Scudo Sports

Kocaeli

ayıp ettin murat abi :D lafımı olur bi dürümün söyliyim ben yemem.ben tek balık,tavuk eti yiyiyorum küçükten beri:Dsen orda yersin ben seni beklerim :D

Scudo
Aranızda Kocaeli Kent Ormanı'na giden var mı acaba? Hafta sonu sabah yürüyüşü için oradaydım. Belgrad Ormanı'ndan aşağı kalır yanı yok. Bisikletle oraya bir tur düzenlenebilir. KOÜ Umuttepe yerleşkesinin 100m ilerisinde. Çok büyük bir orman. İçerisinde uzun parkurlar mevcut. Dağ bisikletleriyle çok keyifli bir gün geçirilebilir.

Var mı ilgilenen?

@Takaya

Katılmayı ve orada olmayı çok arzu ederdim ama malesef yol bisikleti ile hiçte müsait olmasa gerek ama ilgilenecek arkadaşlar olacağından eminim.

@kadi61

Çenedağ-Çınarlıdere civarını ben de düşünüyorum. Fakat ağustos ayına daha çok var. Yine de aklımızda bulunsun. Bilgilendirme için teşekkürler.

Selamlar
İzmit yahyakaptanda oturuyorum.Bisiklet sporunu tek başıma yapmaktan sıkıldım.Gezilere katılabilirim neresi olursa olsun veya 2 kişi 3 kişi farketmez tanışarak ufaktan gurubu genişletiriz bakarsınız ileride kendi çapımızda ufak bir kulüp bile kurarız.

unipap,machoo,rockbu hepimiz yahyakaptandayız buluşup bişeyler yapabiliriz.

Takaya arkadaşımızın fikri güzel gibi gözüküyor.Umuttepeye bir sefer çıkmıştım bir arkadaş ile fakat benim bisiklet ile pedal çevirmek için çok güç gerekiyor ayrıca arka dişliler çok sıyırıyor pedala sıkı yüklenirsem.Castello bisikletim var çocukluktan kalma.Terminator veya dominator degil :) Performance geometry :p Pek performans alamadım gerçi.Yeni bisiklet almayı düşünüyorum 1 milyara kadar bir para ayırabilirim ama kazık yemek istemiyorum belki izmit te bana bu konuda yardımcı olmak isteyen olursa çok sevinirim.

kadi61 arkadaşımız çenedağ gezisi için oldukça önceden tarih vermiş.Anladığım kadarı ile kesin yapılacak önceden planlanmış bir gezi.Katılmayı isterim.

Görüşmek dileğiyle

afrika_kaplani
Foruma hoş geldin.
Bisiklet konusunda İzmit'te iyi bisiklet satan yer ben görmedim. O sebeple İstanbul'dan Kadıköy çevresinden bulabilirsin. Delta, Velespit, Kaçkar ve Yeşil Bisiklet birbirine yakın yerdeler. Ben de kışın gidip İstanbul'dan almıştım. O fiyat civarında gayet keyifle binebileceğin bisiklet bulursun.
Bu arada ben de Köseköy'deyim. Bir ara Akmeşe tarafına bir tur düşünüyorum.

Aslında yalnız binmek de o kadar kötü değil, arkadaşlar. En azından ben seviyorum. Amaç doğayla bütünleşmek, pedal basmaksa, yalnız da oluyor. Kulağımda Mozart, Bach, aşırı hız yapmadan, tadını çıkararak keyifle dolaşıyorum.

Bugün akşam üzeri İzmit merkezden yola çıkıp, sahil yolundan Köseköy'e gittim, oradan Sarımeşe'ye, sonra da Uzunçiftlik'e gittim. Çoğunlukla stabilize ve toprak yolları kullandım. Akşam döndüğümde km saatim 40 kilometreyi aşmıştı. Turlarımın mesafesini her seferinde artıyorum.

Kısa vadeli tur planlarım arasında, Kandıra yolundaki Ütük Göleti, Sapanca Gölü (Eşme civarı), Çınarlıdere ve Kent Ormanı var. Eşlik etmek isteyen arkadaşlar iletişim kurabilir.

İzmit'te tavsiye edebileceğiniz bir bisikletçi varmı? Bisiklete bakım yaptırmak istiyorum.

Pedal çevirirken göbekten ses geliyor, arka ve ön tekerde hafif yalpalama var.

Bulvarda bisikletçi çok, ama işini iyi yapan tavsiye edebilceğiniz bir bisikletçi varsa ona gitmek isterim...

arkadaşım bisikletçi yok ama bisiklet kasabı çok ben sana değirmendere trek bayisi ve servisi var orayı tercih ederim kendi bisikletimi güvenle yaptırdığım tek adres...yeri:değirmenre cumartesi pazarı başı....(çeşme tarafı...

Değirmendere'de uzak kalıyor bana, ben merkezdeyim. hayır gitmeye kalksam pedallar elimde kalkcak diye korkuyorum :D

Arkadaşlar,
Yahya Kaptan'dan çıkıp ormanlık yeşillik alanda bisiklet sürerek 40-50 km dolaşacak güzel ve güvenli birkaç rota önerisi verebilir misiniz?
Teşekkürler.

@jamesjoice

Teşekkür ederim.
İstanbul'a gidip bir seferde bu işi halletmek istiyorum ben de fakat bu zaman içinde bisiklet seçimi hakkında daha detaylı araştırma fırsatım oldu.Bu sayede artık iç bacak boyumu,kol uzunluğumu ve üst boy uzunluğumu öğrenmiş oldum.Belki ilk sefer bir araştırma için gidip ikinci seferde bisikletimi alırım bu yaz içerisinde.

Akmeşe'ye yapacağın gezide sana eşlik etmek isterim.Tanışmış oluruz.
msn adresim afrika_kaplani@hotmail.com

@Takaya

Haklısın yanlız binmek konusunda daha açık yazmam gerekirdi.Bisiklete binmenin her türlüsü keyifli fakat gezip görülecek güzel yerleri bilen insanlar ile tanışıp fikir alışverişinde bulunmak ve ileride kamplı daha büyük gezilere beraber çıkmak maksadım.
Bazı bisiklet kulüpleri insanları bir araya toplayarak böyle şeyler yapıyor araştırdığım kadarı ile fakat o turlara katılırken bile insan yakın çevreden bildiği birisini yanında ister.

Kocaeli Kent Ormanı turnuna katılmak isterim.Diğer arkadaşlar da gelmek isterler belki.Bunun bir hafta kadar önceden en azından o hafta içerisinde bir tarih belirlersek gelmek isteyenler için de kesin bir cevap verme şansı doğar.

msn : afrika_kaplani@hotmail.com

Kocaeli Kent Ormanı dışında gitmeyi planladığın yerlere de gelmek isterim

afrika_kaplani

İstanbul'a gidip de bisikletlerin cazibesine kapıldıktan sonra almadan gelmek pek olası değil haberin olsun. :)
Bu pazar OKS görevimiz var herhalde önümüzdeki hafta da ÖSS olur. Cumartesiye boşluk bulursam turlarız.
Selamlar

Ben cumartesi pazarları boşum eğer büyük bir aksilik çıkmaz ise.Telefonumu önceki mesajımı yazarken özelden göndermiştim, olur da forum aracılığı ile haberleşemezsek diye.Sınavda iyi görevler dilerim
Görüşmek dileğiyle

slm gençlik
can sıkıldı bide gaza geldim seka park yapalım dedim :D
Büyük insan Güvenlik görevlileri abisi bisiklet yoluna burda yasak dedi :D
sanki drag yapıyorum :D abartısız 2km hızla gidiyorum insanlar benden hızlı :D pedal çevirmiyorum bile.sanki dozerle girip yaya yolunu istila ediyoruz :)
akşam akşam :D
bende derinceden
memnun oldum şimdiden

selam ivica
ben de memnun oldum

Doğrusu merak ettim bu güvenlik görevlisini.Tem otoyolu gibi yollar dışında bisiklete binmenin yasak olacağı yer yoktur heralde.

Güvenlik ve bisiklet demişken aklıma geldi,üç yıl kadar önce yazın izmit merkezdeki yürüş yolu üzerinde bisikletli polisler geziyordu.İkili guruplar halinde.Kafalarında şapkaları, bellerinde copları, altlarında şortları ile.Çok hoşuma gitmişti ve çok ta şaşırmıştım.Pazulu üçgen vücutlu polisleri seçmişler özellikle.Bu uygulama hala var mı,bilgisi olan? Ben rastlamadım tekrar.Mutlaka beraber bir fotograf çektirmek isterim eğer rastlarsam birgün.Hatta merak ettim gidip acısudaki karakola bir sorayım :)

Geri