otelin girişine kadar...güvenlikçi magandalar bisikletle girişe izin vermediler 3,5 saat ...baymineral fotoğraf falan çekti .dinlenerek bu kadar ama yazın ben 2,45 saat te tırmandım...gelen olmadı acaba neden??
Nasıl izin vermiyolar ya :S MACHOO şu izin meselesini biraz açarmısın?? İçeri almamalarının sebebini söylediler mi? Tepede kar varsa yollar karla kaplı olduğu için almamış olabilirler. Eğer mantıklı bi sebepleri yoksa engel olamazlar.
mrb kocaeli'li bisikletçiler...kartepe olayında bazı şeyler var...zirveye genelde görevliden başkasının çıkması yasak,birde buna kar sezonu eklenince düşünün artık millet kayak yaparken siz bisiklet ile çıkmaya çalışıyorsunuz olası bir kazaya sebep vermemek için izin vermediler...ben geçen sene yaz aylarında çıktığımda kar olmadığından fazla bir sorun yaşamadım ama çıkarken kimliğimi bırakmak zorunda kaldım...
adamlar dağı parsellemiş kullanıyorlar yiğidim bizde çıkmak için namerde boyun büküyoruz ama neyse sınırsız özgürlük istemiyoruzz ama bu başkaları içinde geçerli olsa içm yanmaz paranının piyonu olmuşuz vesselam bizim yerimize bir zenginin çocuğu olsa nerelere çıkamaz sanki bunada bi itirazı olan da var mı acaba... zaten senede kaç kişi çıkıyo pedallayarak....bi fotoğraf alıp insek kimin biyeri sızlar acaba. burası TÜRKİYE alışmak lazım bu tür şeylere..biz bizi tutalım yeter başka kimsenin sevip kollayacağı yok zaten diimi arkadaş lar hadi bol pedallar
dostum zengin cocuğuda olsan ızın vermezler hemen pesın hukum verıp adamları zan altında bırakma dağı parsalleme olayı ıse guzel bır yatırım planı takdır edıyorum dusunenı ve uygulayanı kocaelıyı tanıtması acısından...
bu düşünceler kişisel düşüncelerim katılıp katılmamak size kalan bişey ha bu arada baymineral tur arkadaşı arıyor ...yarın için...msn den ulaşabilirsiniz..
takip ettiğim kadarıyla kocaelide aktif bisiklet süren 6 7 kişi var. ben sapancada oturuyorum ama afyonda okuyorum. yazın yapılan faaliyetlere ben de katılmak isterim. herkesin uygun olduğu bi zamanda tanışma gezisi düzenleriz. katılım çok olursa geziler daha zevkli olur
ben forumda yeniyim. bir selam vereyim dedim. aslına bakarsanız 2 bisikletim de çalındığından şu anda bisikletim yok. yeni bir bisiklet almak niyetindeyim. fakat ne zamandır kariyer yapıcaz diye bisikletle ilgilenemedim. piyasayı pek bilmiyorum. bana tavsiye edebileceğiniz bir MTB tarzı bir bisiklet var mı. bütçeyi sarsmayacak türden bişeyler. 550 - 600 YTL arası.
TREK markası her zaman ilgimi çekmişti. ya da o ayarda önerebileceğiniz bir marka model var mı.
teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar. İsmim Haluk bende siteye yeni üye oldum. Bisikletle aram gayet iyi Kondüsyonum pek iyi değildir ama kimseyi yarı yolda bırakmam. Çok kapsamlı bir site olduğundan Bursa'da yarın gezi war mı öğrenemedim. Güncel bilgileri nereden öğrenebilirim? Yardım edebilecek olan warsa sevinirim şimdiden teşekkürler
yardımcı olduğun için teşekkürler. çok kapsamlı bir site olduğundan gezilerle ilgili bilgi bulmak zorlaşıyor. sadece onun için açılmış bi bölüm warmı acaba? gönderdiğiniz linklerde güncellenmemiş konular yer alıyor. geriye dönüş yapamayacağımız içinde katılamıyoruz onlara bu konudada yardım ederseniz sevinirim. saygılar