Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
Mustafa iyi fikir. Ben de Gölcük'teyim. :)

@Tahir Keskin bir kaç kere selamlaştık gölcükte bisiklet üstünde. işe bisikletle gidenler başlığından tanıdığımdan çıkarabildim ben seni. yine sağda solda denk gelip selamlaştığımız başka arkadaşlar var turlara da gelmiyorlar onlarla da tanışmak için vesile olur.
@notforheaven (link)
grup sayfası eklerseniz faaliyetlerden haberdar olursunuz. cuma toplantı yapabiliriz akşam katılmak isterseniz orada da tanışma ve tur için fikir alışverişleri oluyor.

Gebze Çayırova Darıca arası arkadaşlar varsa haftasonları gezebiliriz.

@mustafa ç
Seni ilk gördüğümde bisikleti dışarı bırakmak istemediğin için Zenka'ya almamışlardı seni. Amma vicdan azabı duymuştum dönüp de "Arkadaş ben bisikletine göz kulak olurum. Sen işini hallet." diyemediğim için. Yanımda hanım vardı, gak guk edecek diye ses edememiştim. :D

@Tahir Keskin hatırladım o günü, farketmemişim seni. muhtemelen 1 ay önce falan bisikletim çalınmıştı, trek şehir bisikleti. o yüzden bırakmak istemiyordum o dönem. bir daha da zenkaya gitmedim zaten. şimdi yine bırakıyorum ama gözüm hep üstünde :D

@notforheaven ben kabul etcektim de henüz göremedim başvuruyu. vatsap grubumuz da var aynı zamanda oraya da ekleyebilirim gelen mesajlardan rahatsız olmayacaksan :)

@Tahir Keskin
Yok Tahir Gölcük Değirmendere gruplaşması olmuş gibi İzmitten tık yok[emoji1]

@Tahir Keskin
Yok Tahir Gölcük Değirmendere gruplaşması olmuş gibi İzmitten tık yok[emoji1]

@Taxonera grubumuz zaten vardı. arada izmitten bile gelip bizim grupla turlara katılan oluyor.

@mustafa ç Saati kaç hocam? Gelebilirim. Ancak akşam işe gideceğim için erken kaçma durumum var. Ayrıntıları paylaşırsanız sevinirim :) Katılmak isterim.

@Ahmet Teke çok geçe kalmıyacağız 9 da gölcükten yola çıkacak gibiyiz. katılanlar tam belli olsun saat de netleşir. facebookta gruba ekledim seni tura katıl seçeneğini eklersen ordan da uyarı alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Teke
@mustafa ç
@Taxonera
Abi öyle biraz ama dayanamıyorum :)

@mustafa ç

Tamamdır, teşekkürler. Geleceğim bir aksilik olmazsa :) Saati de uygun görünüyor benim için.

@mustafa ç Ben belki gelebilirim, Kasım ayından beri bisiklet sürmüyorum ve bende yol bisikleti var, toprak patikada turlamak benim için biraz zor olabilir.:D Yuvacığa çıkmak için nasıl bir rota izleniyor?

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Geri