Scudo Sports

Konya

Scudo
selam Ahmt,
kesin geliyorum (sabırsızlanıyorum bile) Allahın izniyle, Beni üst sutuna kaydırabilirsin :)
Görüşmek üzere

Selam Dostlarım:)

Semeket arkadaşımın söylediği üzere ;

"birde bunu perşembe akşamları da düzenlesek nasıl bir fikir olur? Ankara'da, İzmir'de, İstanbul'da(bildiğim kadarıyla tabi ki yanılıyor olabilirim), Antalya'da ve Samsun'da (bundanda tam emin değilim) var bu etkinlik. Onların bir amaçları var bisikleti tanıtmak hani bizim yaşadığımız ortamın buna pek ihtiyacı yok (hiç yok demiyorum) sadece eğlence ve onlara destek bakımından gezebiliriz ve ben bir kaç kere katıldım çok zevkli. Eğer düşünceme katılan 3-5 kişi varsa ben seve seve katılırım ve zaten bu grup gitgide büyür. Madem bisikleti seviyoruz bisiklet sporunun gelişmesine ve bisiklet severlere destek olalım (slogan gibi oldu yanlış anlaşılmasın )Tempolu bir sürüş olmaz herkez katılabilir benim düşüncem bu.

Not= diğer gruplar tarafından yanlış anlaşılmasın eğer bir kusur işlediysem affola

bana ulaşabileceğiniz gsm numarası= 0506 304 78 15"

Birçok ilde varsa Konya'da neden olmasın? Eğer ekip en az 5 kişiye ulaşırsa böyle bir organizasyonu başlatmak benim için bir şereftir.

Bizimle birlikte bu organizasyonda bulunmak istiyen arkadaşlar acele ederseniz çok kısa bir süre içerisinde başlarız:)

Saygılarımla..

@Mesut Girgiç
teknik veriler,ahmtb'den, yorumlar bugsbunny'den fotoları da ben yükleyeyim, bunlar hallolana kadar notları da halledersiniz,

turdan canlı yayın nasıl yapılır yazısı yakında...

@aslankangal

Yanlış anlamadıysam eğer BEYŞEHİR'E KAMPA DEĞİL Mİ? Yoldan ayrılmaca değil yani?

@eyup ensar

Sevgili Eyüp Ensar Kardeşim, 3-4 gündür yazdıklarını okuyorum ve inan neyi çözmeye çalıştığını anlamış değilim. Geneli pek ilgilendirmeyen ya da bizler için bugüne kadar hiç sorun olmamış konular üzerinde bu kadar durmana da anlam veremiyorum...ve nereye kadar gidecek inan çok merak ediyorum.
Şöyle bir Atasözü ile son vereyim cümlelerime....
ALAN RAZI; SATAN RAZI..... NEYE LAZIM TERAZİ...?..

Kampa geleceklere duyuru

Ahmet hocanın söylediklerine ilaveten ve mat uyku tulumu ve çadır dışında

gece için kazak, kalın pantolon, kalın çorap ve luzum halinde şapka
kafa lambası yada el feneri
kene ve sinek savar
sabun
allerjisi olanlar ve diğer başka şikayeti olanlar bu durumları için gerekli yedek ilaç, ayrıca yarabandı pansuman malzemesi vs.

getirmeyi unutmasa iyi olur.

Mayo getirmeyin göle girmek yasak.
Karayolunda seyir için gerekli güvenlik önlemlerini de şimdiden hatırlatırım.

GEZİYE ve ÇADIRLI KAMPA KESİN KATILACAKLARINI BİLDİRENLER
1- Mesut Hocam,
2- Ciğerim Dedem,
3-4- Ahmet - Semih Kardeşler
5- Mücahit SÖNMEZ
6- Aslankangal,
7- CUMRA,
8- RAŞİT ve
9- Ben

SADECE GEZİYE KATILACAKLARINI VE BELLİ BİR YERDEN GERİ DÖNECEKLERİNİ SÖYLEYENLER
1- Ogün (Bugsbunny)
2- Sadık 1964 Hocam,

HAY MAŞALLAH.................DA.... ALLAH YARDIMCIM OLSUN....:) :rolleyes:

@AHMTB

Ahmet hocam,

Mesut hocanın dediği gibi küçükbaşla doyulmaz büyükbaş düve keselim desek yedi kişiden fazla olmaz yedi kişi düveye girse iki kişi yede ayıp olur valla senin işin zor.Allah kolaylık versin.malzeme çok ağır gelirse kent ormanında biraz mola veri yükü hafifletmeye yardımcı oluruz ne yapalım dostlar için kendimizi feda ederiz :D

• Beğen
Tepkiler: smh42 ve Bugsbunny
mesut hocam köpeğim doğum yapmak üzere bugün yeni öğrendim onu bırakamam benim gelişim iptal alışveriş ona göre yapıldı parasını getirebilrim kimseyi mağdur etmemek için tşk

@aslankangal

GEZİYE ve ÇADIRLI KAMPA KESİN KATILACAKLARINI BİLDİRENLER
1- Mesut Hocam,
2- Ciğerim Dedem,
3-4- Ahmet - Semih Kardeşler
5- Mücahit SÖNMEZ
6- Aslankangal,
7- CUMRA,
8- RAŞİT ve
9- Ben
............
Derken.... 6 ncı sıradaki Aslankangal'dan kastım; Aslan gibi, kocaman bir Kangal Sucuk'tu.... Ben kangal sucuktan bahsetmiştim zaten... Kangal sucuk ile birlikte 9 kişi.....:rolleyes:

Haaa bu arada...Hayırlı olsun, Allah analı-tanalı büyütsün eniğini.:)

:) Ahmet Abı Isten Ayrıldım Ama Cadır Buyuk We Hemen Hazırlanamam Gelmeyı O Kadar Cok IStıordum Kı Neyse Bı Daha Kıne Insallah

Geri