Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
arkadaşlar kartepe yalan oldu neden derseniz aşırı soğuk olcağından ve olduda,merkezde hava sıcaklığı ölçtüm 10 derece idi kartepede ise 1 veya 2 derece olcağından çıkmadım...

ama yağmurlar bittikten sonra çıkacam...

haklısın arkadaşım soğuk adamı bitirir:Skull-175 şom ağzımızı açtık soğuk oldu:D ama bundan sonra kesinlikle çıkılmaz... olsun mayıs aylarında çıkarız bizdeee...

yok canım o kadar da deyil ben bu hafta çıkçam,karda sürmek zevkli o zevki tatcam...

yarın çıkıyormuyuz abi kartepe ye...

yok çıkmadık sağolsun bazı su koyanlar oldu çıkmadan;zaten bundan sonra kimseyi takmıcam sölerim isteyen gelir isteyen gelmez...:boese157: :boese157:

Arkadaşlar merhabalar, uzun süredir mesaj atamıyordum, sebebi ise bisikletimin 3 parçaya bölünüp KAÇKAR bisiklette Serkan sayesinde tekrar hayat bulması idi, yani 1 aydır ne çektiğimi bi ben bilirim bir de allah :(:(; ama Serkan'a da buradan çok teşekkür ederim. Arife günü takır takır topladı benim oğlumu :D
Yani Ankaradan buraya gelip tam hadi Eskişehir yolu bekler beni dedim ama bir anda parça parça elimde kaldı(daha doğrusu bisiklet tamircisi yerine bisiklet kasabına götürürsem olacağı buydu :boese157:, artık Eskişehir başka tarihe kaldı ama oğlum benimle :D
Bu arada az önce yani 3 4 saat önce Berk arkadaşımla karşılaştım daha doğrusu ilk kez karşılaştık, meğersem ikimizde Herekedeymişiz :):) de haberimiz yokmuş.

Bi de bu hafta meteoroloji hava güneşli olacak diyor, yani isterseniz şöle bi 70 80 km'lik bi hafta sonu gezisi yapabiliriz.

Bu arada Berk senin 3 5 fotoğrafın var bende acaip hayranım onlara :D:D özellikle UV çalışmalarına (şimdi bunun yeri foto kritik ama olsun :D)

Haberlerinizi bekliyorum.

Çağrı Abi iltifatların için teşekkürler.. Hereke' de kasklı bir bisikletçi görünce hemen"kimdir, neyin nesidir" diye koşturuvererek yakaladım:)

Pazar günü Avrasya Maratonuna, pazartesi günü de Bağdat Caddesi' ndeki korteje katılmak için 06.24' de Ada trenlerine binip nasipse İstanbul' a gideceğim. Sana uyarsa beraber gidelim..

• Beğen
Tepkiler: avidus ve onaran
demek sıcak görüşmeler devam ediyor hade bakem benide haberdar edin olaylardan...

@baymineral

Pazar günü ingilzce kursum var ama pazartesi günkü korteje gelirim; öğrencilik insanı biraz kısıtlıyor ne yazık ki. Ama dediğim gibi pazartesi gelirim sen saat tayin et ben hazırım.

@avidus

İstanbul yönüne giden ilk Adapazarı treniyle (İzmit' te 06.24) gitmeyi planlıyorum. Aksilik çıkmazsa 08.15 gibi Delta Bisiklet' te olurum.

geçen perşembe pazarında otobüs bekliyordum mavi nishiki li bir arkadaş geçti acaba kimmm

@baymineral

bisiklet mavi nishiki markaydı...bu matrixleri bi gün buluşturalım diğer arkadaşlarla birlikte biraz turlayabiliriz müsaitseniz tabiii....

Tamam kardeş.. Bir ara buluşuruz söz :) Sen bana müsait zamanlarını belirt yeter..

@baymineral
bu hafta perşembe gününe kadar boşum bekirpaşa yeşilova da oturuyorum
tel 0538 443 69 25 havalar güneşli şööle arkadaşlarla bi turlasak

macho musait ama arayan soran yok kursa gidiyorum akşamları tel 5.30 8.30 arası kapalı....gündüzleri boşum çağrıya cevap veremiyorum.....

Geri