Akşam kaçta hareket ediyorsunuz? Eğer erken çıkıyorsanız mesai çıkışı sizi beklerim, birlikte geçeriz Gölcük tarafına, siz dönersiniz ben Gölcük'te kalırım.
Bana da haber edilse iyi olurdu , en azından değerlendirirdim. Kondisyonum henüz kötü ama gün geçtikçe daha iyi olduğumu düşünüyorum. Ayrıca otoyola çıkmak için de bu tarz turları bekliyorum. Neyse en azından kübik turlardan haber alabildiğim arkadaşlarım var...
ben sana haber vermeyi düşündüm ama senin için uygun olmayan yoldu dar yol,gece ve tırlar saatte 30 km tempoda pedalladık arkada kalacağını düşündüğüm için mesaj atmadım. yarın kübik in turu var çenedere ordan belki umuttepe dolphin otopark önü saat 10 da toplanıyoruz
@Melih Çolak
Yarınki turdan haberim var adem söyledi ama biraz daha pratik yap haftaya katılırsın dedi, çünkü cidden kondisyon kötü benim Zaten yarın istanbul da olacağım. Sağol çok düşüncelisin, ben fazla sitem ettim galiba
@Berksan
Evet öyle oluyor çünkü bu konularda tek iletişim aracım bu forum sayılır; çünkü sınavlarım var facebook açmayacağım galiba bir süre. O yüzden bana özelden yazın bu etkinlikleri olur mu , ben değerlendiririm mutlaka
Sabah 08.30'da çıkıp kısa bir tur yapayım dedim. Hisareyn tarafına gittim, Gölcük'e dönerken Metin diye bir abiyle tanıştım, birlikte pedalladık biraz. " Değirmendere Emniyet Müdürü'yüm" dedi yanlış anlamadıysam.
bugün bahçecik-yeniköy-panayır taraflarına çıktım. Bir ara sizin turlara da katılayım hatta izmite santral yokuşu-üniversite turuma çıkmadan size mesaj atayım. Belki içinizden gelmek isteyen olur.
santral yokuşunu herkes çıkamaz o yol proflara özel yapılmış ama denemek isterim kendime güveniyorum. müsait olursam katılmak isterim daha bugün çenesuyun'dan dağın içinden çıktık umuttepeye 60 km toplam
Prof değil yahu. sizler de çıkarsınız. ben ayda bir çıkıyorum iyi oluyor. Tek mola veriyorum. zorlamaya gerek yok.
yazarım buraya 1-2 gün önceden. Buluşur çıkarız hep beraber. Biz çenedağına normal çıkıp offroad inmiştik en son ama bayağı oldu 2 sene kadar. Bahçecik tarafında oturduğum için direk buralarda tepelere çıkıyorum. İnönü yaylası, menekşe yaylası gibi.
Menekşe çok daha arkada ve yukarıda. Serindere ile alakası yok. benim gönderdiğim linkten bak Menekşe'ye.
Can,
Bende bir grup yok. Kafama estiğinde çıkıyorum. Dediğim gibi siz ayarlayın eğer uyarsa ben gelirim.
Hatta sizinle Hamzadağ yapalım bir ara. Tam baraj kapaklarının tepesindeki sivri olan yer. Bisikletleri ele alınıp yürünecek yerler var ama. İnişi de Kullar'a yaparız.