Scudo Sports

Kocaeli

Fotoğraflarınız genelde dağ Bisikleti tarzi sürekli o sekilde parkurlarda mı suruyosunuz.

Scudo
@suaypbenian

Genelde yani çoğu kişide dağ bisikleti var. Yarış bisikleti yol bisikleti olanlar da var. Cuma günleri değirmendere toplantı oluyor, nereye gidelim falan konuşuluyor. Gidilecek yere göre değişiyor. Geçen hafta kandıraya gittiler. Ondan önceki hafta yalova,yuvacık. Mesela yalova yuvacık yolları duzgun. Yani genel olarak çoğu güzergah yol bisikleti için uygun ama bazı turlara yol bisikleti ile gelemeyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@suaypbenian

Merhaba, konuyu yeni gördüm ve bende o grubun bir üyesiyim. Eğer gelmek isterseniz buradan veyahut facebooktan görüşebiliriz.

Selam, haftaya kron active yol bisikletimle katılıyorum bu dünyaya. Gezilere katılmak isterim

@serkannn

P.tesi unide olacagim. Bu hafta full bostum. Mtkeskinle hep pedalladik. Dunde yeni kadromu denedim. D.dereden derinceye gittim derincedende izmit merkeze ordanda tekrar d.dereye toplamda 101 km :)

@Berksan

Bisikleti durduralım da seni ne yapalım. Sen gidecek misin :D Ahahahahaahahahaaa. :p

Bu arada Perşembe sabah 9'da dersim var. Gölcük'ten Umuttepe'ye pedallamak istiyorum. Müsait olan var mı?

@serkannn

Serkan abi ben gelirim bi aksilik çıkmazsa. Dış lastiklerle pabuçlar geldi. pabuçları taktım fakat iç lastikler hala kargo da.

@Berksan

Beni de çağırın :agla:

@Berksan
Sen Kocaeli'de okumuyor musun?

@Yusuf Ziya Özen
Ağlama la, seni de davet ettim zaten :)

@Serkan: Bu arada henüz tanışamadık. Perşembe sabah beklerim müsait olursanız.

@serkannn

Bugün gezeceksiniz galiba Yusuf'la, kazasız belası sürüşler dilerim.

Bu arada Salı günü saat 14'te Umuttepe'de derse gideceğim. Salı günü saat 12:30' gibi Seka devlet hastanesi civarından hareketle Gültepe yokuşu üzerinden tırmanmak istiyorum. Yolu yakın olanı beklerim.

Geri