Scudo Sports

Km Sayacı Tavsiye

Scudo
@Hami Bulut Yaklaşık 2-3 yıldır macro gps kullanıyorum. Zamanında bike componentstan uygun fiyata bundle almıştım. Çok seyrek bisiklete çıkan bir tembel olduğum için beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor :) Yalnız hr monitörü sadece iki kere kullanabilmiştim. Yerine decathlondan yenisi aldım. Yardımcı olabileceğim bir konu varsa memnuniyetle...

@brdtl Mesajınız için teşekkür ederim. Wiggle'daki ürün farklı olduğu için ürünün orjinal görselini istemeyi düşünüyorum tabii gönderirlerse. Merak ettiğim bir şey olursa size danışacağım, teşekkürler tekrardan.

@Mur@t_Ok İlanınızı görmüştüm teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Wiggle'dan ürünle ilgili görsel istemiştim maili biraz önce geldi. Sanırım LiveChat'te konuştuğum kişinin yeterli bilgisi olmadığı için o şekilde söyledi.
Adsız.jpg
213827 dosyayı görüntüle6097120 DSC00179.JPG6097120 DSC00177.JPG

• Beğen
Tepkiler: undefinable
@fisnesuyu Maalesef , hesapta olmayan harcamalar çıktı.

Acaba hiç lezyne yol bilgisiyarı kullanan var mı? Malzeme kalitesi GPS bulma süreleri vb. gibi şeyleri başka markaların saatleriyle karşılaştırabilecek yok mu?

@fisnesuyu İGS50e kesinlikle tavsiye ederim. malzeme kalitesi, gps bulma hızı, batarya ömrü kesinlikle güzel. 2 yıldır şahsen kullanıyorum ve Teşkilat Bisiklet Grubumuzdan bir çok arkadaşımda kullanıyor.

Merhaba arkadaşlar.
Katlanır bisikletimde kullanmak için km sayacı almak istiyorum. Ama bu iş içinde fazla para harcamak istemiyorum.
O nedenle bu şartlarda en uygun gördüğüm Decathlon da kablolu olarak btwin 100 km sayacı var. 50 tl fiyatı.
Bu paralara daha iyi bir sayaç var mıdır? Yoksa bunu alayım mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?

(link)

Al kardeşim üzmez seni hem kablosuz olanından daha işlevsel sensör pili derdi yok

Tek istediğim anlık hızı ve yaptığım turun kaç km olduğunu bilmek. O nedenle en uygun bu gibi. Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
hocam ona bile gerek yok strava işinizi görür ki

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
hocam ona bile gerek yok strava işinizi görür ki

Strava anlık hız göstermez. Ayrıca şarj olarak ekstra maliyet getirir.

Tek istediğim anlık hızı ve yaptığım turun kaç km olduğunu bilmek. O nedenle en uygun bu gibi. Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için.

Kablolu sayaç candır. Ben uzun süre kablosuz sigma kullandım. Tam bir baş belası. Yapıştır gitsin. Hatta bisikletinide götür. Monte etsinler.

Aynı km saatini 15000 kmdir kullanıyorum. Yağmur, kar dahil kullandım. Pilini bile değiştirmedim. tavsiye ederim.

• Beğen
Tek sıkıntısı ışık yok hava kararınca göremiyorum. :)
dereye de girmişliğim var bir kaç sefer. Bu mesajda fotolar var hep takılı saat

• Beğen
Geri