abi tabi ki biliyorsunuz, ben de zaman meselesini çözmek için böyle bir anlatım yaptım, bu yöntemle 50 resim yüklemekle 2 resim yüklemek aynı, sadece 50 resmin sunucuya yüklenme zamanı uzun.
E o zaman buyur gel Sametciğim.... Buluşma tarihini, saatini ve buluşma yerini zaten yazıyoruz KONYA Topiğine. Sen de herkes gibi o gün ve saatte belirlenen yerde hazır olursan eğer; bizimle birlikte olmaman için neden kalmayacaktır değil mi?:in:
Gezı Bu Persembe mı Yanı Abı ?.......... diye sormuşsun ya Sametciğim...
Eğer iyi okursan ve Konunun başlığı olan 2 sayfa öncesine kadar da gelirsen....Cumartesi günü olduğunu göreceksin.
AYRICA.... şimdiye kadar bir EKİP ile 200 Km. ve üzeri tempolu bir gezi yaptın mı diye de sorma ihtiyacı hissediyorum... Senin için...
Bahsettiğin bu rota Maksimum 60-70 Km.lik bir rota... ve Kamp Malzemelerinin yükü ve ekip temposu olmadan geçtiği bir gezi...öyle değil mi?
Ben sana ve şahsında herkese kriterleri en ince ayrıntısına kadar yazdığım kanaatindeyim. Gelip gelmemek, bizleri yarı yolda uğurlayıp dönmek ve daha ötesi sana kalmış... Yazacak başka bir husus da bulamıyorum artık...???
Ben sadece O Rota Demedım Zaten Abı We Kımseyı Satmam Ne Olursa Olsun Inatcı Bır Yapıp War (Karadenızlı Oldugum Icın) Ben Ozel Mesaj Atamıorum Abı Msn De Flan Konussak Daha Guzel Olur gıbıMe Gelıor Ve Benı tanıyan Insanlar War Forum Da Esat Abı War Dı Konyadan Acık Ilahıyat Okuordu
Evt Abı ekıpman yoq ama Ayrıyetten Sporcuyum Yuzme We Judo
:in: bu geziye bende gelmeyi düşünüyorum (hatta çok istiyorum) ama kesin cevabı vermem için eksik ekipmanlarımı tamamlamam ve şu izin problemini halletmem lazım. şayet yukarıda yazdıklarımı halledersem perşembe akşamına kadar kesin sonucu buradan bildireceğim. Çadır siparişini verdim, uyku tulunmu ve mat eksiğimi Konya dan tamamlamaya çalışacağım.
Bende bu geziyi kaçırmak istemezdim lakin....... Ogün ugurlamaya bende katılacam fakat bu uğurlama tıp fakültesinin oradan olmasa diye düşünüyorum en azından kent ormanına kadar gütürelim derim.
Yahu, kamp yapmaya giden siz ; güzel anılar yaşayacak olan siz ; nefis bir tura daha imza atacak olanlar dolayısıyla da sevinmesi gerekenler yine siz :in: ... Peki, ben niye sevinçli ve de heyecanlıyım yaw? :bilmiom: Neysse...
Bi aksilik olmazsa uğurlamaya gelecez sizleri ama ben, şimdiden size :60: dolusu sevgilerimi yolluyorum buradan. Sağlıcakla gidin gelin
Ahmet Hocam,
Mesut Hocam ile beni taşıyacağınızdan kesinikle eminim. İkinize de ne yapsam hakkınızı ödeyemem. Benim için düşündüklerinize çok teşekkür ederim.
DEDE
Sadık hoca,
noktalı yerlere yazılması gereken, "çadırım yok ta ontan gelemiyorum" ise ona yardımcı olabileceğimi daha önce söylediğim gibi yine buradan tekrar ediyorum.
Ama noktalı yerlere "evden izin çıkmıyor" yazılmalıydı ise hadi bana :vroam: .....