Scudo Sports

Kocaeli

Bugün nereye pedallasam acaba

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Taxonera

Çınarlıdere şelalesi :D

@Taxonera yalova yakin mi? Yada oraya vapurla gecisin var mi

Çınarlıdere...
81d26e151cf1b149e0970377cd74dfe3.jpg

• Beğen
Tepkiler: C.Koc ve Aspartus
Fırtına uyarısı var dikkat edelim. [emoji57][emoji106][emoji106]

Huawei P20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@TaxoneraSonbaharda güzel olur Çınarlıdere ...

Yarın benimde gitme planım var , umarım yukarılarda taşlık zeminde lastiği yarmam :)

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lastiği yarmamak için yöntem var çok kolay

@TaxoneraEngin bilgilerinizden faydalanmak isterim üstadım :)

Gitmezsin olur biter.

@Taxonera16 yaşında genç ve heyecanlı bir kardeşiniz olarak " acaba zırhlı lastik tavsiyesinde mi bulunacak yoksa lastik basıncı ile ilgili tüyo mu verecek ? " Diye beklerken böyle dalga nitelikli bir mesaj ile karşılaşmak üzücü oldu benim açımdan ...

@keremkucuk041
o taşlık olan kısımda dikkatli tırman fazla sivri taşların üzerinden geçme yada en iyisi elinle geç orayı :) ben tubeles kullanıyordum düşük hava basıncı ile sıkıntı olmuyordu zaten araziye girerken basıncı düşür lastiklerin.

Hocam teşekkür ederim , en kısa zamanda tekrar gideceğim.

Daha önce yürüyüş yolunda karsılaşmıştık Konak hastanesi mevkiinde , bende kron var belki hatırlarsınız :) @Melih Çolak

@Taxonera , 20:50 sularında yürüyüş yolu Yenicuma mevkiinde miydiniz ? Kron tx300 sanırım bisikletiniz .

1.Kartepe Zafer Bisiklet Tırmanma Yarışı

Yaklaşan bir adet yarış ,izmite çok yakın kartepe belediyesinin ve bisiklet federasyonunun ,gençlik ve spor bakanlığının,ve diğer özel sektörden kuruluşlarının destek verdiği lions klübü önderliğinde,28 ekim pazar günü yarış saat 10.00 'da başlayacaktir ,ızmitli arkadaşların dikkatine sunarım,,ayrıntıları serkan dostumun açtığı konuda bulabilirsiniz

@keremkucuk041Oralarda beni görmen imkansız belki pazar günleri.

Bende mosso var.

Kron nedir?

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@keremkucuk041
yaşım 25 benim dostum. hatırlayamadım çok bisiketli selam veriyor çünkü gelip geçerken

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@keremkucuk0411 yıla yakındır Rubena nın zırhlı lastiğini kullanıyorum 2000 km civarı yaptım, genelde asfalt yoldayım ama cakıl da tehlikeli yollarda patlama yaşamadım. Dikkatli giderim genelde onunla alakalı olabilir ama yol tutuşu ıslak ve bozuk zeminde başarılı değil.

Huawei P20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bisiklettede rubena var ama sanırım giriş seviyesi ve zırhsız . Sürekli patlıyor ya ... Ayda 2-3 kere yama yapıyorum .@Aspartus

Geri