Scudo Sports

Kocaeli

gerçekten sürekli bisklete binince benimde enerji patlaması oldu ama biraz fazla patladı dağıttık kendimizi!
Kontrolsüz güç güç değildir ipin ucunu kaçırdım galiba:D

Scudo
iyi günler bisiklet dostları;
ben bu yıl kocaeli üniversitesini kazandım ve kayıt için ay başında kocaeliye geleceğim. Kayıtlar umuttepe yerleşkesinde olacakmış, kocaeliye ilk defa geleceğim için sizlerden yardım istiyorum. Ayın biri veya ikisnde gelmeyi planlıyorum, daha iyi olur derseniz emektar bisikletimide otobüse koyup getirebilirm. Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

bu konuyu yanıtlayarak özel mesaj atarak veya peterman-26@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

ne konuda yardım istiyosun kardeş.. ben kocaeli'liyim

kayıt sırasında beni otobüs terminalinden alıp yerleşkeye götürecek ve bir yere gitmem gerekirse yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum.

ilk önce tebrikler diyelim.
kayıt için endişe etmene gerek yok. yapman gereken şey, üniversitenin web sitesinden duyurulara bak
(link)
oradaki bahsedilen her 2 formuda doldurup getir. diğer malzemelerinda tam olsun. her türlü para işlemini halletmek için işbankasının umuttepe de bir mini şubesi oluyor kayıt sırasında.
belediye ücretsiz otobüs seferleri koymuştu geçen sene. muhtemelen bu senede olur.
hangi bölümü kazandın?

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,
otomotiv öğretmeliği bölümünü kazandım. kayıt için gerekli belgeler neredeyse hazır sadece kafama takılan bir konu var internet sitesinde size göndereceğimiz zarfın üzerinde yazan ve 09xxxxxxx ile başlıyan numara öğrenci numaranızdır kaybetmeyin yazıyor fakat ben siteden öğrenci numaramı öğrendim şimdi bir şey göndereceklermi acaba diye bekliyorum :(

hımm
(link) burada gönderilecek zarf ibaresini göremedim ama, istersen öğrenci işlerini ara sor.

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
@Volkan Akboga

Volkan ben senin tlf numarasını ve tura katılma niyetini Çarşamba akşamı Coşkun Abiye ilettim. Mesajımı ve senin tlf numaranı aldığını belirtti, gerisi onda artık. O turla ilgili direkt bi sayfa yok sadece Serindere gezisinin şu sayfasında (https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=47067&page=3) bir mesajdı. Belki daha tam kesinleşmemiştir. Eğer tura çıkılacaksa mutlaka arar diye düşünüyorum. Çünkü senin internet imkanının kısıtlı olduğunu ve sana telefonla ulaşmanın daha iyi olacağını yazmıştım.

@Nuri Kongur

Nuri Abi, o durumlar Volkan'ın normal hali. Arkadaş kaldırımları hayatından çıkarmış, normal herhangi düz bir yolda ilerler gibi üzerlerinden atlayıp zıplıyor. bir iki ben de yapayım dedim üçüncüde ufacık bi kaldırıma yan çıkmaya çalışırken ön tekeri koyamadım ve pattt yere yapıştım.:eek: :eek: :D Volkan'la bisiklet sürmek hakikaten bir zevk... Her dakika bişeyler öğrendim desem yeridir.

@http://www.kocaeli.edu.tr/kayit/istenenblg.htm
yazmışlar orası kafamı karıştırdı:(

@Nuri Kongur
gerek kalmadı bu gün gelmiş zarf, içinde izmit haritası ve gerekli bilgiler var.

@zafer sidal

Arkadaşım şimdiden hoş geldin.

Bana kesin olarak ayın kaçında İzmit' e geleceğini söylersen sana yardımcı olurum.

Özelden bana ulaşabilirsin.

Berk

Geri