Scudo Sports

Kocaeli

@TurkBey

ben de sekapark. istersen ortada buluşup değirmendere yapalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scudo
Saat 23:30 sularında yürüyüş yolu Media Markt- Toyota plaza civarında 2kisi vardı , bizden mi acaba ? Biri yol'cuydu .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@TurkBey
Benim kuzen de orda pedallıyor

@keremkucuk041Bizden derken....

Siz kimsiniz...

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@TaxoneraKonu başlığı ; İzmit - bisikletforum :) :)

@@AKTÜRK ALİ@

Üç -dört haftada bir bisiklete binme şansım olduğu için kondisyon açısından şuan olmaz :)

bugün izmit merkezden değirmendereye kadar pedallayacağım gelmek isteyenleri beklerim.

@senegallimurroO taraf sıkıntılı bence gitme. Yüzbaşılar ışıklarda yol şantiyesi var.

@Taxonera

geçen gün geçtim aslında şantiyenin içinden gidiyorum ben :)

@senegallimurroAferin sana... o zaman...

dün gece gaza gelip saat 3.5 ta alkollüyken yalovaya gitmek gibi radikal bir karar aldım bu yazımda kararlarım ve sonuçlarını anlatacağım ki aynı radikal kararları siz de almayın , başınız yanmasın.
İlk olarak zaten yalpalaya yalpalaya bisiklet sürüyodum dengeyi korumak çok zordu 35 lik vodka bitirmiştim allah korudu hakikaten. Neyse yolda ilerliyordum baktım tabelada yeşil bir şey var üstünde yalova ve osman gazi köprüsü yazıyor, ecdadımın adını duyunca gaza geldim ve asıldım pedallara köprüye kadar geldiiim köprünün ortasında arkadan sirenleri yanarak gelen polis arabasını farketmemle durmam bir oldu. Ne oluyordu neden yolda durdurulmuştum. Hiö bir fikrim yoktu neyse ki polis abimşz yardımcı oldu kendisine eğer okuyorsa selamlar. Sonra söktğk ön tekeri doooğru karakola. Abilerim görevleri olan tutanağı tuttular ve beni trafik şubeye götürdüler ve sonucunda 108 tl ceza yedim. yaklaşık 2 saat önce de yalovaya ulaştım kazasız belasız çok şükür. Kimseye alkollü bisiklet kullanımını tavsiye etmiyorum otobana da girmeyin. Bu da bana ders niteliğinde bir anı oldu. fotoğrafını da aşağıya iliştireyim
da64dc2405d9f3cd0f98e81010fe0188.jpg

@senegallimurro 18 yaşından küçük birinin alkol alması ve bunu paylaşması ilginç olmuş. Alkollü yola çıkan herkes bu gibi ve daha kötü sonuçları göze almış demektir.

@TurkBey

bu bir realite paylaşmadaki amaç OO KANKA ALKOL MÜ ALIYOSUN ÇOK HAVALI dan çok
bilinçlendirme amaçlıydı.

@senegallimurro
valla neresinden bakacağımı bilemedim :)

18 yaşından küçük olupta bu kadar içmene ne sebep olabilir...

Hadi içtin o halde bisiklet ile yola çıkmak ne demek... kendine acımıyorsan başkalarına acı, belki başka birisi sana çarpmamak için manevra yapacak kendisine veya diğer başka kişilere zarar verecek...

Polisin fark edip durduğu iyi olmuş :)

Onu bunu yapma demek ile olacak şeyler değil... Hayat senin hayatın....

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
@Taxonera

tövbe bismillah . münakaşaya gerek yok haklısınız.

Köseköy sekapark güzergahındayım akşam sekaparkta olucam müsait arkadaşlar ile pedallayalım :)

image.jpg sekapark

Nazara geldim zincir sıkışması problemi yaşıyorum bu taraflarda yardımcı olabilecek kimse var mı

Halettin mi?

Eline ufak dal parcasi vb. Birsey al veya eline poset gecir
Arka vites mekanizmasi elinle cek yani gevset zinciri cikar sıkıştığı yerden onemli birsey olacagini sanmiyorum

@TurkBeyBenimde lastigim patladı , uyarı yapalım bugun bisikletliler dışarı çıkmasın :D

Bisikletliler içinde yol yardimi lazım :)

Geri