Scudo Sports

Kocaeli

Haftaya iznik yapmayı düşünüyorum.Kamplı olucak 2 veya 3 günlük.Katılmak isteyen olursa detaylı olarak görüşülebilir.

Scudo
@@AKTÜRK ALİ@

çok güzel olur ben varım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@senegallimurro kardeşim kesinleştirdikten sonra dönersin bana hazırlıkları yapar bisikleti yükler gideriz inşallah

Çinarlidere'ye gittim . Şelaleyi geçtim , 5-6 km ileri doğru gittim . Haritayı ekran fotoğrafı almıştım , ne yazikki telefonumda Google fotoğraflar var malumunuz Cinarlidere de telefon çekmiyor . Bu yüzden harita olmadığından sanırım yanlış yola girdim ki Umuttepe ye veya herhangi bir yerleşim yerine ulaşamadım . Telefonumda da Kocaeli B.Bld'nin Doğa Yürüyüş Parkurları uygulaması vardı onda da telefonun ve internetin çekmemesinin kısaca teknolojinin azizligine uğradım :)

Tek başıma oldugum için tedirgindim . kaza , heyelan , kaybolma gibi durumlarda telefon cekmediginden - etrafta da kimseyi görmediğimden haber vereceğim kimse yoktu . Kuş türleri haricinde neredeyse hiç hayvan görmedim yukarıki kesimlerde . Uçsuz bucaksız ve ıssız ormanlardan ara sıra gelen çıtırtılar ürkütücü ... :)

Neyse sonrasında geri dönmek zorunda kaldım . Hedefim Umuttepeden geri donmekti ...

(2.fotograftaki yer Cinarlidere Şelalesi)
48d7cf0093be54ca51f10c79aed5935c.jpg
7e2d0d5220adb5721f19570ebe7ea4da.jpg

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@keremkucuk041 yazsaydın daha önce yolu tarif ederdim şelaleyi geçince yol ikiye ayrılıyor sağ ve direk gidiyor sağ saparsan umuttepe yolu sağa sapıp direk gidiyorsun yokuş hafif sonra yol yeniden 2 ye ayrılıyor sol ve sağ sağdan aynen devam rampalar sertleşiyor zaten umuttepeye yaklaşında şelaledan sonrada direk gidersen yol çok karşık sola saparsan çenedağ yolu direk devam edersen köy yollarına çıkar :)

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@Melih ÇolakAbi şelaleden sonra yaklaşık kaç km var Umuttepe yoluna veya Umuttepe'ye , eski İstanbul yoluna çıksam gerisi kafî ...

@keremkucuk041Biz ordan toylar köyüne vardık wikiloc ile sonra anayoldan çenesuyuna indik güzeldi

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Genelde bisiklet grupları bilindik guzergahlarda sürüyor , bizde şöyle hep beraber buraya gidebiliriz mesela :)

Gerçi çoğunluk yolcu ama :)

DUYURU!!

Bu hafta içi ya da haftasonu iznik turu yapmayı düşünüyorum.Katılmak isteyen olursa konuya yazabilir.Kamplı olucak 2 veya 3 gün olabilir duruma göre ayarlanır.

Yarın sabah 8 de çenederede tırmanma antrenmanı yapacağım katılmak isteyen olursa beklerim.

Bisikletim olsaydı düşünebilirdim :)

@Taner James

yaktım bir tane.

Cumartesi günü akşam üstü köseköy- sekapark güzergahında eşlik etmek isteyen varsa görüşelim. :)

ne taraftan başlıyoruz

(link)
şöyle bi etkinlik var kamp yapmak isteyenler için c.tesi bende gidicem ama geri dönücem gelmek isteyen buyursun

@Melih Çolak
BEn gelicem herhangi ücret var mıdır ya da yaş sınırır?
16 yaşındaki kuzen de gelmek isyiyor

@@AKTÜRK ALİ@
Merhaba bisiklet ve doğasever arkadaşlar,
07-08 Temmuz 2018 tarihlerinde yapmayı planladığımız İnönü yaylası kamplı bisiklet turumuz için güzergâh bilgilendirme yazım. Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tura kalması halinde tarihte değişiklik yapılacaktır.
07 Temmuz 2018 Tarihinde 07.00 da Perşembe Pazar Alanında Toplanılarak Çadır ve Diğer Malzemelerimiz Araca Yüklenilecek ve Pedal Çevirmeye Başlayacağızdır. Bisiklet Yolu Kullanılarak Suadiyeye Doğru Pedal Çevirmeye Devam Edeceğiz. 17. Km de Bir Çeşmemiz Bulunmaktadır Bu çeşmede Mataralarımızı Doldurarak Yolumuza Devam Ediyoruz. Mataralarımızı doldururken kısa bir dinlenme molası da vermiş olacağız. Bu dinlenmeden sonra tırmanmaya başlıyoruz. Yaklaşık olarak 8 km lik tırmanmamız olacaktır. Rakım olarak 20 rakımdan 900 rakımlara kadar tırmanış yapılacaktır.20. km ve 23. Km de su ihtiyacımızı gidermek için çeşmeler bulunmaktadır. 25. km de tırmanmamız bitmektedir ve 900 rakımlarda pedal çevirmeye devam ediyoruz. 25. Km den sonra hafif iniş çıkışlar olacaktır. 26. Km de buz gibi akan bir çeşmemiz bulunmaktadır. 29. km den sonra tehlikeli inişler olacaktır lütfen bisikletlerimizi salmayalım dikkatli iniş yapalım ve aramızdaki mesafeleri güvenliğimiz için koruyalım. 900 rakımdan 400 rakımlara kadar iniş yapılacaktır lütfen dikkatli olalım. 36. Km de iniş bitiyor ve 37. Km de dere içinde kısa bir dinlenme molası verdikten sonra pedallamaya devam ediyoruz. 46. Km de Katırözü orman işletme deposu bulunmaktadır buradan manzarayı izlemek için kısa bir mola ve yolumuza devam ediyoruz. 46. km den sonra yolumuz düz sayılır çok hafif iniş çıkışlarımız olacaktır. 48. Km çilekli köyü, 50. Km Hüseyinli köyü, 56. Km Ercuva yaylası ve 59. Km inönü yaylası kamp alanımıza ulaşmış olacağız. 50. Km den 59. Km ye kadar yol toprak yoldur. 9 km lik hafif iniş çıkışları olan toprak yolumuz bulunmaktadır.
Bisiklet ve doğasever arkadaşlar bol pedallı güzel günler geçirmemiz dilekleriyle hayırlı günler.
Yakup KADIOĞLU: Bisiklet Antrenörü
ücret 25 tl sanırsam

Geri