Scudo Sports

Km Sayacı Tavsiye

Akşam is çıkışı decathlon yolu göründü artık. Çok teşekkür ederim ilginize arkadaşlar.

Scudo
stravada aktiviteyi bitirdikten sonra hız eğrisi vs.. hepsi oluyor anlık hızı neden önemsiyorsunuz hocam? ben açıkcası hız göstergesine o açıdan belki 1 yıldır kullanıyorum 1 veya 2 kere o da yeni aldığımda bakmışımdır...

Telefon ile ilgili bir işim olmasın bisiklet sürerken. Bu paralara bende biraz hevesimi alayım diyorum.

bu fiyata km saati bulmak bile mucize artık neredeyse. dediğiniz gibi anlık hız ve tur mesafesi için işinizi görür. temel km saati fonksiyonu bunlar.

stravayı da açıp telefonu cebinize atarsınız. sonrasında da stravanın yaptığı ölçümleri(eğim vs) kontrol edersiniz. ekran kapalı olacağı için pek batarya yemiyor strava.

Kusura bakmayın mesaj yazmaya yetkim olmadığı için buraya sorayım dedim Mtb kullanıyorum genellikle tura çıkıyorum km saatine 100 150 gibi ücretler vermek istemiyorum anlık hız tur mesafesi toplam mesafeyi doğru göstersin yeter bu km saati içime sindi gibi ama ilk defa dijital km saati alacam bilgim yok bu km saati alsam ihtiyaçlarımı karşılarmı ilerde sıkıntı çıkartırmı

Screenshot_20191214-132011.jpg

Kusura bakmayın mesaj yazmaya yetkim olmadığı için buraya sorayım dedim Mtb kullanıyorum genellikle tura çıkıyorum km saatine 100 150 gibi ücretler vermek istemiyorum anlık hız tur mesafesi toplam mesafeyi doğru göstersin yeter bu km saati içime sindi gibi ama ilk defa dijital km saati alacam bilgim yok bu km saati alsam ihtiyaçlarımı karşılarmı ilerde sıkıntı çıkartırmı

216571 dosyayı görüntüle
Merhaba, açık konuşmak gerekirse cihaza güvenmek gelmedi içimden.
Aynı rakama Btwin kilometre sayacı alsanız daha çok işinize yarayacak gibi. Aşağı yukarı aynı özellikler Btwin sayaçlarda da mevcut.
Bulunduğunuz ilde Decathlon mağazası var yanılmıyorsam.

Ayrıca belirtmek istiyorum lütfen yanlış anlamayın, ucuz etin yahnisi yavan olur denir bu sayaçlar da pek işe yaramaz. Üzerine ufak birşeyler ekleyerek sigma kablolu baz saatleri alabilirseniz uzun süre kafanız rahat kullanırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Cycoholic fb grubunda gördüm bi arkadaş bu markanın farklı bi modelini 4 yıldır kullanıyomuş 7 bin km yapmış hala sorunsuzmuş (resimdeki) ve ürün yorumlarında da 2 3 yorum haricinde hep olumlu bunlara güvendim bende zaten ilk btwinlere baktım ama bazı yorumlarda sıkıntı olduğunu belirtmişler bende biraz geri çekildim sigma konusuna gelirsek yazıda belirttiğim gibi 100 150 vermek istemiyorum düşük bütçeli ihtiyacımı karşılasın yeter fazla profesyonellere gerek yok
FB_IMG_1576370971641.jpg

Btwin in en ucuz olanı mı kullanıyorum. 15 bini geçmiş yağmur, çamur, kar sorunsuz çalışıyor
.IMG_20191215_115426.jpg

Yol bisikletimde olmazsa olmaz hatta en önemli parça olarak gördüğüm km saati konusunda epeydir araştırma yapıyorum. Doğrusu biraz havalı ama çok pahalı olmasın istiyorum.

NWN 5 gittigidiyor.com/spor-outdoor/gunun-firsati-nwn-5-bisiklet-kronometresi-amp-bisiklet-yol-bilgisayari-yagmur-gecirmez_pdp_483226147

bunu kullanan var mı acaba? Fonksiyonel birşeye benziyor ve en önemlisi BÜYÜK 😊

@vatanamillete ben kullanıyorum (aliexpress) kablosuz olanından. çok memnunum ama su geçirmeme konusunda net değilim hiç denk gelmedi su. Ama burası çok nemli biryer belki o yüzden bir ara sabahları ekran içinde buğulanma oldu. pil değişiminde birgün ters çevirip beklettim, bir daha buğulanmadı.

Bende şehir bisikletimde kullanmak için km saati araştırıyorum. Tavsiyelere açığım, konuyu takipteyim :D

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Selam ben bugün decathlondan aldım kablosuz olanı oldukça fonksiyonel. Henüz takmadım ama tanıtımını da kanaldan yapacağım .

(link)

@Muhammet91 kadanstir, egimdir, gpsdir, ant+dir, nabizdir... bunlarla ugrasmayacaksaniz Echowell u10w öneriyorum. Kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Geçen ay 110 TL'ye almıştım
Kablosuz ve 10 fonksiyona sahip. Sürüş için gerekli olan ana işlevler bulunuyor:
Mevcut hız
Maksimum hız
Ortalama hız
Kilometre sayacı
Günlük yapılan yol mesafesi
Toplam yapılan zaman
12/24 Saat
Otomatik tarama
CO2 Tasarrufu
Sıcaklık

• Beğen
Tepkiler: erman35
Ben de Echowell Ui25 kullanıyorum. Memnunum. Şu an fiyatları baya almış gitmiş. Sunding sd563 güzel gözüküyor. İşinizi görürse alın gitsin fiyat çok iyi.

@Muhammet91 kadanstir, egimdir, gpsdir, ant+dir, nabizdir... bunlarla ugrasmayacaksaniz Echowell u10w öneriyorum. Kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Geçen ay 110 TL'ye almıştım
Kablosuz ve 10 fonksiyona sahip. Sürüş için gerekli olan ana işlevler bulunuyor:
Mevcut hız
Maksimum hız
Ortalama hız
Kilometre sayacı
Günlük yapılan yol mesafesi
Toplam yapılan zaman
12/24 Saat
Otomatik tarama
CO2 Tasarrufu
Sıcaklık
Bu kablolu oluyor herhalde ? Aslında çok model var kararsız olmamın sebebi kablolu mu kablosuz mu alsam diye düşünüyorum
Ben de Echowell Ui25 kullanıyorum. Memnunum. Şu an fiyatları baya almış gitmiş. Sunding sd563 güzel gözüküyor. İşinizi görürse alın gitsin fiyat çok iyi.
Hepsine bakıcam bakalım bide bu hafta fuar var moto bike oraya gitmeyi düşünüyorum belki orda denk gelir :D

@Muhammet91 kablosuz olduğu yazmıştım yazıda gormediniz herhalde. Bende cok arastirdim kablosuz tercih ettim, daha derli toplu görünüyor.

@Muhammet91 kablosuz olduğu yazmıştım yazıda gormediniz herhalde. Bende cok arastirdim kablosuz tercih ettim, daha derli toplu görünüyor.
Bu hafta fuardada başka modeller olabilir mi diye düşünüyorum 1 hafta daha bekliyim olmadı sizin dediklerinize bakcam

uyku modu bu şekilde

Dosyalar

• IMG_20200217_110145_6.jpg
    IMG_20200217_110145_6.jpg
    938,4 KB · Okunma: 66
  • IMG_20200217_110211_9.jpg
    IMG_20200217_110211_9.jpg
    1,1 MB · Okunma: 65
  • Beğen
Tepkiler: Muhammet91
Geri