dün gece gaza gelip saat 3.5 ta alkollüyken yalovaya gitmek gibi radikal bir karar aldım bu yazımda kararlarım ve sonuçlarını anlatacağım ki aynı radikal kararları siz de almayın , başınız yanmasın.
İlk olarak zaten yalpalaya yalpalaya bisiklet sürüyodum dengeyi korumak çok zordu 35 lik vodka bitirmiştim allah korudu hakikaten. Neyse yolda ilerliyordum baktım tabelada yeşil bir şey var üstünde yalova ve osman gazi köprüsü yazıyor, ecdadımın adını duyunca gaza geldim ve asıldım pedallara köprüye kadar geldiiim köprünün ortasında arkadan sirenleri yanarak gelen polis arabasını farketmemle durmam bir oldu. Ne oluyordu neden yolda durdurulmuştum. Hiö bir fikrim yoktu neyse ki polis abimşz yardımcı oldu kendisine eğer okuyorsa selamlar. Sonra söktğk ön tekeri doooğru karakola. Abilerim görevleri olan tutanağı tuttular ve beni trafik şubeye götürdüler ve sonucunda 108 tl ceza yedim. yaklaşık 2 saat önce de yalovaya ulaştım kazasız belasız çok şükür. Kimseye alkollü bisiklet kullanımını tavsiye etmiyorum otobana da girmeyin. Bu da bana ders niteliğinde bir anı oldu. fotoğrafını da aşağıya iliştireyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@senegallimurro 18 yaşından küçük birinin alkol alması ve bunu paylaşması ilginç olmuş. Alkollü yola çıkan herkes bu gibi ve daha kötü sonuçları göze almış demektir.
18 yaşından küçük olupta bu kadar içmene ne sebep olabilir...
Hadi içtin o halde bisiklet ile yola çıkmak ne demek... kendine acımıyorsan başkalarına acı, belki başka birisi sana çarpmamak için manevra yapacak kendisine veya diğer başka kişilere zarar verecek...
Polisin fark edip durduğu iyi olmuş
Onu bunu yapma demek ile olacak şeyler değil... Hayat senin hayatın....
Eline ufak dal parcasi vb. Birsey al veya eline poset gecir
Arka vites mekanizmasi elinle cek yani gevset zinciri cikar sıkıştığı yerden onemli birsey olacagini sanmiyorum