Scudo Sports

Kocaeli

@Volkan Akboga

Abi mesajını aldım, teşekkür ederim.

Pazar günü çok istememe rağmen malesef katılamayacağım, nöbetçiyim :( . ilk turu yine baya sıkı seçmişsin. size şimdiden iyi gezmeler. Burda havalar soğudu haberin olsun.

Selamlar, iyi yolculuklar

Scudo
@kalpe8

yahu pazar günüde herkesin turu gelmiş ben çıkamıyorum, yok böyle bi bahtsızlık :(

Ne diyim Altuğ Abi, pazar günü havada güzel, keşke bende gelebilseydim. selamlar

olur böyle şeyler. ben de yanlızları oynayacam yine :)

nöbet zor iş.

Yokmu darıca! Yokmu ?

Fatih Gebze Turu ibtal oldu, satten dün sat 22de Türkiye geldim, yorgun yorgun katillacaktim ama olsun.
Sonra biraz turlarim.
Tur icin bana saman verin zamanim var bulusuruz

@fatih71

Volkan,

tur için saman vermesek de daha enerji veren şeyler versek? O kadar yoldan gelmişsin kebap ye, döner ye, pide ye.

:)

Onnari yemesemde yeterli Enerji var Merak etme, kayinwalidemin yemeklerin sayesinde ille bisey yapmam lazim

@kalpe8

ben biliyorum o köşe dönercileri. izmite çık bitir işi. hele ev yemeği de yiyiyorsan minimum +5 kilo ile dönersin Alamanyaya.

Bugün saten giddim ama Bogazimida tutamiyorum kiloda ammaktayim

@kalpe8

@kalpe8

Abi coşmuşsun. Pazar günü çıkıp çıkıp çenedağına baktım "acaba şu anda...." diye düşüncelerle ve hakikaten çıkmışsın.

Bu hafta sonu 29 ekimle de birleşen 3 günlük bi blok var. Coşalım diyorum. hatta daha önce de konuştuğumuz bahçecik üzerinden pamukova bağlantılı turu patlatalım ne dersin. veya kartepe deyip deyip çıkamayanlara inat KARTEPE'de olur... Haberleşelim

• Beğen
Tepkiler: kalpe8
Benim zamanim var gideris Kartepe soug olabilir. zaman Ayarla ve bildir bana gideriz

@fatih71

@fatih71

öyle oldu Fatih. aslında tek başıma çıkıp çıkmamakta çok kararsız kaldım sonra saat tam 1'de teker döndü. Ağırlık olsun, uzun yollu, konaklamalı turlara alışkanlık olsun diye heybe de taktım. içini su, foto makinası ile doldurdum. Hep sırt çantası ile çıktığımdan bu sefer böyle deneyeyim dedim. İyi de oldu. Oraları merak ediyordum ne zamandır.

29 Ekim bana uymuyor maalesef buralarda değilim. Kasımda yaparız toplu turu.

@fatih71

bu arada pamukova turunu tekrar inceledim de çok sağlam hareket olur. yolda yorgunluktan bayılma bile olur valla. google gir bak istersen. :eek:

@kalpe8

Abartmaya yada fazla hırpalamaya gerek yok, efendi gibi gezeriz abi. Ama bi Servetiye Karşısı yapalım, geçen arabayla çıktım, kuvai milliyecileri anlatan tabelanın olduğu üç yol ağzına kadar gittim ama yolun devamını bilmediğim için gitmedim. bide arabayla olunca dat vermedi, dedim pisikletle gelelim. eminim çook keyifli olur. aytepe-yaylalar falan gidebildiğimiz kadar gideriz. ama KASIM MI!:eek:

napalım o zaman bu hafta gebze-kartepe ekibine takılırım artık. onlarda organize olamazsa bi şekilde illaki diyorum.

bugün Volkan Abiyle açılış turumuzu yaptık, şimdi döndüm. hoşgeldin hesaabı ;) hafif bi "klasik köyler-yolun üstü" turu şeklinde oldu. zihin açanından :D

@fatih71

pamukova turunda kafama tek takılan 20-30 km. Adapazarı-Bilecik yolundan gidecek olmamız. Kamyon gürültüsü vs.vs.

Dediğin gibi kafamıza göre gideriz. Canımız nereden isterse döneriz. Dediğin Kuvayı milliye tabelasının oradan geçtim. Bahçecik tarafından çıktıysan aşağıya doğru inseydin Soğuksu yoluna inecektin. Kaybolmazdın. Neyse ben oraları biraz keşfettim. GPS de var. varsın kasım olsun. Sıkı sıkı giyinir çıkarız. İznik Gölü yaparız olmazsa. Menekşe yaylası yaparız. Seçenek çok.

Fatih bak benim bu parkurda harita üzerindeki resimlerde SERVETİYE KARŞI tabelasının olduğu foto yer senin gittiğin Kuvayi Milliye tabelasının olduğu yer.

(link)

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
Geri