Scudo Sports

Kondisyon bisikleti sizce iyi midir?

Scudo
Helal başkan, top oynarken ileri, geri ne kadar koştuğunu kayıt alsaydın iyiydi be. Rakamlar önemli biliyorsun 😀

Ayrıca artık şu 5400 deviri arttır, bayağı zamandır hep aynı, artık kolay geliyordur sanırım. Çıtayı bir tık yükseltmek gerek 💪
Yoo hiç de kolay gelmiyor, 1 senedir aynı şekilde devam ediyorum hâlâ zor, özellikle 30-35. dakikadan sonra çileden çıkmaya başlıyorum, kafamı dağıtıp sakinliğimi korumak için bazen tuhaf sesler çıkarıyorum, sağlıklı yaşamanın bedeli bu.

geçen seneden beri 1 kere bile sıkıntı verici rahatsızlıklar yaşamadım

Yoo hiç de kolay gelmiyor, 1 senedir aynı şekilde devam ediyorum hâlâ zor, özellikle 30-35. dakikadan sonra çileden çıkmaya başlıyorum, kafamı dağıtıp sakinliğimi korumak için bazen tuhaf sesler çıkarıyorum, sağlıklı yaşamanın bedeli bu.

geçen seneden beri 1 kere bile sıkıntı verici rahatsızlıklar yaşamadım
Bizim burada bir arkadaş işe gitmeden her sabah üç - üç buçuk saat arası sürüş antrenmanı yapıp öyle çıkıyor evden. Başlarda 45 dakikayla başlamıştı.
Sizde hiçbir gelişme olmadığına göre, antrenmanda bir şeyleri yanlış yapıyor olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Bizim burada bir arkadaş işe gitmeden her sabah üç - üç buçuk saat arası sürüş antrenmanı yapıp öyle çıkıyor evden. Başlarda 45 dakikayla başlamıştı.
Sizde hiçbir gelişme olmadığına göre, antrenmanda bir şeyleri yanlış yapıyor olmalısınız
45 dakika boyunca hiç durmadan her saniye iki tam devir çeviriyorum, daha yüksek devire nabzım dayanmıyor, daha fazla süreye de kalçam dayanmıyor.

O arkadaşın arkası 3,5 saat antrenmana nasıl dayanıyor acaba, bisikletin üzerine koltuk mu monte etmiş?

Son düzenleme:
45 dakika boyunca hiç durmadan her saniye iki tam devir çeviriyorum, daha yüksek devire nabzım dayanmıyor, daha fazla süreye de kalçam dayanmıyor.

O arkadaşın arkası 3,5 saat antrenmana nasıl dayanıyor acaba, bisikletin üzerine koltuk mu monte etmiş?
Bence 120 kadans biraz yüksek, sucuk gibi olman gayet normal :) Eklemleri fazla zorlaması mantıklı.
90 gibi sürdürülebilir bir kadans ile 2-3 saatlik bir sürüş tecrübesini de denemelisin.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
bence 120 yüksek bi devir değil

hergün yarım saat kullanıyorum, eğer ara vermezsem en az 127-128, en fazla 131 çeviriyorum

• Beğen
Tepkiler: Murat Kurt 34

hergün yarım saat kullanıyorum, eğer ara vermezsem en az 127-128, en fazla 131 çeviriyorum
Maşallah, az daha uğraşsanız demek ki 150 kadanslara çıkacaksınız. Kaç dakika bahsettiğiniz ortalama da çeviriyorsunuz?

adam ilk mesajdan 120 kadansa çıkmış :D

• Hahaha
Tepkiler: Semih Cavdar
Bu kondisyon bisikleti bacakları çalıştırmak için vücudun bilimum bölgelerindeki enerji tüketimini minimize ediyor anladığım kadarıyla. Uzun vadede de kronik hale geliyor hatta galiba :(

120 kadansı ne kadar devam ettirebiliyorsunuz?
Söylediğiniz yarım saatlik antrenmanınızın ortalama 120 kadanslı görselini paylaşırsanız sizin nasıl bir canavar olduğunuza karar verelim.

Söylediğiniz yarım saatlik antrenmanınızın ortalama 120 kadanslı görselini paylaşırsanız sizin nasıl bir canavar olduğunuza karar verelim.
Forumda gölgede kalmış, zamanında elinden tutulmamış ne canavarlar var. Arkadaş 150 kadans yaparım diyor. Pogi forumdakileri kıskanır haberi olsa 😂

Forumda gölgede kalmış, zamanında elinden tutulmamış ne canavarlar var. Arkadaş 150 kadans yaparım diyor. Pogi forumdakileri kıskanır haberi olsa 😂

Kanıtlarsa önümüzde ki sene fransa turuna gönderelim hocam.
Ön grup ile bile sürse mutlu oluruz :)

Abi adam ortamı teriyle neme boğup camda yoğuşan suya kaç devir yaptığını yazıp fotoğraf paylaşıyordu, üstü başı şırkıslak fotoğraflar paylaşıyordu, şahsen ben tatmin oldum canavarlık konusunda.

Abi adam ortamı teriyle neme boğup camda yoğuşan suya kaç devir yaptığını yazıp fotoğraf paylaşıyordu, üstü başı şırkıslak fotoğraflar paylaşıyordu, şahsen ben tatmin oldum canavarlık konusunda.

Kaçırmışım :(
Yetkililerin biran önce bu arkadaşı keşfetmesi lazım.

• Hahaha
Tepkiler: Umur Bora
Bugün yine çok süperim .

maytap falan geçmiyorum, kondisyon bisikleti süper bi şey, bi keresinde kondisyon bisikleti kullandığım gün içerisinde 4 defa büyük tuvalete çıktım, öyle gıdım gıdım da değil, bağırsakları süper çalıştırıyor, bacakları motor gibi yapıyor, kondisyon aleti sayesinde motosiklet gibi bisiklet kullanıyorum, tabiki ulaşım amaçlı

45 dk./ 5.400 devir sabit, üstü altı yok, 1 senedir devam ediyorum, 1 senedir 77-84 kilogram arasında gidip geliyorum, 4-5 sene önce 107 kilograma kadar çıkmıştım, 2 günde bir bu haldeyim:

egzersizim biter bitmez çektim fotoğrafı, kondisyon bisikleti kan dolaşımını mükemmel hızlandırıyor, damarlarım boru gibi şişti

@RmzBurak biz gördük siz de görün ☹️

• Üzgün
Tepkiler: RmzBurak
@Umur Bora hocam ne güzel görmemiş ve okumamıştım. Neden bunu bana yaptın?

Fakat şurada biraz koktum. "Damarlarım boru gibi şişti" gönderisinde farklı bir görsek olmadığına mutlu oldum. :eek::eek::eek:

Geri