Scudo Sports

Kondisyon bisikleti sizce iyi midir?

Scudo
Cam açmak da bir seçenek olabilirdi.

Neyse ki sokak bisikleti kullanmıyorum 😅
Hocam sizde hiç bilmiyorsunuz yav, buharlaşan cam yol bilgisayarı niteliğinde kullanılarak yapılan devir cama yazılıp gerekli veri takibi yapılmakta. 🤣

(Kondisyon bisikletimle anlık.)

Bakınız, bu tempoyu sokak bisikletiyle yakalamanız imkansızın bir tık altıdır. Şu camın haline bakın.

Ayrıca sokak bisikletiyle trafiğe çıkmak çok tehlikeli.

Önemli işiniz olmadıkça bisikletinizle trafiğe çıkmayın.

Bisikletim 1 senedir yatıyor.

Hocam sizde hiç bilmiyorsunuz yav, buharlaşan cam yol bilgisayarı niteliğinde kullanılarak yapılan devir cama yazılıp gerekli veri takibi yapılmakta. 🤣
Head-Up Display gibi. Bak bu iyi fikir 👍🏻

Saat 05:27, kondisyon bisikletimle anlık demiş. Allah komşusuna sabır versin, o gürültü çekilir mi?

• Hahaha
Tepkiler: Amanita ve lrfan
Bu abi terli çamaşırlarını forum ahalisine sunan abi değil mi? Hani şu ne kadar çok pedal çevirir. 😀
Müfteri zavallı. Ben terli çamaşırlarımın fotoğrafını değil, terli kıyafetlerimin fotoğrafını paylaştım.

Head-Up Display gibi. Bak bu iyi fikir 👍🏻
Elin onlyfans influencer'i o ekranı gidona koyunca büyük yenilik, bizim yerli ve milli (ve terli) influencer su buharıyla hologram teknolojisi geliştirince tu kaka. Sonra memleketten neden girişimci çıkmıyor. :snzdglsn:

Müfteri zavallı. Ben terli çamaşırlarımın fotoğrafını değil, terli kıyafetlerimin fotoğrafını paylaştım.
Sizinle tartışmak gibi bir ihaneti kendime yapmayacağım. Kim zavallıymış bence belirtilmesine gerek yok, apaçık ortada.

Sizinle tartışmak gibi bir ihaneti kendime yapmayacağım. Kim zavallıymış bence belirtilmesine gerek yok, apaçık ortada.
Evet terli kıyafetlerimin fotoğraflarını burada paylaşmam hoş değil fakat senin söylediğin tam bi kepazelik. Neyse daha fazla kızdırmayayım seni, b…lu donunun fotoğrafını paylaştın diye iftira atarsın belki.

Şu an iş'e gidiyorum.

Düzenli ve tempolu egzersiz yapmayan uyuşuklar şubat ayında bu şekilde dışarı çıkamazlar. Üzerimde sadece ince polyester tişört var.

Son 7-8 aydır baş ağrısı bile yaşamadım.

Dosyalar

• D3E0155E-68AA-4022-B159-451CB48788D7.jpeg
    D3E0155E-68AA-4022-B159-451CB48788D7.jpeg
    44,1 KB · Okunma: 57
Bende bu Lydsto s1 kondüsyon bisikleti var hiç sevmiyorum. Dışarda bisiklet sürmek gibi keyf vermiyor aldığımdan beri yatıyor. Annem kardeşlerim kullanır vs diyordum ama onlar da kullanmıyor. İsteyene yarı fiyatına vereyim evde boş boş duracağına. :D
Düzenli ve tempolu egzersiz yapmayan uyuşuklar şubat ayında bu şekilde dışarı çıkamazlar.
Antalyada denize giriyoruz bu mevsimde xD

1740025884918.png

Bende bu Lydsto s1 kondüsyon bisikleti var hiç sevmiyorum. Dışarda bisiklet sürmek gibi keyf vermiyor aldığımdan beri yatıyor. Annem kardeşlerim kullanır vs diyordum ama onlar da kullanmıyor. İsteyene yarı fiyatına vereyim evde boş boş duracağına. :D

325146 dosyayı görüntüle

Antalya şu an 8 derece, istanbul 1 derece. Sen denize sabahın köründe mi giriyorsun antalyada yoksa gün ortasında mı?

Gel şu an menekşe plajında gir de görelim. Gerçi ben girerim şu an ama seni bilmem. :D

Dosyalar

• 27F81884-A4F1-46E6-8481-5E1CBF176B51.jpeg
    27F81884-A4F1-46E6-8481-5E1CBF176B51.jpeg
    48,3 KB · Okunma: 41

325146 dosyayı görüntüle
Abartmayalım Antalya'da nerede denize girdin bu ay? :D

Antalya şu an 8 derece, istanbul 1 derece. Sen denize sabahın köründe mi giriyorsun antalyada yoksa gün ortasında mı?

Gel şu an menekşe plajında gir de görelim. Gerçi ben girerim şu an ama seni bilmem. :D
-15 derecede işe gidip geliyoruz sen neyden bahsediyorsun 😂

20240116_151038.jpg

Sokak bisikletleri oldukça tehlikeli. Boşu boşuna trafiğe girip risk almaktan başka bir şey değil. Kondisyon bisikleti ile ev ortamında ter atıp, cayır cayır çevirmek çok daha mantıklı. Hatta spor amacı gütmeden de dışarı çıkmak oldukça tehlikeli. Toplum içinde sapığı var, manyağı var, kaza bela olayına zaten hiç girmiyorum burası Türkiye. Ben dışardaki işlerimi astral seyehat ile hallediyorum. Hatta bazen kondisyon bisikletim ile transa geçtiğim anlar ile bu işlerimi denk getiriyor ve o an astral seyahat ile tüm dışarı işlerimi hallediyorum. Antrenman sonrası ise kıyafetlerime benzin dökerek yakıyor, ısınmayı da bu şekilde sağlıyorum 👍🏻

Bisikletin işe yaradığı durumlar:

Servisi kaçırırsın, servisle işe gitmeye üşenip basar gidersin, çorba içmeye gidersin, dişçiye gidersin, alışveriş vb.

Bisiklet taşıttır, eğlence aracı değildir.

• Beğen
Tepkiler: Mythshaman
Abartmayalım Antalya'da nerede denize girdin bu ay?
Gazipaşa sahilde giren çoktu Ocakta bile bazı günler bahar günü gibiydi. Ben şahsen girmedim bu ay bisiklet sürdüğüm için :D Aslında iyi bir şey değil çok fena bir yaz bekliyor bizi ama yapacak bir şey yok.
Meydan okumak için yazmadım. Buralarda havalar güzeldi diye belirtmek istedim ama bravo en az üşüyen ve en erkek sensin ne diyim :D

Geri