Scudo Sports

Kondisyon bisikleti sizce iyi midir?

Bisiklet kullanan birinin kondisyon bisikletine alışması daha kolay çünkü az çok pedal çevirme alışkanlığı var. Gayet zekice ahaha.
Reis, özledik cama buharla devir sayısı yazma antrenmanlarını. Arayı açma bu kadar, arada sırada güncelle buraları. :harika:

• Hahaha
Tepkiler: Mazm
Scudo
bugün ilk attığım mesaj etkili bir mesaj olsa gerek hemen silmişler ahaha

Geçen cuma günü iş’e geç kaldığım için 2 ay sonra ilk kez bisiklet kullandım, onda da servisçinin biri ile kavga ettim.

Park ettiği yerden ani manevra ile çıktığı için sert fren yapmak zorunda kaldım ve servisçiye tepki gösterdim.

‘Ulan yol verdik ya işte daha ne konuşuyorsun” diyerek üzerime yürüdü. (Kocaman minibüsün burnunu yola çıkardıktan sonra).

Tek elim bisikletin gidon boğazında tek elim serviscinin yakasında 90 kiloluk adamı sağa sola savuruyorum. Adam bıçak çıkarınca başımdaki kaskı adamın suratına fırlatıp yoluma devam ettim.

siz zır pırt bisikletle trafiğe çıkıyosunuz hiç mi başınıza bir şey gelmiyor .

Son düzenleme:
Hımmm demek maytap geçmekten bisiklet gündemine geçiş yapmaya başlanmış...

Hımmm demek maytap geçmekten bisiklet gündemine geçiş yapmaya başlanmış...
maytap falan geçmiyorum, kondisyon bisikleti süper bi şey, bi keresinde kondisyon bisikleti kullandığım gün içerisinde 4 defa büyük tuvalete çıktım, öyle gıdım gıdım da değil, bağırsakları süper çalıştırıyor, bacakları motor gibi yapıyor, kondisyon aleti sayesinde motosiklet gibi bisiklet kullanıyorum, tabiki ulaşım amaçlı
Reis, özledik cama buharla devir sayısı yazma antrenmanlarını. Arayı açma bu kadar, arada sırada güncelle buraları. :harika:
45 dk./ 5.400 devir sabit, üstü altı yok, 1 senedir devam ediyorum, 1 senedir 77-84 kilogram arasında gidip geliyorum, 4-5 sene önce 107 kilograma kadar çıkmıştım, 2 günde bir bu haldeyim:

Dosyalar

• 2979BE65-B038-44D8-B14B-E707C924F6E7.jpeg
    2979BE65-B038-44D8-B14B-E707C924F6E7.jpeg
    55,7 KB · Okunma: 66
Son düzenleme:
maytap falan geçmiyorum, kondisyon bisikleti süper bi şey, bi keresinde kondisyon bisikleti kullandığım gün içerisinde 4 defa büyük tuvalete çıktım, öyle gıdım gıdım da değil, bağırsakları süper çalıştırıyor, bacakları motor gibi yapıyor, kondisyon aleti sayesinde motosiklet gibi bisiklet kullanıyorum, tabiki ulaşım amaçlı

45 dk./ 5.400 devir sabit, üstü altı yok, 1 senedir devam ediyorum, 1 senedir 77-84 kilogram arasında gidip geliyorum, 4-5 sene önce 107 kilograma kadar çıkmıştım, 2 günde bir bu haldeyim:
Fotografda pantolon islanmis, terlemis olamaz bu derece pantolon terden islanmaz. Ya yalandan görüntü olsun diye su dömüssün yada altina yapmissin.
Hikaye yazmada zaten bir numarasin.

Fotografda pantolon islanmis, terlemis olamaz bu derece pantolon terden islanmaz. Ya yalandan görüntü olsun diye su dömüssün yada altina yapmissin.
Hikaye yazmada zaten bir numarasin.

Aynen, fotoğrafta görüldüğü üzere ben altıma kaçırdığım vakit hep böyle nizamî bi şekilde kaçırırım, böyle yeteneklerim var benim, sen hiç üçgen şeklinde altına kaçırdın mı he?

45 dakika’da 5.400 tam devir çevirmeyi becer de ondan sonra konuş, ondan sonra kendi kıyafetine bir bak bakalım, su mu yoksa ter mi?

FOSİL

Son düzenleme:
Bir süre hariçten gazel okusun, belki iyi gelir..

Tek elim bisikletin gidon boğazında tek elim serviscinin yakasında 90 kiloluk adamı sağa sola savuruyorum. Adam bıçak çıkarınca başımdaki kaskı adamın suratına fırlatıp yoluma devam ettim..
..allah allah adamın boyu 10 metre..

bugün ilk attığım mesaj etkili bir mesaj olsa gerek hemen silmişler ahaha

Geçen cuma günü iş’e geç kaldığım için 2 ay sonra ilk kez bisiklet kullandım, onda da servisçinin biri ile kavga ettim.

Park ettiği yerden ani manevra ile çıktığı için sert fren yapmak zorunda kaldım ve servisçiye tepki gösterdim.

‘Ulan yol verdik ya işte daha ne konuşuyorsun” diyerek üzerime yürüdü. (Kocaman minibüsün burnunu yola çıkardıktan sonra).

Tek elim bisikletin gidon boğazında tek elim serviscinin yakasında 90 kiloluk adamı sağa sola savuruyorum. Adam bıçak çıkarınca başımdaki kaskı adamın suratına fırlatıp yoluma devam ettim.

siz zır pırt bisikletle trafiğe çıkıyosunuz hiç mi başınıza bir şey gelmiyor .
IP Man mübarek...

• Hahaha
Tepkiler: -Deniz-
egzersizim biter bitmez çektim fotoğrafı, kondisyon bisikleti kan dolaşımını mükemmel hızlandırıyor, damarlarım boru gibi şişti

Dosyalar

• F40DBDF1-1595-46E3-B067-FD242B82E4DB.jpeg
    F40DBDF1-1595-46E3-B067-FD242B82E4DB.jpeg
    56,6 KB · Okunma: 44
  • 98B8E538-952D-41CC-97A1-B7AF28190850.jpeg
    98B8E538-952D-41CC-97A1-B7AF28190850.jpeg
    56,4 KB · Okunma: 44
Geçen pazar günü yıllar sonra ilk defa maç yaptım, benim veletleri top oynamaya götürdüğüm yerde gençler maç teklif ettiler, o kadar hamlamışım ki dün sabah uyandığımda 80'lik dedeler gibi yürüyordum, akşam işten gelince hemen bi 5.400 devir çakıp duş aldım ve uyudum. Şu an nerdeyse hiç top oynamamış gibiyim.

Geçen pazar günü yıllar sonra ilk defa maç yaptım, benim veletleri top oynamaya götürdüğüm yerde gençler maç teklif ettiler, o kadar hamlamışım ki dün sabah uyandığımda 80'lik dedeler gibi yürüyordum, akşam işten gelince hemen bi 5.400 devir çakıp duş aldım ve uyudum. Şu an nerdeyse hiç top oynamamış gibiyim.
Helal başkan, top oynarken ileri, geri ne kadar koştuğunu kayıt alsaydın iyiydi be. Rakamlar önemli biliyorsun 😀

Ayrıca artık şu 5400 deviri arttır, bayağı zamandır hep aynı, artık kolay geliyordur sanırım. Çıtayı bir tık yükseltmek gerek 💪

• Hahaha
Tepkiler: -Deniz-
5400 devir ne oluyor?

Geri