@Kürşat Tanır Tchibo'dan aldığım gayet hafif, kol, koltukaltı kısımları değişik bir kumaştan yapılmış, ucuz yağmurluklara benzemiyor yani. Bence iyi rüzgarı keser. 300 bisiklet içliği ise gayet iyi duruyor ama vücudu saranı almakta fayda var bence. 500 bisiklet formasını alamadım bedeni yok diye, ama inceleme fırsatım oldu. İnce ve polarlı bir yapıda, fiyatı da baya uygun. Bunların yanında uzun tayt almayı düşünüyorum, Decathlon'un en ucuz serisi olan 300'lerden. Kışın pek bisikleti binmeyi sevmiyorum, daha çok bahar-sonbahar için aldım bu ürünleri. Şöyle bir kombinasyon da yapabilirim: içlik, üstüne kısa kollu forma, üstüne aldığım rüzgarlık. Şu an tek eksiğim uzun tayt ve ayakkabı kılıfı.
*Ekleme: Ayrıca montun arka kısmı daha uzun, bizim gibi bisikletliler için daha uygun gibi.
@Saturn çok teşekkür ederim dostum. sarım monttan bende alayım içlik içinde şu basit sarı yün içliklerden almayı planlıyorum çok tavsiye eden var. birde bisiklet pantolonu alırsam ben tamamım yaz kış kıyafetim tamam
@Kürşat Tanır Urunler gelsın dene ustune olmadı dırek gonder kullanım dıye benım gıbı etıket kesme faturasını atma Sonra elınde kalır 40 tl tayt aldık butun malzeme ortada ısık vurunca gerıde veremıyorum ıkı uzun ustune kısa tayt gıyıp kullancaz artık ben 174 boyundayım 88 kılo xl aldım taytı l cok dar oluyor m de sana dar olur gıbıme geldı ama bılemedım sımdı. Benım bacaklar cokta kalın degıl ust vucuduma gore ust xl oluyor alt l yada xl o yuzden dene olmadı hemen gonder.