hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 35.040
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Evet yetkililer IP adresini görebiliyor. Ancak veri koruma diye bir yasa var. A yada B kişisi merak ediyor diye bir başkasının verilerini burada ifşa edemezler , aksi halde site olarak kendilerini sıkıntıya sokarlar.O kadar yazan olmuş ama bir moderatör ip kontrolü yapamadı mı? Üyenin konuyu açtığı anda bağlandığı ip adresi hangi ülkeye ait?
İlgiye ihtiyaç duymuş arkadaşımız anladığım kadarıyla..
Böyle saçmalıklar yapmak yerine bisiklete binseler ya insanlar. Boşa vakit kaybı.
Yok, üye yerel bir IP ile giriyorsa bu bağlamda üyenin yalan söylediği kanıtlanmış olur. IP üzerinden hangi ülkeden girdiği belli olur ve o ülkeyi yönetim ifşa ederse dediğiniz gibi o zaman sıkıntı olabilir. En azından üye VPN ile mi girmiş yoksa gerçekten bir ülkeden kısa süreli girmiş mi bunu biliriz. Kafamızdan farklı senaryolar atıp tutmayız.
Konu açıldığından beri sessizce takip ediyorum, konu sahibi yorum yazmadıkça ütopik bir dünya tahmin havada uçuşuyor. Moderatörler de aynı dertten tetikte bekliyor.
Yardıma ihtiyaç duyduğunu yazan üyeden ses yok henüz. Yalan bilgi olsada suçu ispatlanana kadar herkes masumdur.🙂YALAN. YALAN. YALAN. Rahatlamak için insan detay yer konum yazar fotoğraf atar. Diğer yardım isteyen arkadaşların mesajlarına bakın. Bırakın buraya cevap yazmayı.
sunu yazmis zaten , halen neyi irdeleyip , hayali senaryolar yaziyorsunuz ? "neredesin , hangi ulkedesin , kan akiyordu simdi ne oldu, trol musun vs vs " ? Iyıyim demis ve konu kapanmis.Geceyi polis merkezinde geçirdim pansuman yapıldı Türkçe bilen bir çocuk geldi ilgilendiler konsolosluğa gittik sınıra kadar benimle ilgilenecek Durumum iyi dün gece baya panikledim evdekilere de yazmadım üzülmesinler diye Şuanda iyiyim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim