Scudo Sports

Konya

Scudo
ya mesut abi hep öyle diyon bi patlatamadık şu lastikleri bu hafta bakalım bakalım patlatabilcekmiyiz

@zürey

Zeki lütfen traktör lastiği tak ta gel. ;)

@sgtalper

Bu sefer de ben kesin patlatacam. Aynı rotada geçen gün (hafta içi kendi kendime keşif turunda) üç patlak patlattım.
Not: Sıkıldığım için slime sıvısını çıkarttım. Böyle daha heyecanlı oluyo... :D ;) :cool: :ci: :Skull-175

Zeki lütfen traktör lastiği tak ta gel.

tabiki, hiç çıkartmadım zaten :D gerçi eskidiler dişleri yok oluyor ama yine de traktör sayılır:rolleyes:

Konya-Antalya transtoros turunun tamamına yada bir kısmına bir şekilde katılmış arkadaşlar.

Örneğin
Önder Gardaş
Hasan Kalfa
Ergin Bey
Ceyhun Bey
Konya-Life dergisinin Haziran sayısında bu gezimizin yazı ve fotoları yayınlanmış olup, eşinize-arkadaşlarınıza, çocuklarınıza yada torunlarınıza göstermek ve örnek olmak babından ilgili sayıdan edinmenizi tavsiye ederim.

Dede ve Ahmet hocanın dergilerini ben getireceğim. Zira ilgili dergiden turun tamamına katılanlara ilgili sayı hediye. Şayet hediye dergiler elime geçmez de getiremezsem onlar da kendileri alsınlar lütfen.
Zira ben hediyeyi beklemeden hemen bu akşam bir tane edindim. Beğendim. Derginin 3 yaş doğum günü ile aynı ana denk gelen haber oldukça şık kapaklı bir sunumla hazırlanmış.

Kaliteli bir baskısı olan dergide fotolar çok güzel ve net çıkmış.

Haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
slm bizde konyalıyız böyle bir siteden yeni haberimiz oluyor... arkadaşım ile size katılmak istiyoruz...

Yarın inş. bende ordayım. geziyle birlikte tanışmada olacak , güzel bir gün olacak inş. :) mesut abi ,sen ironman aday formlarından bir kaç tane fazladan getir :)) Hepinizi selamlıyorum..

@Mesut Girgiç

İronman doğulursa , bunu nasıl anlıycaz :eek: (göz,kulak,ayak gibi bir organımızda herhangi bir işareti var mı ?) :D :rolleyes: yarın ona göre gelelim saygılar :)

(kendi çapımda espri :) )

• Beğen
Tepkiler: değişim42
@canmurad

Yok yok güzel espri.
Sen yarın gel.
O,
rampada pedal basarken belli olur.
ironmanların teri demirsi demirsi kokar. :D :cool: :)

• Beğen
Tepkiler: canmurad
Hocam rahmet ormanlarına az bir yol kalmıştı.tepede güneş.yorgunluk bir yandan.baktım şöyle bi bir daha rampa var.Gözüm yemedi, saldım aşşaa pisikleti.haber veremedim kusura bakmayın :eek:

• Beğen
Tepkiler: canmurad
@zürey

Zeki bugün süperdin.
Dedeyle rahmet te buluşunca seni sordum. Merak ettim.

Bu açıklaman beni çok rahatlattı. Ben olsaydım seni bırakmazdım. Ama geziden hemen önce dedim ya; dede yolda pek arkasına bakmaz. Tren gibi gider sağolsun. :)
Sağ salim döndüğüne çok sevindim.
Katıldığın için tekrar teşekkürler ve performansın için tebrikler.

(link)
böyle komik bişey varmı ya
arabalar yolda dursun bisikletler güvenlik için toplanılsın!!!!

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
Çok GÜzel Bİr Gezİ OlmuŞ Yaninizda Olmayi Çok İsterdİm DÜn Yanİ Pazar DÜĞÜnÜmÜz Vardi Gelemedİm Ama Bu ÖnÜmÜzdekİ Pazar Yİne Bİldİrİrsenİz İstİkametİ Aranizda Olmaktan Mutluluk Duyarim TeŞekkÜrler

@keremkeke

:D :D :D

Merak etme, aynı mantıkla arabaları da topladıkları oluyo Konya da. :(

Geri