Turan Babacan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.268
- Bisiklet
- Bisan
15 dakika bukadar yüksek tempo normal gibi gelmedi bana.
Başlığa girince insanın burnuna kesif bir ter kokusu geliyor 🤮
Faydasi inkar edilemez bir alet fakat yillardir kim aldi ise istisnasiz %100 u 3 ay icinde tozlu depoya kaldirdi ya da bedavaya satti ve ya hediye etti.
Denemek isteyenler sakın sıfır almasinlar. Abartmiyorum piyasanin 1/10 u fiyatina sifir gibi alabilirler. Adam 15 bin tl lik bisiklete 10 nin yazmis arayip 2 bin tl olurmu diyorsunuz veriyor. Bu kadar vahim bir durum var bu bisikletlerde. Evinize hirsiz girse, o bile calmaz bunu
![]()
Terleyince iyi mi oluyor kondisyon bisiklet?
1.950 devir / 15 dakika
Her daim her konuda dengeli olmakta fayda var.aynen, sıfır aldığıma pişman oldum, 6.000 lira verdim, aynısını temiz 2.000'e kolayca bulabilirdim ama o kadar rahat ki, hiçbir trafik magandasıyla muhatap olmadan egzersizini tamamlıyorsun
HI HI318299 dosyayı görüntüle
Sigara kullanan birisi olarak ortalama 130 devir/dakika'ya fazla zorlanmadan ulaşıyorum, sigara kullanmayan kimselerin 140 devir/dakika'yı rahat görebileceklerini tahmin ediyorum fakat hemen olmaz, 100 veya 120 ile başlanır, her gün bir tane artırılır
Aynen, suya devam.Yoğun egzersiz sırasında aşırı terleyenler bu açığı yeterli miktarda su tüketerek kapatsınlar diyor. DOĞRU.
Neden bu güzel havalar varken,sahilde,deniz kenarında bol oksijenli ortamda bisiklete binme güzellikleri varken eve kapanıp kondüsyon bisikleti tercih edilir ?
Buranın trolü de buİstanbul veya daha küçük bi şehirde bile şehir içinde, ana caddelerde ve hatta ara sokaklarda tempolu sürüş yapmaya çalışıp da karşılaştığın olumsuzluklardan dolayı bisikletten soğumayı anlarım da başka insanları da bisikletten uzaklaştırmaya çalışmak nedir anlayamıyorum. Araba da kullanırken var aynı tipler, yayayken de var. Alın evinize birer direksiyon seti, yürüyüş bandı da çıkmayın sokağa. Neme lazım milleti yürümekten, koşmaktan falan da soğutmaya çalışacaksınız yakında yoksa.
Yalnız fark ettim ki forumda gönlünce trollemek ve saçmalamak serbest, yönetimce hiç bir sakıncası yok bu durumun. Diğer bir klinik vakayı bir kaç kez bizzat forum adminlerini etiketleyip uyarmama rağmen en küçük bir geri dönüş alamadık.Buranın trolü de bu