Scudo Sports

Kışlık giyim?

Scudo
(link)

içine

(link)

ustune

(link)

Altıma da bunu aldım 99 tl ye dun.

(link)

Normal kar eldıveni ustune kesık parmak bısıklet eldiveni boynuma ve kafama balaklava Ayaktada su ve yagmur gecıren kılıf :D

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
@Özgür AKAR
Jack Wolfskin var,Dare 2b var,Karrimor var.....var da var:p:D:hihi:

• Beğen
@Saturn
Hocam kıyafetleri denediniz mi memnun kalırsanız bizle paylaşabilirmisiniz. Ayrıca mont kalınmı hareket kabiliyeti nasıl??

@Kürşat Tanır Tchibo'dan aldığım gayet hafif, kol, koltukaltı kısımları değişik bir kumaştan yapılmış, ucuz yağmurluklara benzemiyor yani. Bence iyi rüzgarı keser. 300 bisiklet içliği ise gayet iyi duruyor ama vücudu saranı almakta fayda var bence. 500 bisiklet formasını alamadım bedeni yok diye, ama inceleme fırsatım oldu. İnce ve polarlı bir yapıda, fiyatı da baya uygun. Bunların yanında uzun tayt almayı düşünüyorum, Decathlon'un en ucuz serisi olan 300'lerden. Kışın pek bisikleti binmeyi sevmiyorum, daha çok bahar-sonbahar için aldım bu ürünleri. Şöyle bir kombinasyon da yapabilirim: içlik, üstüne kısa kollu forma, üstüne aldığım rüzgarlık. Şu an tek eksiğim uzun tayt ve ayakkabı kılıfı.

*Ekleme: Ayrıca montun arka kısmı daha uzun, bizim gibi bisikletliler için daha uygun gibi.

• Beğen
@Saturn çok teşekkür ederim dostum. sarım monttan bende alayım içlik içinde şu basit sarı yün içliklerden almayı planlıyorum çok tavsiye eden var. birde bisiklet pantolonu alırsam ben tamamım yaz kış kıyafetim tamam :)

• Beğen
Tepkiler: Saturn
@Umut Kılınç37

Şekil A resim aşağıda ısı 8 derece. Yokuş aşağı 55-60km hıza çıktım ısı oldu sana 2-3 derece ve tık yok. İlgilenirsen ayrıntı veririm.

IMG_20151213_120709.jpg
IMG_20151213_120727.jpg

• Beğen
@Kürşat Tanır

Hayır altımda askılı tayt var, üstüne yarım eşofman giyiyorum sıcak ve kullanışlı oluyor. RAhatlık açısından...
21-BTWIN ASKILI TAYT KIŞLIK.PNG

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu Hocam beden tablosu göremedim ben 80kg 172 boyum var :( M Beden mi tavsiye edersiniz siz hangi beden aldınız?

@Kürşat Tanır Urunler gelsın dene ustune olmadı dırek gonder kullanım dıye benım gıbı etıket kesme faturasını atma :D Sonra elınde kalır 40 tl tayt aldık butun malzeme ortada ısık vurunca :D gerıde veremıyorum ıkı uzun ustune kısa tayt gıyıp kullancaz artık :D ben 174 boyundayım 88 kılo xl aldım taytı l cok dar oluyor m de sana dar olur gıbıme geldı ama bılemedım sımdı. Benım bacaklar cokta kalın degıl ust vucuduma gore ust xl oluyor alt l yada xl o yuzden dene olmadı hemen gonder.

• Beğen
@ElcaSeJawS Bak moralim bozuldu :( Ben Türkiyede değilim hiç aklımada gelmedi gitmeye yakın sipariş verirdim dün kendi kendimi gazladım aldım :D

@Kürşat Tanır
Gene btwn 40 tl lik tayti. Ucuz zaten seninki guzel ama beden uycakmi o onemli.

• Beğen
@Kürşat Tanır

1.75 boy kilo 78 M beden aldım rahat oldu bana. Bilmiyorum artık. Ben denemeden almam...

• Beğen
@Kürşat Tanır

Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız günlerde giy İnşaallah.

• Beğen
Benim kışlıklar şu şekilde:

İçlik
(link)

Orta Katman
(link) ve (link)

Üst katman
(link)

Tayt
(link)

Kask İçi bere
(link)

@MeTaLioNs
Çok güzel bana göre biraz fazla tabi maddi açıdan:) merak ettiğim orta katman iki kat ceketi giyiyorsunuz

Geri