Scudo Sports

Km sayacı

Cycplus'ları ben de kullanıyorum 2-3 aydır bir problem yaşamadım. Cycplus yol bilgisayarıyla kullanıyorum tavsiye ederim gayet basit, giriş seviyesi bir ekipman gibi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: oktay33
Scudo
CYCPLUS M1
COOSPO BC200
COOSPO BC107
İGSPORT520S
İGSPORT BSC100
ARASINDA KALDIM yol bisikletiyle arkadaşlarla orta turlar(50-150km) yapıyoruz.Sizce hangisi
bu arada cycplus 1 veya bsc100 eğim ölçüyor mu

CYCPLUS M1
COOSPO BC200
COOSPO BC107
İGSPORT520S
İGSPORT BSC100
ARASINDA KALDIM yol bisikletiyle arkadaşlarla orta turlar(50-150km) yapıyoruz.Sizce hangisi
Valla içlerinde bi tek Cycplus M1 kullanıyorum o yüzden kıyaslama yapamam ama eğim ölçüyor doğrudur. Ha ne kadar doğru ölçüyor onu bilemiyorum çünkü pek kullanmıyorum eğim gösterdiği ekranı. Ama geçenlerde bi şöyle bakayım dedim mesela epey dik bi rampada %11 gibi eğimler gösteriyordu, sonradan düzlüğe gelince eğim sıfırlandı ve hatta hafif bi iniş oldu %-2 civarı değerler gösteriyordu.

• Beğen
Tepkiler: oktay33
CYCPLUS M1
COOSPO BC200
COOSPO BC107
İGSPORT520S
İGSPORT BSC100
Cycplus M1 kullanıyorum, çok memnunum. Eğim ölçüyor, bataryası çok uzun gidiyor.

CYCPLUS sensörleri ben de kullanıyorum. Kadans sensörü arada bir kopup geri bağlanıyor. Bazen günlerce hiç kopmuyor, bazen günde 5-6 kere kopup geri bağlanıyor. Hız sensöründe sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
CYCPLUS sensörleri ben de kullanıyorum. Kadans sensörü arada bir kopup geri bağlanıyor. Bazen günlerce hiç kopmuyor, bazen günde 5-6 kere kopup geri bağlanıyor. Hız sensöründe sorun yok.
İçerisindeki pilleri değiştirdiniz mi? Bilemiyorum ama, satıcının yolladığı pillerle bence kullanmayın gelince direk pilleri değiştirip daha kaliteli bir pil takmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: makaram
İçerisindeki pilleri değiştirdiniz mi? Bilemiyorum ama, satıcının yolladığı pillerle bence kullanmayın gelince direk pilleri değiştirip daha kaliteli bir pil takmanızı tavsiye ederim.

Değiştirmedim. Ama denerim basit bişey. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Magene kullanıyorum çok memunum. Alternatif olabilir sensör olarak.

CYCPLUS M1
COOSPO BC200
COOSPO BC107
İGSPORT520S
İGSPORT BSC100
ARASINDA KALDIM yol bisikletiyle arkadaşlarla orta turlar(50-150km) yapıyoruz. Sizce hangisi

COOSPO BC200 kullanıyorum tr menü olması extra avantajı var. Verileri tutarlı ve strava ile bağlantısı sorunsuz. Bilgisayar ve ekipmanları artı 3 sensörü mart 2022 de 1800 tl almışım. Şimdi ki fiyatı ne olmuş öyle aboowww.

Ama seni kesinlikle mutlu eder. Ayrıca pil ömrü de çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
bisikleti yeni aldım km sayacı öneriniz. nedir ortalama kalite kablosuz istiyorum. teşekkür ederim.

ü olması extra avantajı var. Verileri tutarlı ve strava ile bağlantısı sorunsuz. Bilgisayar ve ekipmanları artı 3 sensörü mart 2022 de 1800 tl almışım. Şimdi ki fiyatı ne olmuş öyle aboowww.

en fazla 700 800tl

en fazla 700 800tl

Karşıyakalı hemşehrim. Ben de yakın zamanda çok para harcadım bisiklet ve ekipmanlara. İdareten sahibinden sitesinden 2.el igs10s aldım, sen de öyle kovala. Hatta benim gibi stravaya veri atayım uzun yol gideyim derdin yoksa sensörlerini de almaz sadece cihazın gps'i ile hız verisi okutursun.

Arkadaşlar selamlar, bende sunding sd563b var, bunda rat ayarı diye bir şey var, rat nedir?

Hiç öyle ikinci ele falan girmeyin, bu bütçeye Akiexpress'ten sıfır bi Cycplus, bi İgsport akar benden söylemesi.
sadece şehir içinde gezeyim bunları kaydetsin hızımı saati göstersin ne alacaz bu şekilde?

Geri