Scudo Sports

Konya

@AHMTB

Aslan kangal 'dan Kangal sucuğa güzel bir manevra yapılmış:D

Scudo
geç kalmiş olabilirsiniz gezi planı yapılmış olabilir cepten ulaşabilirseniz sabah ulaşın isterseniz

@çerpanorm

gidersin Tahir bişi olmaz raşit çadır olarak bana bağlıydı senin çadırın vardı sanırım yolunuz açık olsun

Arkadaslar Benım 2 Tane Arkadasım War Onlarla Bız Dolasıyoruz Katılmak Isteyen Bende Warım Dıyen WarSa Buyursun Gelsın MSN:spx_ses@hotmail.com

Abı Ugurladık Ben We Arkadasım Gerı Dondu Guzel Bı Gezı Idı Benım Icın Bı Daha Kıne Bende Gıdecem Insallah Gerı Donerken Dereden Geldık Foto Cektık Onlarıda En Kısa Zamanda Paylasacagım

• Beğen
Tepkiler: sadık1964 ve ahtt
sarının yavruları
maalesef babayı trafik kazasında kaybettik yavrularını göremeden öldü ama soyu 7 erkek 3 dişiyle devam edecek :D

(link)

(link)

(link)

Arkadaslar Cuma aksamları kısa mesafe arkdaslarla dolasacagız saat sımdılık tam bellı degıl onu ayarlayacagız gelmek ısteyenler bana ulasssın lutfen MSN:spx_ses@hotmail.com TEL:05545078261

Gezıye Duzenlı Olarak Gelecek Olanlar;

ugur.2034
Ben
Muhammet İsa Isıcık
İbrahim
Mustafa

İlk Gezı 04.06.2010 Da Yapılacak

Bulusma Yerı Yacan Kız Ogrencı Yurdu Onu

• Beğen
Tepkiler: Misa
İsrail donanmasının dün gece Gazze'ye yardım götüren başta Mavi Marmara olmak üzere 6 gemilik filoya yaptığı operasyonun ardından, İsrail'de bir televizyon kanalı 16 kişinin öldüğünü bildirdi.

İsrail televizyon ve radyo yayınlarında ölü ve yaralı sayısına ilişkin, İsrail kaynaklarına dayalı bir bilgi verilmezken, hep yabancı kaynaklara atıfta bulunulması dikkati çekti, ayrıca gemiye İsrail helikopterlerinden komandoların indiğine ilişkin, Türk televizyonlarından aktarılan görüntüler ekranlara getirildi.

İsrail televizyon kanalları, yaralananların Aşkelon'daki hastaneye sevkedildiklerini belirtirken, operasyonda yaralı askerler de bulunduğunu, bunlardan ağır yaralı birinin de Hayfa'ya nakledildiğini bildirdiler.

Bu arada Kanal 10 televizyonu, gözaltına alınanların bir kısmının cezaevlerine konulması için hazırlıklar yapıldığını duyurdu.

Televizyon ayrıca, Gazze Şeridi'nden botların denize açılmasını önlemek için, Gazze kıyılarının da tümüyle abluka altına alındığını kaydetti.

Abı KOnyada Saat 12 De Bugun KayalıPark Da Mıtıng war Herkezı Davet Edıorum

@A.Samet Topcuoglu

Binkonutlarda oturuyorum ama farketmez ben de varım ;)

Geri