@aziz otkur ben antenlerin oraya çıkıcaktım yol çok uzun otelin ordan atv motorların parkurundan girdim 2 km boyunca kayalık zor çıkılıyor ondan sonra 4-5 km tırmanış toprak tipi çakıllı yol. normal kuzuyaylaya çıkış 2.5 km %8 eğim var pek bişey yok orda piknik alanı ordan sonra 5 km yol var antenlere gidiyor antenlere yürüyerek çıkmanın yolu var sanırsam ama baya dik yer orayı keşif yapıcam bigün
@Kahraman Süslü gebzeden kartepeye gelip ve geri dönmek için ileri derecede kondüsyon sahibi olmanız lazım izmitten 40-45 km gebze-izmit arası kaç km onu bilmiyorum ona göre hesap edersiniz
@aziz otkur Tek başıma düşünmüyorum zaten, ne kadar fazla olunursa daha sağlam oluruz dış tehditlere karşı , köpeklerden bahsediyordunuz az önce onun için dedim @Melih Çolak Kondisyon önemli tabii ramazan nedeniyle hamlaştık. yavaş yavaş alışmak lazım. Zoru severiz , Millet olarak yapamazsın demeyin yaparız valla ama öyle ama böyle
Birde zirvenin konumunu atabilerseniz bakabilirim gebzeden kaç km diye.
Birde 2 hafta içerisinde kamp atalım sezon bitecek ,
@Kahraman Süslü (link)
81 km ölçtü 18 km si rampa köpek konusunu ben yazmıştım tek bi tane var zati kocabaş kangal topluca gitseniz topluca yer sizi o derece iri bi hayvan
@Melih Çolak "Topluca yer " Koptum burda adfs neyle besliyorlar onu öyle ya görmek isterim valla , birde şu köperkler için yüksek frekansta ses yayan aletler işe yaramıyor mu ki ?
@Kahraman Süslü köy köpeklerine hiçbirşey fayda etmez valla arkana bakmadan kaçman gerekir o ses aletini kullanan vardı forumda işe yarıyor diyende oldu yaramayan diyende
@Kahraman Süslü bisiklet sürerken silahı nereye koyuyor acaba ? yanlışlıkla patlarsa rampa falan çıkarken benimde kafamda o var malum ıssız yerlere gidiyorum ve tek başıma ama riskli silah işi
Bugün yıllık izne çıkıyorum. Kocaeli'nin bir çok yerini daha görmedim bile. Bisikletle doya doya gezmek istiyorum. Eşlik etmek isteyen varsa takılırız.
aslında yol bisikletini daha çok seviyorum ama kron xc750 de var rampalarda baya iyi. başarabilirsem rampaları çıkmak istiyorum ama 1.75 boy 95 kg şuan. Biraz zor olur rampalar Ama ilk önce Yuvacık tarafına falan çıkmak istiyorum. Hep şuraya gideyim buraya gideyim diyorum ama kalıyor öyle.