Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
ne zamandır nette geziyorum izmitte gerçekten hiç bi organizasyon yok.bence acil bi grup kurmak gerek.yapılacak ne varsa ben her türlü desteği vermeye hazırım.görüşmek üzere.

Üniversitenin ayrı bir topluluğu, İzmit içi her hafta organizasyonlar yapan çok faal ayrı bir toplulukluk, belediyenin haftasonları yaptığı turcuklar, İstanbuldan gelenlerin kartepe turları , bunca yoğun organizasyonun olduğu biryerde nasıl bulamıyorsunuz anlamakta zorlanıyorum açıkçası. Ben haftaiçi bile her çıktığımda 2-3 bisikletçiyle karşılaşıyorum.

Yaz sıcakları geçince çok daha faal hale gelecektir. İzmit bisiklet parkurları bakımından inanılmaz derecede zengin bir yer.

Ben Almanyadan Gölcüye Tatile geliyorum 15.08 den -04.09.2009 kadar.
Bölge jakinlikda Tourlar ariyorum, bilgi, tanismag icin MTB cileri ariyorum .

Selamlar Volkan

Fatih71 Tanisalim 15.08.09 den itaberi Sarayli Köyü ( Gölcük ) de Tatildeyim.
Almanyadan Bisikletimi de Antraman icin saten Getiriyorum.

Volkan

Ben Almanyadan Gölcüye Tatile geliyorum 15.08 den -04.09.2009 kadar.
Bölge jakinlikda 40 - 120 km ciwarinda Tourlar icin bilgi, tanismag icin MTB ve Yolbisikletcileri ariyorum.

Selamlar Volkan

Mrb volkan, siteye hoşgeldin. o aradığın mtb.ci benim. daha dün 70 km.den fazla yol yaparak kartepe denemesi yaptım ama zamanlama hatası sonucunda başaramadım, yakında yeniden deniycem ve istersen beraber çıkarız. civarda harika parkurlar var, gerçi sıcaklar nefes aldırmıyor ama uygun zamanda turlara çıkarız.

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
Merhaba Fatih 71 Cumartesi aksam Türkiyedeyim Pasar dan itaberi üstersen Türlara Cikabiliris, Kartepe Tirmanmasinida deneris.
En önce Türkiyenin Derecelerine alismam lasim cünku Almanyada +/- 20° de Tur ve Antraman ediyorum.
Tel. Nr. E Maile yollunda degisdirelim. benim E Mailim anderkavadog@t-online.de

Selamlar Volkan

bisikletin merkezi derken bisikletli sayısını kastediyorsan eğer, o konuda konyanın eline su bile dökemeyiz. ama dağ tepe parkur hertaraf diyorsan evet çok güzel yerler var. düz alan bulmak zor diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
millet, içinizde bisikletle vapura binen var mı, bisiklet sorun oluyormu? istanbuldaki şehir hatları vapurunda bisikletleri aldıklarını gördüm, ek ücret alıyorlarmı bilmiyorum. eğer taşınabiliyorsa bisiklet arada bir karamürsel ve/veya değirmendereye vapurla geçip oraları pedallamak isterim doğrusu. vapur+bisiklet+olta balıkçılığı gibi varyasyonlarda olabilir yani.
büyük adaya vapur seferi varmış pazar günleri ve maalesef en son 16 ağustosta sanırım. hiç aklıma bile gelmezdi böyle bir seferin olduğu. bilsem hiç değerlendirmezmiydim :(
neyse büyükşehir belediyesinin ,şuanlık sadece turkcell aboneleri için müsait olan, gsm hücre bilgilendirme servisi varmış, ücretsiz. oraya üye oldum ama şuanda şehir dışında olduğum için nedir pek anlamadım. kullanan varsa içinizde, biraz malumat çok iyi olacaktır. hücre yayını için belediyenin verdiği malumat (link)

Izmit de bana yakin sisler nereden ve nesamanlarda Tourlara cikiyorsunus ?

Hangi Sehir Bisikletmerkesi diye benim icin fark etmiyor.
Sadece tanismak icin Bisiklet Sevenleri Takim, Katro gibi Grubu ariyorum.
Amacim Tekbasina Antraman etmemek icin sislerlen itibat kurmaya urasiyorum.
Almanjada 19.09 da 100 Km MTB Maratohnna katilacam ve ocamana kadar Türkiyede biraz birseyler yabman gerekiyor.

@Volkan Akboga

volkan hocam sen meraklanma sana antıreman için kıyamet kadar yer var kocaelide. geldiğinde bize haber ver yeter.

@cedrick41

bende olacağını sanmam cedrick41, ama yinede tecrübe etmiş birisinden duymak iyi olurdu. biliyorsun bizim ülkede yorumlar bazen standart dışı olabiliyor. gemideki görevli yassah hemşo deyipde bizi ortada bırakmasın sonra :p

neyse, haftaya inşalla dönüyorum oraya, kocaeliyi iyice benimsedim sanırım kendimi gurbette gibi hissediyorum orada olmayınca artık :eek:

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Geri