Scudo Sports

Kocaeli

hep beraber tur yapmak için önce denk gelmek gerek.biz fatihle sık sık denk geliyoruz ama sizle senede bir bile denk gelemedik vesselam:)

Scudo
valla her turu öncesini ve sonrasını yazıyorum buraya. Aksilik olmadıkça kar-çamur dinlemeden 2-3 haftada bir tur yapıyorum bir başıma. o günleri de görecez inşallah.

herhangi bir programım yok ama bena her yer uyar, yapalım bi eski istanbul yol boyu

Hmmm. malum ben gölcükten geliyor olunca benim için kafadan 30-40 dk. daha geri almak gerekiyo evden çıkışı. başlangıç noktasında buluşmayı 8.30 - 9 gibi yaparsak uyar. sanırım bahçecik yol ayrımında buluşacağız, doğrumu?

öyle olursa uyar.. planlaman nereye?

saat konusunda ince ayar yapmamıza gerek yok. ben de haritalara bakıyorum şimdi. senin kafandan neresi geçiyor? dediğin gibi eski istanbul yolu civarlarında üniversite hastanesinin oralarda yaparız turu. uyar mı?

uyar abi. hastaneyi falan biraz daha geçeriz. bakarız kafamıza neresi eserse
:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: kalpe8
tamamdır. hastaneye kandıra yolundan çıkarız. izmitteki o büyük yokuş şevkimizi kırmasın sabah sabah. arabayla çıkmayı bile sevmiyorum o yokuşu. ben hastane sonrasına bakıyorum. ya kandıra tarafına kuzeye sapar, ya da gebze tarafına ilerleriz. nasip kısmet.

yanımıza yiyecek içecek alalım. yollarda bakkal göremedin. ben sandviç yaparım 2-3 tane. farklı farklı zamanlarda yemek için. kuru üzüm, fındık, su vs. standart olarak bulunduruyorum zaten.

bu arada sabah 8:30- 9:00 yapalım. yuvacık köprüsü (sahil yolunun birleştiği kavşak) altında buluşalım.

Köprüde buluşma saatini sen söyle.

Benim cep 533-3119770

Süper. Yemek vs. (tüp, ocak gibi) Ugrasmayalim derim. Evde hazirlayip cikalim yemekleri ekmekleri. Uyar mi?

8:30 mu

9:00 mu

bensiz tur olurmu? aslında olmaz ama şu anda bursada olunca mecburen olur:) ben yarın yokum ama yarın gideceğiniz güzergahı ibrahim hocayla daha önce gittik gebzeden dönmüştük.süper bi rota hele birde pazar gideceksiziniz neredeyse hiç araba yok.bol rampalı ve ormanlık.bu arada hakanla bisikletleri değiştirme olayımızda bir sonraki sefere kaldı.size iyi yolculuklar o zaman

bence eski yol çok güzel ama sahil dönüşü nasıl olur acaba? kalabalık olur mu? yollar geniş mi?

biz ibrahim hoca ile gebzeden trenle dönmüştük o yüzden kesin bir şey diyemem ama .pazar olması dolayısıyla yolların çok kalabalık olmayacağını ve herekeden sonrasının çok rahat olacağını söyleyebilirim

Bende Katilmak üsterdim ama malesev Almanyaya dönüyorum, Seneye Turlarda Görürüz

gelldim, köprü altı buluşmasını 9 yapalım.

hakan dostum, seninle burdan beraber gidelim. bu arada ben taşındım kalıcı konutlardayım senle buluşma yerimiz çiftlik (olgun) petrol 08.30 olsun. ordan beraber basarız.

ok. 9'da yuvacık kavşaklı köprünün altındayız. saat 5:30 gibi hava kararıyor. karanlık yollarda stres olmamak için kondüsyon ve zamana uygun bir rota belirleriz hepberaber.

ama yollar beter, bugün biraz yolda gidip döndüm stres had safhadaydı, yarın pazar düşünemiyorum.

yarın bakarız, duruma göre

Geri