Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@Yusuf Ziya Özen
şu köpek kovucu nasıl oluyo tam olarak

@mtkeskin
ozamansa bnm işimi görmez,, bana trakya wersiyonu lazm onun OuŞŞT AYVAN UUULU AYVAN die bağaracak

@fatih uygun

cep telefonu büyüklüğünde 9v luk pille çalışan bir alet. Üzerinde tuş var ona basıp çektiğinde köpeklerin duyacağı ses dalgası gönderiyor. Köpek bu ses den rahatsız olup sesin geldiği yerden mecburen başka tarafa doğru gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
Arkadaşlar 10 dk'ya kadar Gölcük'ten çıkıp Yazlık'a gitmeyi planlıyorum. Yazlık Ilıcası'na girmem lazım. Var mı gelen?

@Berksan

Berksan İzmit'e gelecek misin? Öğle arası Taşpınar Bisiklet'e servis bakımına gitmeyi düşünüyorum.

@mtkeskin

Keskin geçen pompa alacaktım oradan, 2 çeşit pompa vardı birinde gösterge vardı birinde yoktu. Göstergeli pompanın kadro tutucusu yoktu, diğerinin vardı. Diğerinin kini göstergeliye taktı. Dedim bu tutmuyor ki yolda düşer, bu sefer de dedi ki, sana göstergesiz vereyim, yok ben göstergeli istiyorum dedim, e tamam diğerinde de elinle anlarsın ne kadar hava bastığını dedi. Neyin kafasını yaşıyor o usta anlamadım.:eek:

• Beğen
Tepkiler: Bora Çalışkan
Istanbuldan daha yeni karamürsele geldim üniversite için. Bisikletimide yanımda getirdim. Buralara yabanciyim hafta sonu antreman için yol bisikletcileri arıyorum.

Değirmendere bisiklet grubu var. Her pazar tur oluyor, gelmek isterseniz bekleriz.

Buluştuğunuz yeri tam olarak söylerseniz turlara gelebilirim

(link) buradan takip edebilirsiniz. Gidilecek yere göre, değirmendere migros karşısı opet ve gölcük olgun petrol

Geri