Scudo Sports

Kocaeli

Bu pazar yağmur yağmazsa körfez - izmit arası siyah yol bisikletli, siyah - kırmızı formalı birisi görürseniz o benim :)

Unutmadan Körfez'de Cube yol bisikletli, yaşı 35-45 arası, saçları ağarmış ve uzun saçlı birisini görüyorum. Hatta oturduğu evide biliyorum.

Bu foruma kayıtlı ise ses versin :)

Scudo
Bende tanışmak çok isterim fakat daha çok yeni ve hamım hale’n kondisyon kazanamadım. Canım çıkıyor en ufak yokuşta

@Kingebu
Öyle düşünme, kimse senden pro olmanı beklemez.
Maksat tanışmak olur, zamanla kondisyon kazanırsın.

• Beğen
Tepkiler: Kingebu
@Taner James Sıkıntı yok o zaman haftasonu bişiler planlanırsa iştirak etmeye çalışırım ;)

@Melih Çolak geçen hafta bayramdı halk turu yoktu(neden olmadı anlamadım)

Bu hafta ise seçim ayağına olmaz....

Öncesinde ise ramazandı....

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@senegallimurro dostum eğer yol bisikletin var ise ayrıca 28-30 km ortalamaları tutturuyorsan performans41 grubuna girmen için aracılık edebilirim. Biz bisiklet sürüyoruz kişisel olarak paylaşamadığımız bir şey olmuyor. Öznemiz bisiklet..

@Muad dib
(link)

bahsettiğiniz bu facebook grubu mu?

Melih hocam müsait olursam bende katılabilir miyim ? @Melih Çolak

Düzenleme : galiba ikinizde yol'cusunuz :(

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Melih Çolak abi dün akşam saatlerinde kaza yaptım lastik patladı ben de dizimi incittim . Ondan dolayı bana başka müsait olduğun bir zaman yazarsan ben gelmeye çalışırım

@keremkucuk041
tanışmak için olur dostum bisiklet yolundan pedallarız :) facebook varsa melih çolak ekleyebilirsin tanışırız
@senegallimurro
geçmiş olsun nasıl oldu olay

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Abi bayır aşağı iniyodum plajyolundan ışık takmadığımdan önümdeki mazgala girdim ön teker havaya uçtu ben de dosdoğru yere fırladım. hani evlenme teklif ederler ya tek diz üstünde öyle gittim biraz sonra kalkıp eve kadar sürüklemek zorunda kaldım bisikleti.

@C.Koc sağol abi çok bi şey olmadı zaten şimdi arkadaşın yazlığına gittim bir iki yüzeyim hiç bir şey kalmaz.

Gece sürüşleri ışıksız tehlikeli hatta düzgün ışık gerekiyor...
Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Haftaya iznik yapmayı düşünüyorum arkadaşlar.Kamplı olucak.Katılmak isteyen olursa gelebilir.Detaylar daha sonra konuşulur

Geri