Scudo Sports

Kocaeli

Vay arkadas bisikleti getirmemistim sinavlar icin izmit e olsa cikardik direk hava cok guzel :) akcakoca bende

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
Scudo
Vay arkadaş ne iş ya hiç çevremden kimse yok.

Lokasyon : Acıbadem Hastanesi civarı [emoji5] [emoji5] [emoji5]

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Taxonera
Ben biraz yakınım orduevi tarafındayım :)

• Beğen
@eyupaltindal

İşten eve gelirken 3 farklı güzergah ayarladım kendime.

1. Kandıra yolundan üniversite yoluna girerek Gündoğdu üzerinden
2. Kandıra yolundan üniversite yoluna girerek tırmanışa devam etmek
3. Yeşilova ışıklardan köyün içinden kestirme yollardan

Yokuşlar zor. Özellikle 2.güzergahta %10 ve %7 eğimli yokuşlar var, çok zorluyor insanı.

Merhaba aranıza yeni katıldım. Çocuk luk ve genç lik yılları hariç bisiklet tecrübem yok.pazar günü hariç musait günüm de yok ama akşamları sahil e inip seka park,bulvar arası alıştırma tur lari atıp kondisyon kazanmayı hedefliyorum. Pek bilgim yok fazla araştırmadım,kron tx 250 aldım.iyi forumlar...

Dosyalar

• 20160411_091107.jpg
    20160411_091107.jpg
    86,6 KB · Okunma: 30
@Jacobox
Mtb mi bu. Dediğiniz gürezgahda onunla olmaz. Bütçe söyleyin öneri vereyim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Jacobox
İkametgah neresi bende 2 haftada bir sabahları Sekapark a inerim 20km falan yaparım. Ama bulvar tarafına geçmem çarşı içi hamallık hiç gitmeyin derim yada bu aralar çenesuyu üstünde çınarlıdere ye çıkıyorum

İkamet bağçeşme.sabah ları inme şansım pazar harici yok.çenesuyu üzerinden eski istanbul yolu sanırım sizin güzergah.şu an için eğim yol kondisyon um olmadığına eminim,ilerleyen haftalarda biraz tecrübe kazanirsam inşallah kısa bir gezi yaparız. ..

Yok bu dediğim yer belediye nin çınarlıdere Mesire Alanı arama yaparsanız belediye sitesinde görebilirsiniz mekanı.
İnşallah gideriz bi gün

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
Kartepeden kimse yok mu. Tek geziyorum dağın eteklerinde.

@omur_ms tam başlık açacaktım baktım burada var. Bu başlığı canlı tutarak haberleşebiliriz sonra da dediğin gibi grup olma işi gelir zaten.

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
Bence bir haftasonu organizasyon yapılabilir.

Önemli olan rota, herkesin kondüsyon aynı olmayabilir. Aslında ilk tur başlangıç olup, tanışma amacıyla yapılabilir.

• Beğen
@İsmail Özcan tabiki tanışacağız. Maksat kimseyi dışlamak değil, dışarılarda tek tük gördüğümüz yok bisikletli arkadaşları fişlemek:D

İzmitteki bisiklet meraklıları sıcak kanlı falan değil selam yok sabah yok...

Bırak yüzyüze tanışmayı online mesajlaşma bile yok.

Herkes bireysel yada 2-3kişilik gruplar.

Herkeste bi hava adamın bisikletine göre davranma.

İnşallah yanılıyorumdur yada bana yukarıda yazdıklarım gibileri denk geliyor

@Taxonera hocam selamlar. selamımızı verelim önce de sıkıntı olmasın:D Herkes aynı değil, muhtemelen size denk gelmiştir. Ben genelde selamlaşıyorum. Gerçi gölcükte bisikletlilerin çoğunu da tanıyorum ama o da ayrı mevzu:)

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
Geri