Scudo Sports

Kocaeli

Harbiden ya Yuvacık derken barajın kenarındaki yoldan mı tırmanma hep ya.

Gelemem ama çok zor yol orası

Scudo
@Ahmet Teke tamam beklerim. bir buluşma noktası yaparız senin için.

@Saturn değirmendereden git gel toplam 60 km civarı yazar. ara yollardan arabalarla güreşmeden çıkılıyor. fazla tırmanış yok. bu dediğim toprak parkur barajın sol tarafında sadece 4 km ben geçen hafta şehir bisikletiyle turladım sana da sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. toprakta turlamak istemezseniz barajın diğer tarafında asfalt yol da var oradan da turlanabilir.

Ah @Melih Çolak burada olsa da İzmit namına konuşsa. :) Askerde kendisi. Genelde organizasyonlar Facebook üzerinden oluyor. O yüzden burasaı atıl kalıyor. İzmit'te en faal grup Kübik zaten. Onun da forumumuzla alakası yok.

@Tahir Keskin
Kubik'in olmasın zaten. Kou öğrencisi olmak gerekiyor "muşşşş"

Facebook taki gruplar nedir peki

Bu pazar uygun olamadığım için katılamam ama diğer bütün pazarlar uygunum.Neredeyse her gün 7.30 dan sonra akşamları sekada tur yapıyorum gelebilecek olan varsa katılabilir :) Diğer pazarlar için takipte kalıcam facebook adreslerinizi alabilirsek iletişim daha kolay olur (link)

@hasan454
Akşam 19:30 dan sonra Sekaparkda mı soğuk değil mi ve karanlık
Bende iki hafta da bir sabah 7:30dan sonra daireler çiziyorum 9:00 kadar falan

@Taxonera Çok karanlık olmuyor gece sekanın manzarası ve karşı körfez daha iyi görünüyor daha keyifli geçiyor :) Biraz sıkı giyinmeye çalışıyorum bir saat tur yapıp geri dönüyorum zaten. Beklerim :)

@Ahmet Teke zaman ve kondisyon durumların uyarsa olgun petrolde buluşalım. hem tanışmış oluruz buradan hep beraber yola çıkarız. uymaz diyosan yolda bir buluşma noktası yaparız sana.

@Saturn tura katılacak mısınız? değirmendereden gelen arkadaşlar var onlarla buluşabilirsiniz sabah.

@Tahir Keskin hopp abi :) herkese selam 2 ay aradan sonra evdeyim cuma günü gidiyorum yeni mekan antalya-side :) çok uzak kaldım bisikleti düşünmeye vakit olmuyor bisikleti malasef önce aile hasreti özlem bambaşka bi ortam kendinize iyi bakın 9 ay sonra görüşmek dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Neden ASOSYALİZ???

Katılmak isteyen olursa pazar günü ayvazpınar köyüne tur düzenliyoruz değirmendere bisiklet grubu olarak. Ateş başında ufak tefek bişiler de çevrilebilir. Pazar hava az bulutlu 13 derece gösteriyor. @Ahmet Teke başta olmak üzere izmitten de katılım bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Teke
@mustafa ç
Teşekkür ederim abi teklifin için :) Tam günün ortasında çalışıyorum, katılamayacağım. Başka sefere inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Pazar günü sabahtan yahya kaptan bisiklet eğitim alanından hareket eden ve her pazar geleneksel yapılan bir tur var. Oraya da bekleriz. 9:00 da hareket kısa bir tur oluyor güzergah o anda belli oluyor dönüş gene başlangıç noktası ve ücretsiz kahvaltı

• Beğen
@Taxonera Evet duymuştum bunu. Bizim grup dağlara tırmanmaktan çekinirse bir hafta da sizin o tarafa geliriz

@mustafa ç
Benim taraf diye birşey yok valla taraf hepimizin tarafı[emoji1] bende 2 hafta da bir katılabiliyorum daha bu 2 olacak inşallah.

Bu arada senin mesajından önce bir mesaj yazdım. Kimse okumamış yada cevap yazmamış sizin gezi mesajı da ilgisizliği nedenini açıklar herhalde benim mesaj

• Beğen
@Taxonera seni beni yok haklısın izmit tarafını kastetmiştim malum gölcükte bizim ekip. Kışın öyle malesef sürekli birşeyler yapamıyoruz. İzmit tayfasının ilgisizliğine gelecek olursak ona diyecek birşey yok.

@mustafa ç Selam
Ben Aytaç, Gölcükte ikamet ediyorum.Bu Pazar hava açık ve 12 derece gösteriyor.Sürüş planınız varsa yol bisikletimle size eşlik edebilirim.

@aytacdirek mutlu oluruz, hele yol bisikletin varsa ben daha mutlu olurum. Zira bizim grupta yol kafasında kimse yok. Pazar ayvazpınara tur var. 9.30 da kervansarayda buluşuyoruz. Beklerim. Facebook ve vatsapp grubuna da ekleyebilirim.

Geri