Umur Bora
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.479
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Pilini değiştirip kullanmaya başladım, herhangi bir sorun yaşamadım.CYCPLUS SENSÖRLERİ İÇİN sorunlu sensörler devamlı bağlantı koparıyor 30 km üzerinde reset atıyor şeklinde bir satıcı yorum yapmstı sorun yaşadınız mı
Valla içlerinde bi tek Cycplus M1 kullanıyorum o yüzden kıyaslama yapamam ama eğim ölçüyor doğrudur. Ha ne kadar doğru ölçüyor onu bilemiyorum çünkü pek kullanmıyorum eğim gösterdiği ekranı. Ama geçenlerde bi şöyle bakayım dedim mesela epey dik bi rampada %11 gibi eğimler gösteriyordu, sonradan düzlüğe gelince eğim sıfırlandı ve hatta hafif bi iniş oldu %-2 civarı değerler gösteriyordu.CYCPLUS M1
COOSPO BC200
COOSPO BC107
İGSPORT520S
İGSPORT BSC100
ARASINDA KALDIM yol bisikletiyle arkadaşlarla orta turlar(50-150km) yapıyoruz.Sizce hangisi
bu arada cycplus 1 veya bsc100 eğim ölçüyor mu
Cycplus M1 kullanıyorum, çok memnunum. Eğim ölçüyor, bataryası çok uzun gidiyor.CYCPLUS M1
COOSPO BC200
COOSPO BC107
İGSPORT520S
İGSPORT BSC100
ARASINDA KALDIM yol bisikletiyle arkadaşlarla orta turlar(50-150km) yapıyoruz.Sizce hangisi
İçerisindeki pilleri değiştirdiniz mi? Bilemiyorum ama, satıcının yolladığı pillerle bence kullanmayın gelince direk pilleri değiştirip daha kaliteli bir pil takmanızı tavsiye ederim.CYCPLUS sensörleri ben de kullanıyorum. Kadans sensörü arada bir kopup geri bağlanıyor. Bazen günlerce hiç kopmuyor, bazen günde 5-6 kere kopup geri bağlanıyor. Hız sensöründe sorun yok.
İçerisindeki pilleri değiştirdiniz mi? Bilemiyorum ama, satıcının yolladığı pillerle bence kullanmayın gelince direk pilleri değiştirip daha kaliteli bir pil takmanızı tavsiye ederim.
CYCPLUS M1
COOSPO BC200
COOSPO BC107
İGSPORT520S
İGSPORT BSC100
ARASINDA KALDIM yol bisikletiyle arkadaşlarla orta turlar(50-150km) yapıyoruz. Sizce hangisi
bisikleti yeni aldım km sayacı öneriniz. nedir ortalama kalite kablosuz istiyorum. teşekkür ederim.
ü olması extra avantajı var. Verileri tutarlı ve strava ile bağlantısı sorunsuz. Bilgisayar ve ekipmanları artı 3 sensörü mart 2022 de 1800 tl almışım. Şimdi ki fiyatı ne olmuş öyle aboowww.
en fazla 700 800tl
Hiç öyle ikinci ele falan girmeyin, bu bütçeye Akiexpress'ten sıfır bi Cycplus, bi İgsport akar benden söylemesi.en fazla 700 800tl
sadece şehir içinde gezeyim bunları kaydetsin hızımı saati göstersin ne alacaz bu şekilde?Hiç öyle ikinci ele falan girmeyin, bu bütçeye Akiexpress'ten sıfır bi Cycplus, bi İgsport akar benden söylemesi.
sadece şehir içinde gezeyim bunları kaydetsin hızımı saati göstersin ne alacaz bu şekilde?
İşte çok bütçe ayırmayayım diyorum basit işim içinbütçe biraz zorlanıp Sigma alırsanız çok rahat edebilirsiniz
İşte çok bütçe ayırmayayım diyorum basit işim için