Scudo Sports

Kocaeli

@serkannn

Yok abi santral yokuşu değil. Orayı çıkmak bir kaç gün sürer. :)
Benim dediğim yer Seka Spor Salonu'nun önünden başlayarak Askerlik Şubesi'nin önünden yukarı uzanan yokuş. Santral yokuşundan uzun ama daha az eğimli.

Scudo
@Berksan

Yarın sabah 9'da dersim var mühendislikte. Ne yapıyoruz, gidecek miyiz?

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
Ondan sonra kendim gidiyorum derim tabii. :)

• Beğen
Tepkiler: Berk E.
yok yahu benden gençsiniz. her pazar (bazen cumartesi) bahçecik çıkışlı sabah turum bahçecik-izmit-santral-bağçeşme-izmit-bahçecik. Sabah 6:00-6:30 civarında çıkıyorum.

çıkılmayacak gibi değil sakin sakin çıkılıyor :) Biraz sabır lazım ama.

(link)

@mtkeskin

@Yusuf Ziya Özen
Bizim bisikletlerimiz genç Yusuf. Senin performansın iyi maşallah, ama yola yansımıyor işte :D

@kalpe8
Hay Allah razı olsun. Beklediğimde buydu. Birinin tırmandığını bilmek çok iyi geldi. :)

valla öyle oldu ama benim de suçum her zaman buraya girip bakmıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla da sizler de özelden mi yazışıp yollara çıkıyorsunuz? @Berksan

@mtkeskin

Yok valla artık tek mola (5 dak.) ile çıkabiliyorum. İstesem molasız çıkacağım ama gereği yok diyorum. Yanlız boşalan terin haddi hesabı belli değil. 1-2 kere vazgeçmeyip deneyin oluyor. Hatta çok da iyi geliyor.

Bir haftasonu da orayı çıktıktan sonra üniversite yapacağım sonra Bayındırlığın oradan Kandıra yoluna ineceğim. Bu tabii daha uzun olacağı için 6'da çıksam 10'da dönerim herhalde. Aslında pek sevmiyorum karayolu turlarını ama değişiklik oluyor. Normalde Bahçecik'ten tepelere çıkıyorum. Nüzhetiye, Panayır, Servetiyekarşı gibi.

Beklerim.

@kalpe8

Ben genelde buradan yazıyorum abi. Yusuf'u bilmem tabi, özel adam kendileri :)

Tabii arada birbirimizi cepten arayıp çıktığımız da oluyor. Sizin cebinizi de alamadık henüz. Özelden atar mısınız, tanışalım müsait zamanda.

• Beğen
Tepkiler: Berk E.
Geri