Scudo Sports

Kocaeli

@Melih Çolak valla tek başına değmez :D benimde hedefim :) antenlerin orası ve. Kuzu yaylası merak ettim orayada girerim aşagıya inmeden

Scudo
@aziz otkur ben antenlerin oraya çıkıcaktım yol çok uzun otelin ordan atv motorların parkurundan girdim 2 km boyunca kayalık zor çıkılıyor ondan sonra 4-5 km tırmanış toprak tipi çakıllı yol. normal kuzuyaylaya çıkış 2.5 km %8 eğim var pek bişey yok orda piknik alanı ordan sonra 5 km yol var antenlere gidiyor :D antenlere yürüyerek çıkmanın yolu var sanırsam ama baya dik yer orayı keşif yapıcam bigün :D

@Kahraman Süslü gebzeden kartepeye gelip ve geri dönmek için ileri derecede kondüsyon sahibi olmanız lazım izmitten 40-45 km gebze-izmit arası kaç km onu bilmiyorum ona göre hesap edersiniz

@aziz otkur Tek başıma düşünmüyorum zaten, ne kadar fazla olunursa daha sağlam oluruz dış tehditlere karşı , köpeklerden bahsediyordunuz az önce onun için dedim :)
@Melih Çolak Kondisyon önemli tabii ramazan nedeniyle hamlaştık. yavaş yavaş alışmak lazım. Zoru severiz , Millet olarak yapamazsın demeyin yaparız valla ama öyle ama böyle :)

Birde zirvenin konumunu atabilerseniz bakabilirim gebzeden kaç km diye.
Birde 2 hafta içerisinde kamp atalım sezon bitecek ,

@Kahraman Süslü (link)
81 km ölçtü 18 km si rampa :) köpek konusunu ben yazmıştım tek bi tane var zati kocabaş kangal topluca gitseniz topluca yer sizi o derece iri bi hayvan :D

@Melih Çolak "Topluca yer :D" Koptum burda :D adfs neyle besliyorlar onu öyle ya görmek isterim valla , birde şu köperkler için yüksek frekansta ses yayan aletler işe yaramıyor mu ki ?

@Kahraman Süslü köy köpeklerine hiçbirşey fayda etmez valla arkana bakmadan kaçman gerekir :) o ses aletini kullanan vardı forumda işe yarıyor diyende oldu yaramayan diyende :)

@Kahraman Süslü bisiklet sürerken silahı nereye koyuyor acaba ? yanlışlıkla patlarsa rampa falan çıkarken :D :D :D benimde kafamda o var malum ıssız yerlere gidiyorum ve tek başıma ama riskli silah işi

@Melih Çolak Yok, ruble 12-25 ama aynakol 30-39-50, aynakoldan kurtarıyorum biraz :D

@Eren D. aynakol 3 lümü yapma bunuu :) 2 li olsaydı 25 ruble fena zorlardı ama 3 lü işin iyi :D

@Melih Çolak aldığımda üçlüydü, yakışmıyor biliyorum ama yapacak bir şey yok para yok :D

Bende aranıza yeni katıldım. İyi bir bisiklet seçimi yapmalıyım. Şuan arayış içerisindeyim :) ( Kocaeli - İzmit )

Hoş geldiniz. @menesyalcn. Forumda bisiklet seçimiyle alakalı çok konu var. Gayretle okursanız size yol gösterecektir.

Kahraman bey :D isterseniz birgün forumdan haberleşip çıkabiliriz..

Bugün yıllık izne çıkıyorum. Kocaeli'nin bir çok yerini daha görmedim bile. Bisikletle doya doya gezmek istiyorum. Eşlik etmek isteyen varsa takılırız.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Yazliktan tabelalari takio ederek çıkabilirsin Melihim.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Melih Çolak

aslında yol bisikletini daha çok seviyorum ama kron xc750 de var rampalarda baya iyi. başarabilirsem rampaları çıkmak istiyorum ama 1.75 boy 95 kg şuan. Biraz zor olur rampalar :) Ama ilk önce Yuvacık tarafına falan çıkmak istiyorum. Hep şuraya gideyim buraya gideyim diyorum ama kalıyor öyle.

Geri