zorundayım Pistlere geri dondugumde kozlarımız paylasalım kurtlarımızı dokelim sağlamalarımızı yapalım dağ tepe uzun yol ne varsa iş te oyle bişey anladın sen onu şekerim :rolleyes:

yok pilav milav pirinç i protesto ediyoruz karaborsacı combilerden dolayı.
gelemememin nedeni bi arkadaşı yurt dışına uğurluyacağız .

yok mesut abi sensiz olurmu hiç bu seferlik yayan göndereceğiz

@sgtalper

YOk yani; boynuz kulağı geçermiş de... o bakımdan demiştim.. Neden olmasın.. Senin Dünyaya açılma vaktin geldi artık... :crazy292:

Vayy biri ortaya konyalı yokmu die bi soru attı_?
Ve forum bi anda konyalılarla şenlendi bea....:)
İnsan bazen imreniyorda acaba bende daha önce güncellenen ve çığ gibi çoklukta ve büyüklükte olan denizlilileri:cool: mi_? sorsam die kendi kendine soruyor...:rolleyes: ;)

Geri