Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
Üstad imaj değiştirmişsin. :D
Cumartesi değil de pazar boş olurum herhalde.

Merhaba arkadaşlar. Ben İlhan,Yarımcada oturuyorum
Forum a bende yeni katılanlardanım. En son 22 yaşında pedal çevirmiştim. Oğlumun arkasından koşturmaktan yorulunca bisiklet almaya karar verdim :) İyide yapmışım. Bianchi Wap aldım. Yarımca derince arasında biriki gidip geldim. Hala iş bitmemiş. Kocaeli altbaşlığının tamamını okudum çok formda olan arkadaşlar var aranızda tebrik ederim. Biraz daha antrenman yapıp aranıza katılmaya çalışıcam. İnşallah :)
Sağlıklı ve bol pedallı günler dilerim.

Herkese selamlar

Bugün yağmur var diye çıkmayacaktım ama yine de ıslanmayı göze alarak kısa bir tur yapayım dedim. Önce yuvam'dan üniversiteye çıktım. oradan Arızlı köyünden Yenidoğan'a inip SekaPark'tan tekrar Yuvam'a döndüm. Daha önce de söylemiştim. İlk başta çıkış biraz uzun sürüp can sıksa da üniversite'nin oralarda keşif için çok güzel yerler ve köyler var. Özellikle Arızlı'ya gelmeden İzmit manzarasını görmenizi tavsiye ederim. Rota'nın Google Map üzerindeki çizimi aşağıdaki linkte.

(link)

Google krokin gayet bilgilendirici oluyor eline sağlık. Dediğin gibi İzmit'in çevre köyleri gezilmeye değer ve şirin yerler. Fırsat buldukça gezmek lazım. Yazın okullar kapanınca daha sıkı bir gezi programı planlayacağım.

Bugün İstanbul'da yağmur yoktu. Sabah gidip bisiklete bir kaç aksesuar/yedek parça falan aldım. 8 yaşındaki oğluma da kask, kesik eldiven, alarmlı sinyal lambası aldım. Bu arada epeydir almayı düşündüğüm asvalt yol için lastiği alma imkanım oldu. CST 26x1.40 MTB yol lastiği. Geceleyin değiştirip kısa bir tur attım. Hoşuma gitti. Hızı seviyorum ben.
Yarın yağış yok galiba bir deneme sürüşü yapacağım.

Kocaeli li arkadaşlara merhabalar yol bisikletime geçtiğimiz cuma kavuştuğum gibi tek kişilik antremanlara başladım.kabul edersiniz ki yalnız pek bi yavan oluyor. yahya kaptanda oturuyorum birlikte pedal basabileceğimiz arkadaşlarla irtibata geçebilir miyiz?

@unipap

hoşgeldin foruma. yeni bisikletin hayırlı olsun

Arkadaşlar merhaba,

2 yıllık aranın ardından, bisiklete yeniden dönüş yapıyorum. Dün itibarıyla Trek 4300'ümü aldım. İzmit merkezdeyim. 1-2 haftalık alışma sürecinin ardından yakın bölgelere, özellikle hafta sonları, günübirlik turlar yapmayı planlıyorum. Daha sonra Yuvacık (baraj çevresi), Serindere, Üç Tepeler, Maşukiye vb. parkurları dolaşmayı düşünüyorum.

Tüm bisiklet severlerin yolu açık olsun.

@Takaya

Öncelikle hoşgeldin.Yeni bisikletinde hayırlı olsun iyi günler de kullanman dileğiyle.Bende şu anda ısınmadayım akşamüstleri 35-40 km yapıyorum.Eğer uyarsa görüşelim ben yahya kaptandayım gerçi bu haftaiçi çok yoğunum projeler var yetiştirmem gereken ama haftasonu için engel yok.

Hoş buldum. Teşekkürler. Ben de hafta içi çok fazla binebileceğimi sanmıyorum. Bisiklet yeni olduğu için 1-2 gündür akşam üzeri çıkıyorum ama asıl amacım hafta sonları binmek. Ben normalde form tutmak için her gün 7km civarında koşuyorum. Bisiklet sonrası nasıl yapacağıma henüz karar vermedim.

İkimize de uyan bir zamanda görüşebiliriz tabii. Kısa mesafeli parkurlarda eşlik edebilirim.

@unipap

Merhaba arkadaşlar, bende yeni katıldım foruma. 2-3 senedir doğru dürüst bisiklete binemiyordum. Aslında motosiklet almayı planlamıştım ama askerliğime az kaldığı için bisikletten yana karar kıldım. 1 hafta öncede iş yerindeki sözleşmem bittiği için 3-4 ay boşum, bari evde kilo yapacağıma bisikletle hem gezer, hem eğlenir, hemde formumu korurum. 15 senelik bi bianchi bisikletim var. Bide kardeşimin kullanmadığı castello var. İkiside sürüş zevki vermiyor. Bu yüzden yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum. Sedona Borla hoşuma gitti. Kısmetse ay sonuna kadar alıcam. Fakat İzmit'te satıcısı/satan yer yok galiba?

@muratk

Bildiğim kadarıyla yok. Ben de Trek almadan önce Sedona 761 düşünüyordum. Aslı Bisiklet ile görüştüğümde, en yakın bayi olarak Sapanca'daki bayilerine yönlendirmişlerdi.

Kocaeli li pedalcı arkadaşlara selamlar.yarın için gezi,tur veya antreman programı olan arkadaşlar varsa irtibata geçebilir miyiz?

hayko-cepkin
Hoşgeldin forumumuza.
Kocaeli'de birçok bisikletçi arkadaşımız var ama maalesef geniş katılımlı geziler yapamıyoruz.
Herkesin işi, uğraşı farklı olduğu için ortak zaman sorunu var gibi. Bir de Kocaeli'nin coğrafi koşulları bazen olumsuz etkileyebiliyor bizi. Körfezin konumu bir şekilde çizgisel bir bağ sorunu oluşturuyor. Mesela Gölcük veya Karamürsel'deki arkadaşlar İzmit'tekilere bir hayli uzak. Hele Gebze tarafları ayrı bir dert. Bizi birbirimizden deniz bir hayli ayırıyor.
Bu derdi aşmak yine bize kalan bir tercih.
Fakat Kocaeli'nin en güzel tarafı bisiklet sürmeye uygun kalabalık olmayan köy ve çevre yollarının bol olması.
Yalnız geziler...

EEEE ne diyoruz o zaman?Kocaeli de oturan pedalcılar olar en yakın gezimizi ne zaman nereye kimlerin katılımıyla yapıyoruz????:D

gebzeden hiç kimse yokmu?eğer 4-5 kişi çıkarsa bir grup oluşturabiliriz.hatta planı yaptım.gebze merkezden(cumhuriyet meydanı) başlanacak.ve eskihisara varıcaz.orada kalenin etrafına tepeliklere çıkıcaz ve herekeye hareket edicez.orada tarihi yerleri gezip geri dönücez,dönerken tekrar eskihisardan geçileceği için orada yemek yenip,deniz kenarında mola vericez.sonrada herkez evlerine:Dama önce benim sedona tamamlansın 1 aya kalmaz tamamlarım.

• Beğen
Tepkiler: Aydın US
Gebze'de 3 sene okudum ama İzmit'tenim :)

Ye-İç'ten dürüm ısmarlarsan gelirim :p

Geri