lrfan
Cyclist
- Tepki
- 11.663
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam sizde hiç bilmiyorsunuz yav, buharlaşan cam yol bilgisayarı niteliğinde kullanılarak yapılan devir cama yazılıp gerekli veri takibi yapılmakta. 🤣Cam açmak da bir seçenek olabilirdi.
Neyse ki sokak bisikleti kullanmıyorum 😅
(Kondisyon bisikletimle anlık.)
Bakınız, bu tempoyu sokak bisikletiyle yakalamanız imkansızın bir tık altıdır. Şu camın haline bakın.
Ayrıca sokak bisikletiyle trafiğe çıkmak çok tehlikeli.
Önemli işiniz olmadıkça bisikletinizle trafiğe çıkmayın.
Bisikletim 1 senedir yatıyor.
Head-Up Display gibi. Bak bu iyi fikir 👍🏻Hocam sizde hiç bilmiyorsunuz yav, buharlaşan cam yol bilgisayarı niteliğinde kullanılarak yapılan devir cama yazılıp gerekli veri takibi yapılmakta. 🤣
Müfteri zavallı. Ben terli çamaşırlarımın fotoğrafını değil, terli kıyafetlerimin fotoğrafını paylaştım.Bu abi terli çamaşırlarını forum ahalisine sunan abi değil mi? Hani şu ne kadar çok pedal çevirir. 😀
Elin onlyfans influencer'i o ekranı gidona koyunca büyük yenilik, bizim yerli ve milli (ve terli) influencer su buharıyla hologram teknolojisi geliştirince tu kaka. Sonra memleketten neden girişimci çıkmıyor.Head-Up Display gibi. Bak bu iyi fikir 👍🏻
Sizinle tartışmak gibi bir ihaneti kendime yapmayacağım. Kim zavallıymış bence belirtilmesine gerek yok, apaçık ortada.Müfteri zavallı. Ben terli çamaşırlarımın fotoğrafını değil, terli kıyafetlerimin fotoğrafını paylaştım.
Evet terli kıyafetlerimin fotoğraflarını burada paylaşmam hoş değil fakat senin söylediğin tam bi kepazelik. Neyse daha fazla kızdırmayayım seni, b…lu donunun fotoğrafını paylaştın diye iftira atarsın belki.Sizinle tartışmak gibi bir ihaneti kendime yapmayacağım. Kim zavallıymış bence belirtilmesine gerek yok, apaçık ortada.
Antalyada denize giriyoruz bu mevsimde xDDüzenli ve tempolu egzersiz yapmayan uyuşuklar şubat ayında bu şekilde dışarı çıkamazlar.
Bende bu Lydsto s1 kondüsyon bisikleti var hiç sevmiyorum. Dışarda bisiklet sürmek gibi keyf vermiyor aldığımdan beri yatıyor. Annem kardeşlerim kullanır vs diyordum ama onlar da kullanmıyor. İsteyene yarı fiyatına vereyim evde boş boş duracağına.
Antalyada denize giriyoruz bu mevsimde xD
325146 dosyayı görüntüle
Abartmayalım Antalya'da nerede denize girdin bu ay?Bende bu Lydsto s1 kondüsyon bisikleti var hiç sevmiyorum. Dışarda bisiklet sürmek gibi keyf vermiyor aldığımdan beri yatıyor. Annem kardeşlerim kullanır vs diyordum ama onlar da kullanmıyor. İsteyene yarı fiyatına vereyim evde boş boş duracağına.
Antalyada denize giriyoruz bu mevsimde xD
325146 dosyayı görüntüle
-15 derecede işe gidip geliyoruz sen neyden bahsediyorsun 😂Antalya şu an 8 derece, istanbul 1 derece. Sen denize sabahın köründe mi giriyorsun antalyada yoksa gün ortasında mı?
Gel şu an menekşe plajında gir de görelim. Gerçi ben girerim şu an ama seni bilmem.![]()
Gazipaşa sahilde giren çoktu Ocakta bile bazı günler bahar günü gibiydi. Ben şahsen girmedim bu ay bisiklet sürdüğüm içinAbartmayalım Antalya'da nerede denize girdin bu ay?
Meydan okumak için yazmadım. Buralarda havalar güzeldi diye belirtmek istedim ama bravo en az üşüyen ve en erkek sensin ne diyimGel şu an menekşe plajında gir de görelim. Gerçi ben girerim şu an ama seni bilmem.![]()