Scudo Sports

Km Sayacı Tavsiye

Scudo
emin değilim ama sanki kalmıştı. teker çapı filan tekrar girmedim sanki.

emin değilim ama sanki kalmıştı. teker çapı filan tekrar girmedim sanki.

Teşekkürler. Son olarak, satıcı arkadaş bu ürünün sizin kullandığınız gibi wi-fi olanında kutu içinden rahatsız edici sesler geldiğini (vida çıkmış gibi) söylemişti. Dün gece YouTube üzerinden izlediğim bir arkadaşta kutuyu açarken o sesi fark etmişti. Bende kablolu almaya karar verdim.

@vatanamillete o ses muhtemelen hareket sensörünün bilyası...hareket edince bilya hareket edip " on " durumuna getiriyor. eğer wifi sensorde ses varsa bilemem, benimkinde yok. göstergede giderken ufaktan cızırtı olur söylediğim sebepten.bir uyarı, su geçirgenliği sorun olabilir. içi nem yapabilir eğer sulak bir bölgedeyseniz. kablosuzu sorunsuz wifi algılaması iyi.

Hayırlı günler. Ben de 100-150tl civarında km sayacı arıyorum. Çok bi beklentim yok şehir içi kullanımda anlık,ortalama hız ve mesafeyi göstersin yeter. Yurtiçi maĝazalardan alabileceĝim bi urun olursa sevinirim
(link) Bu tarz birşey yeterli olur

• Beğen
Tepkiler: ventiotto
(link)

bunda ışık yok galiba aynı onun dışında eşdeğer.

Hayırlı günler. Ben de 100-150tl civarında km sayacı arıyorum. Çok bi beklentim yok şehir içi kullanımda anlık,ortalama hız ve mesafeyi göstersin yeter. Yurtiçi maĝazalardan alabileceĝim bi urun olursa sevinirim
(link) Bu tarz birşey yeterli olur

Bağlantı verdiğiniz ürün hem fiyat aralığında, hem ülkemizde hemde isteklerinizi karşılıyor.

Öte yandan ben kablolu olarak aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum. (inbike)

screenshot_20200217-000111_whatsapp-jpg.219094

Selam ben bugün decathlondan aldım kablosuz olanı oldukça fonksiyonel. Henüz takmadım ama tanıtımını da kanaldan yapacağım .

(link)
üzerinde olan on/off tuşuna 2 saniye basılı tuttuğumda sürekli reset modu aktif oluyor.
on/off moduna alamadım sizde de böylemi.

Arkadaşlar sigma 9.16 kablosuz var bende 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum ama bir anda bozuldu. göstergede sorun yok saati falan gösteriyor. okuyucuda veya o janta takılı parçada sorun var demek ki. bunları nereden temin edebilirim yedek olarak?

@televole2 Aliekspress bir ara decathlonda da vardı ama kalmamış stokta.

• Beğen
Tepkiler: televole2
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, bana da lazım böyle bir şey lakin kablolu mu kablosuz mu alayım, ekranı da bi tık büyük olursa iyi olur, gözler yarı emekli takılıyorlar benim.

@Ali Özcan Bütçeye göre binbir çeşit model var. Kısıtlı bütçe ile igs50e öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Ali Özcan
Kablosuz bi model bakabilirsiniz hem kablo kalabalığı yapmaz.

Sigmada model numarasındaki son kısım modelin çıkış yılıdır, örnek yukarıdaki 16.12 modeli 2012 serisidir. Şahsen kablosuz Sigmaya para vermektense igpsport veya xoss marka gps'li cihaz almak daha mantıklı aliexpress'den. Hem şarjlılar pil derdi yok, tekerleğe sensör derdi yok, led ışıklardan vs etkilenip bağlantıyı koparma derdi yok, hem de gece sürüşleri için ekran aydınlatmaları var.

En geç nisan sonu sipariş verecem, dün itibariyle kablolu Sigma sayacım son nefesini verdi artık

(link)
Bu ürün hakkında ne düşünürsünüz?

Merhaba arkadaşlar 125 TL ye cep telefonunuzu hız + KADANS ölçen GPS özelliği olan anlık hız, ortalama hız, vs tüm bunları görebileceğiniz bir cihaza çevirebilir siniz ;)) daha önce paylasildiysa bilmiyorum, çok takip edemedim. Aldığım hız KADANS sensörü ile cep telefonum süper bir GPS li bisiklet computurune dönüştü. İhtiyacınız olanlar kaliteli bir telefon tutucu ve Bluetooth destekli hız kadans sensörü. Aliexpresten gümrük vergisi dahil 1 hafta önce 125 TL ye geldi ve sorunsuz kullanmaktayım. Benim gibi haftada bir veya iki defa bisiklete binen bir kullaniciysaniz, ayda bir iki defa da uzun turlara vidiyorsaniz, bu şekilde kullanım sizi fazlasıyla tatmin edecektir, pahalı GPS özellikli cihazlara gerek yok. En ucuz yoldan kadans bilgilerinizi görebileceğiniz ve hoş desteği sağlayan yöntem bu arkadaslar. Uzun turlarda cep telefonu için bir de powerbank yanınızda olursa mesele cozulur. OPENRİDER uygulaması bin bir güzel yanıda Strava' ile eşleşmesi..bir inceleme videosu atıyorum. Admin arkadaşlar reklam yaptığımı düşünmesin, konuları görünce denk geldi az önce de Strava' için video atmıştım. Umarım faydalı olur.
Bu şekilde kullanırken openriderin ekran görüntüsünde şu şekilde arkadaslar
Bu şekilde kullanırken openriderin ekran görüntüsünde şu şekilde arkadaslar
Ben bu hız kadans sensörü sayesinde OPENRİDER uygulamasını kullanmaya başladım ve çok beğendim. Ekrana istediğiniz gibi atama yapabiliyorsun, görmek istediğiniz bilgileri düzenleyebilirsiniz, bu çok büyük bir avantaj. Sürekli alt kısımda pusulayı görmekte ayrı bir hoş olmuş🤟😉

Dosyalar

• Screenshot_20201224-085527.png
    Screenshot_20201224-085527.png
    106,5 KB · Okunma: 44
@393814075036423 selam, haklısınız. Güzel bir seçenek.

Dediğiniz gibi bir takım sıkıntılarını kabul ederek kullanmak gerekiyor. Telin gps ve ekranının sürekli açık kalmasının pili çabuk tüketmesi, yedek batarya taşıma olayı ve teli yavaş doldurması. Bir de bluetooth ile müzik dinliyor iseniz, bundan vazgeçmek.:kötü:

Biraz da pozitif bakacak olursak:), telinizde ant+ chipi varsa (anttester ile olup olmadığını kontrol edebilirsiniz) birden fazla sensörü (hız, kadans, nabız) bu protokolden bağlayıp, müzik dinlemeye de devam edebiliyorsunuz. Özellikle evde trainer sürüşleri sonrasi tüm bilgileri Strava'ya da atmak güzel oluyor.

Ben telefonu, indoor sürüşlerde, Jepster programı ile kullanıyorum. Çok başarılı. Sizin onerdiginiz openrider'ı da deneyeceğim. Teşekkürler.:harika:

• Beğen
Tepkiler: amasseia ve no76
Sigma BC 14.12 kullanıyorum genel anlamda memnunum.Mevcut hız ,ortalama hız,hava sıcaklığı ,günlük mesafe ,toplam mesafe ,hava sıcaklığı ,toplam rakım vb kullanımı da kolay .Su geçirmez .Araştırabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: no76
Geri