Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@notforheaven

Yakın zamanda bu tarafa da bekliyorum şu sıralar hava Çınarlıdere şelalesinde sucuk ekmek partisi için uygun :huhuu::harika:

@AnılDemir41
Neredeyse her gün sürüyorum ne demek sokaklar boş :D

@Berat Öztürk
Vakit buldukça arazi sürüşleri yapıyorum,kalın tekerli arkadaşları beklerim.Aynı zaman da üniversite kulübündeyim uzun zamandır.Cumartesi de onlarla turluyorum.

Son düzenleme:
@Berat Öztürk

Arazi sürüşü diyince şehirdeki her yere gelirim seninle bi ara haberleşelim biz :):harika:

@AnılDemir41
Olur ;)

Herkeze Merhaba,
İzmit yuvam akarca civarında oturuyorum foruma yeni üye oldum, B-TWİN Rockrider 520 adlı bisikletimde göbek sorunu var, foruma yeni üye olduğum için tam bilgi sahibi değilim konu açma yerine girdiğimde ise “Üzgünüz ama şu an için yeni bir başlık paylaşmanıza izin verilmemektedir. Bu sıra yazar olmak için sitemizde biraz gezinmeniz, başlıklara katılım sağlamanız gerekmektedir.” Böyle bir yazıyla karşılaşmaktayım 2 Aralık 2018 tarihinde kayıt oldum ne yapmam gerekiyor ?

Selamlar. Foruma yeni üye oldum. Çayırova'da oturuyorum. Turuncu çatallı mat gri rcx426'ım var. Fırsat buldukça kısa turlar yapmaya çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Selamlar. Derince'de oturuyorum. Eğer isteyen olursa hafta sonları küçük turlar yapabiliriz.

Cayirovada nerdesin? Meslek nedir? Bunlara gore tur saatleri ayarlamaya calisalim

Merhaba kocaeli üniversitesinden ağva merkeze gitmeyi düşünüyorum daha önce giden oldu mu? Yollar hakkında bilgisi olan var mı?

@ahmetfarukad
Ağva ya gitmedim ama kandıra köylerine gittim ağva sapağı vs tabelası gördüm yollar asfalt yer yer beton karışımı ama çok köpek var dikkat edin

Bisikletle ilk yolumda İstanbul dan İzmit'e 3 saat de geldim 70km gösteriyordu. Ağva şimdi 52 km ama ormanlık yol ilk deneyim olacak :) Ortalama kaç saat sürer yol

@ahmetfarukad
O size bağlı tabiki de bisiklette önemli :) yol eğimli , inişli , çıkışlı ve köpekleride sayarsak tahmini 2.5-3 saat sürer

Bisiklet carraro 224 sanırım yolda bırakmaz. Köpekler sıkıştırırsa mama atarım :)

İzmitteyim. Her akşam 21.00 00.00 arası dışardayım .Bisikletim 7 yıllık külüstür. sürüyorum sadece

@ahmetfarukad
Hocam gittiniz mi? Yollar nasildi , köpek durumu nedir:)

@Melih Çolak
Hazırlıklarımı yaptım bayramın 2. veya 3. günü çıkıyorum yola :)

@ahmetfarukad
Hayırlı yolculuklar :) bende gitmeye niyetliyimde bayramda sorayim dedim

@ahmetfarukad
5-6 kere gittik özell,kle Üniversitenin bisiklet kulübü ile bazen kamplı bazen günü birlik,yol da akçaovaya kadar neredeyse bir köy kahvesi ve derme çatma bir benzinlikten başka bir şey yok.Hazırlığını buna göre yapmanı tavsiye ederim.Yol boyunca harika manzaralar ve tatlı tatlı bir aşağı bir yukarı yollar seni bekliyor :)

İyi Yolculuklar

Geri