Scudo Sports

Kocaeli

O yürüyüş yolundaki zabıta arkadaşlar halen duruyor, beni ikide bir yürüyüş yolunda dışarı atıyorlar, nedir anlamadım garezleri. :) Biz bi arkadaşla birlikte uzun turlar yapmayı plânlıyoruz 1 hafta sonrasından itibaren. İlk yolculuğumuz 2 günlük olacak, şimdilik ayrıntılar belli olmasa da İstanbul'dan Şile - Ağva yapmayı plânlıyoruz. Bu arada ben sıklıkla Yahyakaptan'daki bisiklet yolunda ileri geri antreman yapıyorum. Corratec bisikletli birini görürseniz işte o benim.

Scudo
Arkadaşlar,

Ben pazar günü İzmit'ten yola çıkıp Yuvacık-Serindere turu yapacağım. 45-50 km uzunluğunda, düşük zorlukta bir tur. Bugün akşam üzeri bir "ön tur" yaparak Yuvacık barajına kadar gittim. Oradan da fazla bir mesafe yok. Yokuşları bol ama keyifli bir parkur. Öğleden önce varış, Serindere vadisinin muhteşem manzarası eşliğinde öğle yemeği (yanımızda götüreceğimiz şeyler) ve saat 4-5 gibi dönüş, şeklinde olacak.

Tur hakkında ayrıntıları yarın yazarım. Katılmak isteyenler bana özelden ulaşabilir.

@iSHGuZaR

Katılmak isterdim ama yeni bisiklet ve gerekli donanımları alana kadar böyle bir geziye gelemem.Yaz ortalarından sonra inşallah bisiklet alabilirsem katılmayı isterim.Yahyakaptandaki bisiklet yolunda karşılaşırız inşallah.Castello, metalik gri kadro ve kırmızı ön amörtisorlü bisikletim var.Corratec için bu kadar detaya gerek yok zaten.Gördüğüm ilk corratecli büyük ihtimal ile sen olursun :)

@afrika_kaplani

ben yahya kaptanda bi corratec gördüm acaba kim bende beyaz bi gıant var bi bakıştık sonra geçip gittik acaba brisadan falan mı arkadaş yada burada biryerlerde mi?

Bilmiyorum machoo, forumlarda yeniyim ve bir tek Takaya ile tanıştım.jamesjoice ve diğer arkadaşlarla da yakında tanışırız inşallah.

Bu arada yarına planı olan var mı?Sapanca tarafı veya Kent ormanı ya da başka bir yer?

Bu sıcaklarda insanın gezesi gelmiyor. Sabah epeyce erken kalkıp yola çıkmak lazım ama uykuya kıymak da zor. Ben bisiklete binene kadar öğle oluyor. Yine de çıkmaya çalışıyorum. Sıcağın olumsuz etkisi olur mu bilemem. Sadece fazla terleme oluyor. Ondan da rahatsız değilim.

Dün çarşı dönüşü Seka Park'a doğru giden kasklı birini gördüm. Ters yöndeydik ve yüküm de vardı dönüp konuşamadım.

Takaya bu arada geçen haftaki gezi ayrıntılarını bekliyorum.

Bu hafta sonu sıcağını kaçırmayıp terleyelim o zaman :)

Yalova - Çınarcık Delmece’de Dağ Bisikleti Yarışı 6 temmuzda yapılacakmış.5 temmuzda oraya varanların çadırlarda konaklayabileceğini söylüyor haberde.Çadırlar organizasyonu yapanlara mı ait bilmiyorum fakat irtibat için telefon numarası bırakılmış.Yarışa katılmak için bisiklet lisansı gerekiyormuş.

Gezme amaçlı haftasonu bisikletere cumartesiden atlayıp orda kalalıbiliriz.Pazar da yarışları izleyip geri döneriz.
Sanırım İzmit-Yalova 75km. Yalova-Çınarcık 15km.
(link) - Türkiye karayolları haritası

Haberin linkini veriyorum, 2teker.com sağolsun güzel yazılar ve haberler yayınlıyor.

(link)

@afrika_kaplani

Yarış izlemek için o yolu yapmaya değeceğini hiç zannetmiyorum. İzmit çevresinde onlarca yakın yer varken, Yalova'ya gitmek, üstelik konaklamalı, bence mantıklı değil.

- İzmit Kent Ormanı (30km)
- Derince Çınarlıdere mevkii (30km)
- Sapanca Gölü etrafında tur (100km)
- Serindere (80km)
- Maşukiye yaylaları (90km)
- Ütük Göleti (35km)
- Yuvacık Barajı (40km)
- ...

gibi çevremizde onlarca tur yapılabilecek parkur var. İzmitli bisiklet severlerden katılım göstermelerini bekliyoruz. Yaz geldi geçiyor. Temmuz ayına girdik. Ben artık tur partneri aramak yerine, tamamen bisiklete binmeye odaklandım. Günde ortalama 30-40km yol yapmaya çalışıyorum.

Adaşım kim?

Şehir içinde dolaşırken her bisikletliye bakar olduk; su borusu market bisikletli haricinde birilerini görürüz diye. :)

Bu arada tayinim çıktı Ağustos gibi Bursa'ya göçeceğim.

@jamesjoice

Selamlar Coşkun bey,
Adaşınız benim Coşkun ayaz.

Son yaptığım İzmit-İznik gezimi şehirlerarası turlarda okuyabilirsiniz.

Görüşmek dileğiyle...

jamesjoice

Ağustosa kadar birkaç tura çıkarız inşallah.Biraz daha ısındıktan sonra daha büyük bir turda Bursa tarafına gelirsek konaklarız :) Belki ardından beraber güneye ineriz.
Bu arada Takaya ile güneye inme konusunda konuşurken, "zor olur,inmek derken bayır inmeyeceğiz sürekli" demişti.Ben de "haa doğru" dedim :) Güneye inmek deyince insan kelime oyununa geliyor bir an ama yine de ileride yapmak istediğim turlardan.

çoşkun bey

İzmit-İznik turunuzun linkini verir misiniz?İlk aramada bulamadım,attığınız messajlardan bulmaya çalışacağım.Bakmak isteyen arkadaşlar kolayca ulaşsın.

Bu pazara Takaya ile bir tur daha düşünüyoruz.Ayrıntılar bugün yarın belli olur.Katılım olur umarım.

Coşkun bey Gölcük tarafındasınız biliyorum ama "Yahyakaptan'da gördüm" denince siz olmayacağınızı düşündüm.

Geziyle ilgili sayfanıza bakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: coşkun ayaz
@jamesjoice

Coşkun hocam,
Bursa'ya tayininize hem üzüldüm hemde sevindim.
Üzüldüm çünkü ilimizden bir bisiklet sevdalısı eksiliyor.
Sevindim çünkü Bursa çok sevdiğim bir kardeş şehrimizdir.
Hayırlı olsun.

çoşkun bey

İzmit-İznik turunuzun linkini verir misiniz?İlk aramada bulamadım,attığınız messajlardan bulmaya çalışacağım.Bakmak isteyen arkadaşlar kolayca ulaşsın.

Bu pazara Takaya ile bir tur daha düşünüyoruz.Ayrıntılar bugün yarın belli olur.Katılım olur umarım.

Selamlar,
Turumu Şehirlerarası gezi ve turlar linkinde 2 bölüm halinde yazacağım
Görüşmek dileğiyle...

Pazar günü müsaitim. İnşallah bir mani çıkmaz. Katılmak istiyorum.

ben de basketbol sporuyla uğrasıyom ve bısıklet bınmek tam ıstedıgım kondusyonları yapı..golcuk cıvarında oturuyom.. fakat Gölcuk-izmit arası bısıkletle 1 saate yakın oldugu ıcın ızmıt uzak kalıyo..ben de deniz otobusuyle izmite gecip sızle takılabılırım:D

Geri