Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km sayacı

Scudo
Hayırlı geceler. sigma markasının herhangi bir ürününü önerebilirim. Ben bc 16.12 sts kadanslı versiyonunu kullanıyorum. Sizde dilediğiniz modeli kullanabilirsiniz. Kadans şart değil. Sigma sayaç konusunda çok başarılı bir markadır.

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
Bütçeniz nedir? Eğer yüksek bütçeler ayırmak istemiyorsanız decathlon daki ürünlere bakabilirsiniz.

Bütcem 60 tl kadar xlc var sigma var hangisi?

60 tl butce ile dechatlondan count 8 temin edebilirsiniz

Count 4 kullanıyorum,ölçüm konusunda sıkıntısı yok pek.Count 8 o fiyata gayet iyi.Decahtlon güvencesiyle ;)

Hem Count 4 hem Count 14 kullanıyorum. Bence memnun kalırsınız Count 8'den

Hazır yerini ve kullanıcısını bulmuşken sorayım count 14 de bağlantı kopması olduğu söyleniyor bu doğru mu? İkinci sorum ise sigma 16.12 sts cad pc ye bağlanabiliyor mu?

Sigma 16 sts cad su anda bisikletime takili bilgisayar baglantisi yapabilirsiniz fakat ayri bir aparat lazim.

Count 8 kullanıyorum ve gayet iyi. Kopma sorunu vs yaşamadım al geç bence [emoji106]

cannondale kullanıyorum. memnunum. aklım olsa sigma alırdım :D

mutlaka ışıklı al!!!ayrıca kablolu. söylentilere göre kablolularda bir süre sonra beyin kayıyormuş...

Cyclo ya bakabilirsiniz hem kablosuz hemde fiyatı uygun 60 70 civarı

arkadaşlar sigma bc 12.12 nasıldır? kullanan var mı?

Sigmadan şaşma kablosuzlarda okuma problemi olabiliyor manyetik bolgelerde dagda bayirda anlamadigim

Sigma derim. Asli bisiklet her türlü ürünün arkasinda duruyor, ihtiyacım olan yedek parçasını bulabiliyorum.

Arkadaşlar benim sorum farklı wirless maşaya bağlı kısmı büyük ve darbelere açık mtb yapıyorum ve bol bol düşüyorum :) doğasında var Kablolu olursa içte ve ufak olduğundan kırılması zor gözüküyor sizce düşünce çabuk kırılırmı yada kablosuz al Şansa Bırakma mı dieceksiniz :)

Geri