Ahhh yine aynı mesele. Benim için sorun yok, zevkler farklı demek kiKilitsiz pedalla kullanınca fixie olmasının pek bi anlamı kalmıyor![]()
Persembeden beri en az 10 farkli konu altina yazmissin bu Cappadocia 1 bisikletini ama bu konu altina neden yazdin cok merak ettim. Bu konu senin eletrikli bisikletin icin degil, resmen okur yazarligi olanlarin anlaya bilecegi sekilde baslik "klasik bisiklet" diyor. Yani neymis?? Klasik bisiklet mis.Almak mantıklı mı bu arkadaşı Cappadocia 1 ile ilgili birde şimdi Motor a su değse mi sorun olur yoksa batarya ya mı mesela engebeli arazilerden geçersem Zarar görür mü?
Her başlığa aynı cümleleri kurmuşsunuz. İnsanlara bıkkınlık gelip cevap verecekleri varsa da vermezler.Almak mantıklı mı bu arkadaşı Cappadocia 1 ile ilgili birde şimdi Motor a su değse mi sorun olur yoksa batarya ya mı mesela engebeli arazilerden geçersem Zarar görür mü?
Sana yasin bir sey ifade edip etmedigini sormadim ve söylemedim. Yazdigimi dogru oku ve anlamaya calis. Tabiki burasi bilgi almak icin ama her konu ya yazacaksin diye bir sey yok. Dogru konu altina bir defa yazar ve bilgi almak icin beklersin ki bu konu zaten senin sordugun soru icin dogru yer degil.Hmm yaş bir şey ifade etmiyor. Ayrıca insanlar buraya sanırsam bilgi almak için soru soruyor?!
Benim yorumumda 16 sayisi neden geciyor onu okuman yazman varsa okuyarak anlarsin ve yanlissin bu1.Gayet anlıyorum 1.olarak yaşım 16 değil rastgele bir sayı girdim. 2.si yaşımı ifade edip etmediğimi sormadıysan mesajında 16 sayısı geçmemeli. Ya nlış mıyım? 3. Olarak elbette büyüklerin ne de nli konuştuklarını hep tasdik etmişimdir. 4. Olarak kimseyi bilip bilmeden yargılamayın.

Hah sorunda bu ya. Senin ne kendine, ne forumda ki üyelere saygın var.. Saygı sadece karşındaki ne kötü söz söylememek ile olmaz. Her konuya yazarak o konuları takip eden forum üyelerine saygısızlık yapıyorsun, zira konuyu takip eden üyelere bildirim gidiyor ve onlar da konuya bakıyor.. Aaa ne görsünler yine sen basmışın spamı! insanların vaktini çalmaya hakkın yok.. Birde yaşım 16 değil yazmışsın, şayet daha olgun biri isen durum daha da vahim.!İstediğim gibi yazarım cevabımı alana kadar kendine hiç saygısı olmayanın başkasına hiç olmaz zaten.
Sen gerçekten sadece saygısız değil aynı zamanda terbiyesizsin de. Postaların tüm konuların altından silindiği halde yine soruyorsun.Ah şu insanlar aynaya bakamayacak kadar kör müydünüz ?
Neyse onu bunu boşverelim de cidden şu Salcano Cappadocia serisi nasıldır var mı bir bilginiz? Elektrikli bisikletler alanında daha çok yeniyim hakim değilim özelliklerine vs.
Aynen öyleSen gerçekten sadece saygısız değil aynı zamanda terbiyesizsin de. Postaların tüm konuların altından silindiği halde yine soruyorsun.
Bu sefer şikayet butonuna postlarini silin diye değil de üyeliğini silsinler diye yazacağım.
Allah'tan sizlere sabır diliyorum.Sen gerçekten sadece saygısız değil aynı zamanda terbiyesizsin de. Postaların tüm konuların altından silindiği halde yine soruyorsun.
Bu sefer şikayet butonuna postlarini silin diye değil de üyeliğini silsinler diye yazacağım.
Bence arkadaş normal değil abi. Forumu trollüyor. Kendisini engelliyor ve hayatta başarılar diliyorum. Daha fazla vaktimi ayıramam. Sn. @cazci bu arkadaş ile ilgilenecektir. Zira yeni başlık açılması gereken konular bile server doluyor sebebiyle başka konulara taşınıyorken bu arkadaş mesaj sınırını aştığında olacakları düşünemiyorum bile.Sen gerçekten sadece saygısız değil aynı zamanda terbiyesizsin de. Postaların tüm konuların altından silindiği halde yine soruyorsun.
Aynen öyleBence arkadaş normal değil abi. Forumu trollüyor. Kendisini engelliyor ve hayatta başarılar diliyorum. Daha fazla vaktimi ayıramam. Sn. @cazci bu arkadaş ile ilgilenecektir. Zira yeni başlık açılması gereken konular bile server doluyor sebebiyle başka konulara taşınıyorken bu arkadaş mesaj sınırını aştığında olacakları düşünemiyorum bile.
Bence yeni üyeliği açmış gibi görünüyor. Ama tabiki kimsenin günahını da almak istemem.İki kez uyarıp devam ettiği aykırılıklar sonunda üyeliğini kapattım.
Sonrasında iki kez yeni üyelik için girişim yaptı ama forumu kirlettiği için izin vermedim..
Doğru tebrikler çok hızlı çözdünüzBence yeni üyeliği açmış gibi görünüyor. Ama tabiki kimsenin günahını da almak istemem.
Yok ilk günkü gibi derken üretildiği zamanki gibi çıktı 😀 Biraz tel fırça ile girişmiştim hafif.Ben dedim sert tel fırça lazım olduğunu. Boya (metal üzerinde ki), çözücü ile çıkmaz anca boya miktarı azalır.
Yanlış anladım o zamanYok ilk günkü gibi derken üretildiği zamanki gibi çıktı 😀 Biraz tel fırça ile girişmiştim hafif.
Beni tebrik etmene gerek yok, ben seni tebrik ederim. Tam 30 sene sonra foruma yeniden üye olmayi basarmissin, hayirli olsun. Aradan 30 sene gectigini nereden biliyorum dersen, ilk üyeliginde 16 yasindaydin ve simdi 46 olmussun. 30 sene sonra yeniden üye olmani anladimda ama o 30 sene icinde ismini neden degistirdin? Yani Kaan dan Orhan niye yaptin.Doğru tebrikler çok hızlı çözdünüzNeyse ki böyle şeyler daha yaşanmayacak şimdi forumların açılış sebebine göre konuşma zamanı.
Ama ayıp ediyorsunuz öyle bir şey olmaz bir daha ben gereken açıklamayı Sayın; @cazci 'ya yaptığımı belirtmek istiyorum. Sadece sosyal deney diyelim ayrıca bakın kimseyi bilmeden yargılama yapmayın lütfen Polat Alemdar vs. Ne gerek var artık işimize bakabileceğimizi düşünüyorum. Siz ne dersiniz 😊 beni tanısanız çok seversiniz mesela özür mahiyetinde size piyano çalabilirim.Beni tebrik etmene gerek yok, ben seni tebrik ederim. Tam 30 sene sonra foruma yeniden üye olmayi basarmissin, hayirli olsun. Aradan 30 sene gectigini nereden biliyorum dersen, ilk üyeliginde 16 yasindaydin ve simdi 46 olmussun.
Bu üyeliginin de silinmesini istemiyorsan bundan sonra insanlara yani diger üyelere saygili olmani ve sorularini dogru konu altinda bir defa sorup beklemeni tavsiye ederim.
Ha bir de yazi yazarken cümlelerini anlasilir sekilde yazrsan forum halki sana tesekkür eder ve lutfen insanlara zulüm etmemek sartiyla nokta ve virgül kullanmasini da ögren.
Sen simidi bu yazdiklarimi da yanlis anlayacak ve Polat Alemdar olacaksin ama inan hic umrumda bile degil.
Şimdi diğer yerdeki mesajlarınızı gördüm benim için dil dökmenize gerek yok. Ayrıca eğer 50 yaşında iseniz (bilemiyorum) büyüğüm olarak uzatılmamasını siz söylemiştiniz. Adım Aybar* Yaşım 34 belirteyim bunu da. Yani lütfen gerek yok bisiklet forumunu kötüye kullanan bendim hatamı anlayıp gereken mevkii lere konuştum. Bundan sonra sizin üzerinize düşen beni büyüğünüz olarak sanki hiç yaşanmamış gibi yönlendirmek. Neyse ben sizi çok sevdim yalnız.Ama ayıp ediyorsunuz öyle bir şey olmaz bir daha ben gereken açıklamayı Sayın; @cazci 'ya yaptığımı belirtmek istiyorum. Sadece sosyal deney diyelim ayrıca bakın kimseyi bilmeden yargılama yapmayın lütfen Polat Alemdar vs. Ne gerek var artık işimize bakabileceğimizi düşünüyorum. Siz ne dersiniz 😊 beni tanısanız çok seversiniz mesela özür mahiyetinde size piyano çalabilirim.