Scudo Sports

Kocaeli

@Volkan Akboga

volkan selam bende gölcükte bir restoran işletiyorum.yolun düşerse beklerim.eski bir bisiklet sevdalısıyım.sana eşlik edemem ama, maceranı öğrenmek tanışmak isterim.
yerim gölcük snoopy pizza.

Scudo
:winkenlux :cheer: seni tekrar aramızda görmek gerçekten çok güzel serkan kardeşim hoş geldin:winkenlux

• Beğen
Tepkiler: Serkan Mintaş
bana biraz zaman tanımalısın şenol şuan gölcükten izmite seni ziyaret edecek performansım varmıdır bilmiyorum.
senin kolun iyileşene kadar bende performansımı artırabilsem çok iyi olacak.eski günlerdeki gibi tepecik tırmanışları yapmak istiyorum.
aynı keyfi paylaşan arkadaşlarla birarada olmak gerçekten çok güzel,yazıları okuyorumda çok güzel bir forum sitesi.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
İzmit belediyesinin organize ettiği Yuvacık Barajına yapılan pazar turu gayet güzel ve geniş bir katılımla icra edildi. Buradan, katılan herkese, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlk kez katıldığım organizasyonda güzel insanlarla tanışma fırsatı buldum ve mutlu oldum. Her hafta aynı gün tekrarlanan bu orgazisyona katılmaya herkesi davet ediyorum, selamlar...

beğenmene sevindim kardeşim
dostum tabiki sırtlan bisikleti gel demiyorum zamanla oda olur senin ne kadar kuvvetli olduğunu unuturmuyum o rampalarda :D
antremansız zor olur kaslar hamlaşmıştır !

• Beğen
Tepkiler: Serkan Mintaş
@cedrick41

Kardeş biz foto çekmedik, ama Murat Bey ve belediye basın yayın bayağı bi fotoğraf çektiler. Murat Bey'in çektikler BD sitesinde yayınlanır sanırım...

• Beğen
tanışmık olurduk en azından cedrick41 :)
inşallah sen iyileşincede bir araya gelme imkanı buluruz

• Beğen
İnşallah nuri hocam gezeceğiz mutlaka.Nereleri gezdiniz bugün?
Ben seni daha önce gördüm sahil bisiklet yolunda ama eminde değilim.
Siyah giysi vardı bayağı yorgundun cafeye yakın yolun bitiminde gri bir bisikletti! slm vermiştim sende almıştın.O senmiydin bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
evet o bendim, bende o gördüğüm kişiyi sen diye tahmin ediyordum aslında :)
nereleri gezdik dersen, benim evim başiskelede olduğu için gruba barajın orada katılırım diye planlayıp direk baraja gittim. ben vardığımda saat 10 gibi kimse yoktu. dönerken grubu gördüm baya kalabalıktı. gruba katılıp tekrar barajın güney tarafındaki yürüyüş yoluna kadar pedalladık. orada biraz mola verdik. daha sonra grup otobüsle döndü. fatih, volkan ve ben izmit belediye başkanı nevzat beye teşekkür edip ayrıldık. oradan yuvacık kalıcı konutlarında çay molası eve dönüş. volkan ve fatihle tanışmak güzel oldu. anladık ki resimlerde daha genç gözüküyoruz :D. bu arada volkan arkadaşımız 38 yaşında profeyonel mtb ci. enerji dolu. haliyle oldukça bilgili, fatihle beraber biraz ondan feyz aldık :) , nihayetinde benim açımdan gayet güzel ve verimli bir gündü. inşallah hep beraber pedellama şansınıda bir gün yakalarız.

Nuri senin tarif etdigin yuwasik Baracinda da görmedigim güzel Bolgeler ve Parkürler da war, bugün toplam Tempolu 90 km Torunda biras derecesi 38° yüksek geldi ama bir da gidecem. Üstersenis beraber bir normal bir Tour yapalim ve güzel Balik yeme molasi yapip gene döneris.
Bisikletnen gelemiyenler: cedrick41 ve Serkan üstersenis sisde gelin orda da iyi tanismis oluruz. Benim TR. Cep. Tel. 05368190681

@Volkan Akboga

volkan ben gelmek isterim ama arabam yok :(izmit merkezde oturuyorum çok ters kalıyor bana
serkanın arabası var ama vakit yaratabilirmi bilemem! sormak lazım!
eğer gölcükteysen snoopy pizzada kendisi sende gölcükte kalıyordun yanılmıyorsam!

Geri